logo

Патчі під очі

У цьому розділі ви знайдете лише найкращі оригінальні корейські патчі під очі. Весь товар перед надходженням у магазин проходить перевірку на справжність. Склад не містить шкідливих компонентів та рекомендований косметологами.
Asc

12 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

12 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Корейські патчі під очі

Крім крему для щоденного застосування, кілька разів на тиждень цю ніжну та делікатну зону можна потішити спеціальним особливим доглядом. З цим завданням чудово впораються корейські патчі, купити які ви можете вже зараз в інтернет-магазині косметики New Skin.

Корейські патчі під очі

Патчі під очі – корейська косметика у вигляді спеціальних накладок, просочених активною сироваткою. Найпоширенішими форматами вважаються тканинні та гідрогелеві. Цей косметичний продукт відрізняється від крему тим, що містить більше корисних активних компонентів, які надають миттєвий помітний ефект. Моментальна дія досягається за рахунок вмісту у складі потужних тонізуючих та антиоксидантних речовин, таких як мінерали, вітаміни тощо.

Вони заслуговують на особливу увагу на косметичному ринку і купити патчі під очі з Кореї тепер можна і в Україні за доступними цінами.

Перші патчі для очей у Кореї були винайдені ще наприкінці 20 століття для того, щоб боротися з найбільш поширеними проблемами підочної області в азіатів, а саме з припухлістю, темними колами та мімічними зморшками. Вони допомагають покращити потік крові, уповільнити процеси старіння, зняти ознаки втоми, а також стимулювати вироблення власного колагену.

Наразі вже, напевно, кожна дівчина встигла спробувати та купити корейські патчі під очі, оскільки цей продукт неймовірно популярний та добре розрекламований у нашій країні. Незважаючи на те, що засоби розробляються з урахуванням особливостей азіатської шкіри, вони чудово підходять і для українських дівчат.

Чому потрібно купити корейські патчі під очі

Серед головних переваг корейських патчів для очей можна виділити безліч позитивних ефектів, оскільки вони:

  • швидко прибирають набряки та мішки;
  • допомагають висвітлити пігментні плями, а також впоратися з темними колами та синюшністю;
  • зручні та практичні у застосуванні, мають продуману форму для підочного простору;
  • добре борються з проявами втоми, недосипання, стресу та перевтоми, насичують вологою та освіжають для надання здоровішого вигляду;
  • розгладжують дрібні зморшки та перешкоджають утворенню нових.

Універсальний за формою пелюсток можна також приклеїти в області носогубних складок або міжбрівного простору для вирішення локальних проблем, таких як заломи. Практично всі види патчів для очей у корейській косметиці мають додатковий anti-age ефект, що допомагає зберігати молодість і здоров'я цієї ніжної зони.

Купити корейські патчі для очей в Україні ви зможете разом із інтернет-магазином косметики «New Skin». У нас представлена ​​виключно оригінальна продукція, що дуже важливо, оскільки азіатські виробники створюють максимально ефективні формули та використовують безпечні натуральні компоненти, що пройшли сертифікацію.

Патчі навколо очей з Кореї – різновиди та активні компоненти

Перед тим як замовити патчі з Кореї, слід підібрати ті, які ефективно вирішуватимуть саме ваші проблеми. Існує кілька основних видів, що мають корисні дії:

  1. Зволожуючі – наповнюють тканини такою необхідною цій зоні вологою. Вони насичують вітамінами, чудово підходять для різних типів шкіри, а також допомагають візуально розгладити зморшки;
  2. Поживні – спрямовані на комплексне оздоровлення епідермісу за рахунок багатого складу на основі рослинних екстрактів та олій, а також потужних антиоксидантних комплексів та інших корисних компонентів. Такі патчі для очей з Кореї слід купити, якщо ви хочете глибоко наситити і надати сяйва;
  3. Розгладжуючі – за рахунок наявності у складі колагену та гіалуронової кислоти такі накладки чудово розгладжують шкіру, роблячи її більш підтягнутою та пружною;
  4. Омолоджувальні – збалансований комплекс корисних речовин спрямований на омолодження підочного простору. Найбільш активними компонентами таких засобів вважають чорну ікру, водорості та женьшень. Купити корейські патчі з anti-age ефектом можна при виявленні перших ознак старіння;
  5. Дренуючі – призначені для боротьби з набряками та припухлістю, тримати такі накладки слід довше, ніж інші різновиди, для досягнення найкращого ефекту.

патчі під очі корейські

Багато хто воліє купити патчі для очей з Кореї з тієї причини, що в них набагато більше корисних компонентів, а їхня концентрація вища ніж у європейських аналогів. До складу активних формул таких засобів корейські виробники додають речовини, спрямовані на вирішення конкретних проблем, таких як:

  • Зволоження – екстракт зеленого чаю, алое, рожева вода;
  • Усунення заломів і зморшок – зміїна отрута, пептиди, чорна ікра, антиоксиданти, плацента;
  • Боротьба з віковими змінами – равликовий муцин, женьшень;
  • Надання сяйва – перлина пудра;
  • Ліфтінг ефект – екстракт ластівчиного гнізда, кінський жир, олія ши;
  • Усунення темних кіл – кофеїн;
  • Зняття втоми – ефірні олії та рослинні екстракти.

Щоб купити патчі для очей виробництво Корея, ознайомтеся з асортиментом нашого інтернет-магазину та оберіть ті, які вам підійдуть найкраще. А якщо не знаєте, які вибрати, звертайтесь за допомогою до наших консультантів – вони завжди будуть раді допомогти з підбором найкращих засобів.

корейські патчі для очей в Україні

Як правильно використати патчі під очі корейські?

Якщо ви вирішили купити патчі з Кореї, слід краще дізнатися, як правильно користуватися цим унікальним продуктом. Використовувати накладки найкраще під час ранкових ритуалів краси, у ті дні, коли ви хочете, щоб ваше підочний простір виглядав ідеально. Їх можна використовувати і щодня – потримайте пелюстки 15-20 хвилин.

Перед використанням патчів для повік з Кореї рекомендується зробити легкий масаж області навколо очей, не розтягуючи шкіру – якщо вона буде трохи розігрітою, то сироватка вбиратиметься набагато краще, а корисний коктейль із вітамінів та антиоксидантів подіє ефективніше. Якщо вас турбують набряки, рекомендується корейські патчі, спрямовані на вирішення саме цієї проблеми і тримати їх в холодильнику. Додаткове охолодження допоможе зняти припухлість.

У жодному разі не можна допускати повного висихання накладок – якщо їх перетримати, вони почнуть не віддавати вологу, а витягувати, що зведе їхню ефективність до нуля. Прикладати пелюстки рекомендується широкою стороною до проблемної зони, щоб вона отримала більше догляду. Знімати їх слід у напрямку від носа до скронь. Якщо залишається сироватка, змивати її не потрібно - вбийте залишки легким поплескуванням пальців. Якщо у Вас є крем для цієї зони, його наносять вже після патчів, а не перед ними. Тут працює той самий принцип системи догляду – нанесення засобів йде від рідких до щільніших і густіших.

Тепер оригінальні корейські патчі для очей купити в Україні за найкращою ціною не складно – у нашому магазині представлений чудовий асортимент ефективних засобів, які допоможуть вирішити будь-які ваші проблеми. У «New Skin» на вас чекає вигідна на корейські патчі ціна, а також регулярні акції та знижки на найпопулярніші косметичні продукти.

патчі під очі - корейська косметика у магазині New Skin

To Top