logo

Патчі від прищів

У цьому розділі представлені лише найкращі корейські патчі від прищів, які показали свою ефективність. Вся продукція представлена в магазині 100% оригінал і має сертифікати якості.
Asc

5 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

5 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Корейські патчі від прищів

Виявлений вранці прищик на обличчі може зіпсувати настрій на весь день вперед, а позбутися непроханого гостя досить складно. Тим більше, якщо він з'явився не один, а разом з розсипом товаришів. Однак передбачливі азіати придумали чудо-засіб, здатний допомогти приховати і вирішити цю проблему набагато швидше. Це корейські патчі від прищів, купити які ви можете вже зараз в інтернет-магазині New Skin з доставкою по всій Україні.

Корейські патчі від прищів

Патчі від прищів з Кореї мають набагато більше переваг порівняно з кремами, що локально працюють, сироватками або будь-якими іншими засобами для проблемної шкіри. Вони є тонкими прозорими наклейками, які починають діяти миттєво, ефективно борючись із запаленням. Клеїти їх можна як зранку, так і на ніч.

Корейські наклейки від прищів непомітні на обличчі і деякі з них можна використовувати навіть під макіяжем, оскільки тональна основа лягає на них рівно, не дратуючи запалену область. Крім того, поки вони знаходяться на обличчі, у пустотливих ручок немає можливості розчесати і занести в ранку бактерії, що спровокує появу нових запалень.

Корейські патчі від прищів купити можна двох видів: одні потрібно наносити на чисту шкіру, для цього потрібно спершу вмитися гелем або пінкою, після чого вони витягують все зайве з вогнища запалення, а другі – під макіяж, щоб запобігти проникненню бактерій і тим часом підлікувати запалену ділянку. Серед основних діючих компонентів можна відзначити саліцилову кислоту, олію чайного дерева, гідроколоїди, ніацинамід, екстракт центелли та інші речовини, спрямовані на боротьбу із проблемою.

Корейські пластирі від прищів – особливості дії

Всього один невеликий корейський пластир від прищів здатний за кілька годин зняти почервоніння і «висмоктати» акне, зробивши його непомітним, а шкіру красивою та рівною. Насичена антибактеріальним складом плівка не дає бактеріям проникати всередину, прискорює дозрівання, за рахунок чого все проходить набагато швидше та безболісніше.

Замовити корейські пластирі від прищів стоїть тим, хто хоче отримати ефект тут і зараз. Як працюють такі патчі від прищів із Кореї? Прозора кругла плівка наноситься на запалену ділянку, після чого вона поступово набухає і стає білою, всмоктуючи забруднення з пори і надлишок себуму. Після цього корейські наклейки від прищів перетворять усі витягнуті забруднення на гелеподібну субстанцію, яка прилипає до липкої основи та ізолюється від шкіри. У цей же час ділянка, де було акне, активно загоюється під дією корисних компонентів.

Після кількох годин плівку можна зняти та побачити результат – здорову гладку шкіру з незначним слідом, який пройде вже наступного дня. Косметологи радять використовувати на ніч, щоб вони локально працювали в період, коли шкіра активно регенерує та оновлюється.

Вони стануть справжньою паличкою виручалочкою від неприємної ситуації, коли прищик з'явився в самий невідповідний момент – всього кілька годин, і від нього залишиться незначний слід, який легко перекрити тональною основою.

корейські пластирі від прищів

Переваги корейських наліпок від прищів

  • Гігієнічність – оскільки акне перекрито наклейкою, навіть за великого бажання ви не зможете його зачепити руками або брудним екраном смартфона. Область запалення залишається чистою, а антибактеріальні компоненти локально усувають мікроби, запобігаючи розмноженню бактерій;
  • Простота у використанні – на патчі від прищів з Кореї ціна дуже вигідна, а засіб завжди можна взяти з собою, на відміну від крему або сироватки. Достатньо продезінфікувати шкіру та наклеїти на потрібне місце, а все інше він зробить за вас;
  • Естетичність – напівпрозорі та матові, за рахунок чого вони добре зливаються зі шкірою та практично непомітні. Не привертайте увагу до того, що ви хочете приховати;
  • Сумісність з макіяжем – додатково приховати почервоніння можна за допомогою легкого шару тонального крему прямо зверху. За рахунок цього буде важко розглянути почервоніння навіть зблизька. При цьому косметика не потраплятиме на запалення.

Поради щодо використання корейських патчів від прищів

Корейські патчі від прищів купити в Україні можна за допомогою інтернет-магазину косметики «New Skin». Ми підкажемо вам, як використовувати цей продукт, щоб він діяв максимально ефективно:

  • Перед тим як наносити його, ретельно очистіть обличчя від забруднень та продезінфікуйте запалену ділянку. Для цього ми рекомендуємо пінку для вмивання або гель;
  • Найбільшої ефективності можна досягти, якщо застосовувати їх на ніч, так він зможе довше і краще діяти для усунення проблеми;
  • Не допускайте контакту руками до моменту, як скористаєтеся ними, щоб зберегти гігієнічність;
  • Якщо немає часу чекати, поки подіє засіб, сміливо наносьте макіяж поплескуючими рухами, щоб максимально його приховати;
  • Не варто клеїти на місце видавленого акне, подряпини чи рани.

Якщо у Вас залишилися питання щодо цього продукту – скористайтеся допомогою наших консультантів, зателефонувавши за номером, який вказаний на сайті, і ми з радістю допоможемо вибрати те, що підходить Вам найкраще.

To Top