logo

Емульсії для обличчя - Нерівний тон шкіри

У нашому магазині представлені лише найефективніші корейські емульсії для обличчя.. Вся продукція 100% оригінальна та проходить перевірку на справжність перед надходженням у каталог.
Asc

6 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

6 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Корейська емульсія для обличчя

Догляд за обличчям по-корейськи – це цілий ритуал, що складається з ряду особливих засобів, що допомагають підтримувати красу, молодість і здоров'я шкіри на довгі роки. Одним із таких продуктів є корейська емульсія для обличчя, купити яку ви можете прямо зараз на сайті інтернет-магазину косметики New Skin.

Емульсія з Кореї – це косметичний продукт, який можна порівняти із кремом, але за текстурою вона рідка. Завдяки цьому вона легко вбирається, а також утримує вологу. Такий засіб допомагає підвищити тонус і еластичність шкірного покриву, завдяки чому обличчя виглядатиме доглянутим, свіжим і відпочившим. Можливо тому деякі виробники називають свої корейські емульсії тонерами. Таке трапляється дуже рідко, але таке буває.

Також корейські емульсії для обличчя мають велику концентрацію активних компонентів, що гарантує максимальну ефективність та помітний результат вже після першого застосування.

Корейська емульсія для обличчя

Така різна корейська емульсія – купити, не можна ігнорувати!

Азіатський косметичний ринок пропонує величезний вибір різних продуктів. Достатньо заглянути до нашого каталогу, щоб у цьому переконатися. Якщо ви дивитесь на емульсії з Кореї, то кожна з представлених стане чудовим помічником у вирішенні всіляких недосконалостей шкіри. Чим відрізняється одна та інша корейська емульсія для обличчя – ціна, склад, а головне призначення. Можна виділити такі основні види цього продукту:

  • Зволожуюча – універсальний засіб, який відмінно поєднується з іншими продуктами і може використовуватися на повсякденній основі;
  • Живильна – насичує шкіру відсутніми поживними компонентами та речовинами, щоб вона виглядала здоровою, сяючою та залишалася пружною;
  • Омолоджуюча – має антивіковий ефект, сповільнює процеси старіння та в'янення, активізує клітинний імунітет та регенерацію;
  • Матуюча – допомагає контролювати вироблення шкірного жиру, щоб обличчя не блищало і виглядало рівним і матовим;
  • Коригуюча – бореться з різними недосконалостями шкірного покриву, такими як чорні крапки, лущення, запалення.

корейська емульсія

Корейська емульсія для обличчя – особливості складу

Емульсія – корейська косметика, яка має текстуру, схожу на легкий рідкий крем. Цей засіб можна поставити в ряд з есенціями та сироватками – у комбінації ці косметичні продукти дають просто неймовірний ефект. Основні компоненти – жирові, які стабілізовані та розчинені у воді. Якщо в кремі для обличчя містяться олії та емульгатори, то в цьому засобі вони відсутні, завдяки чому воно швидше вбирається і не провокує швидкої появи жирного блиску.

Випускається різна корейська емульсія для обличчя, купити яку можна під свій тип шкіри з наявністю безлічі корисних речовин, таких як:

  • гіалуронова кислота;
  • мулин равлика;
  • пептиди;
  • ланолін;
  • колаген;
  • рослинні екстракти;
  • вітамінні комплекси, маточне молочко та інше.

Емульсія з Кореї в інтернет магазині New Skin

Яку купити корейську емульсію для обличчя, щоб вона підходила за типом шкіри?

На основі того, які особливості шкірного покриву у людини, підбираються більшість засобів і не виняток корейська емульсія – замовити такий продукт можна для всіх типів шкіри:

  • Жирна – потребує особливого підходу до догляду, тому найкраще вибирати себорегулюючі та антибактеріальні засоби на основі рослинних екстрактів та вітамінних комплексів;
  • Суха – вимагає посиленого зволоження та живлення. Тому варто вибирати не тільки живильні корейські емульсії з кінським жиром, колагеном, гіалуроновою кислотою, а й обов'язково запечатувати її кремом.
  • Проблемна – найкращими компонентами для висипань є АНА та ВНА кислоти, які входять до корейської косметики – емульсії, проте при використанні не можна забувати про SPF;
  • Нормальна та комбінована – чудово реагує на універсальні зволожуючі засоби, з набором додаткових компонентів, спрямованих на вирішення локальних проблем.

корейська емульсія купити на сайті New Skin

Як правильно користуватися корейською емульсією для обличчя?

Складність системи догляду полягає у безлічі засобів, які потрібно послідовно наносити один за одним. Однак щодня немає необхідності вдаватися до всіх 10 кроків, використовуючи весь арсенал доглядових продуктів. Достатньо залишити основні з них. У корейській косметиці емульсія наноситься після сироватки та перед кремом. У деяких випадках корейська емульсія може стати завершальним етапом, а в інших – крем залишається важливою частиною догляду.

Суха шкіра зазвичай інтенсивно поглинає все, що на неї наносять – вона вимагає більше живлення та вологи, щоб уникнути зневоднення та тьмяності. У такому разі догляд має бути повноцінним і включати усі основні етапи. Після нанесення корейської емульсії на суху шкіру обличчя її потрібно обов'язково закрити кремом, щоб замкнути всю вологу всередині.

Найчастіше купити корейську емульсію воліють володарки жирної та комбінованої шкіри, оскільки цей продукт має легку текстуру, забезпечує базове зволоження і може стати заміною крему, коли немає потреби сильно наситити епідерміс.

Також добре показує себе такий косметичний продукт влітку: якщо крем занадто щільний, а зверху ще передбачається макіяж, краще підійде легша емульсія з Кореї – купити такий засіб слід за типом шкіри, щоб досягти належного зволоження, свіжості та легкості. Слід пам'ятати, що влітку сонце активніше і треба не забувати і використовувати сонцезахист з фільтрами нового покоління. Для цього можна перейти до потрібного розділу нашого сайту.

Уже зараз ви маєте можливість купити корейську емульсію для обличчя в Україні разом з інтернет-магазином «New Skin». У нашому асортименті представлена ​​лише оригінальна продукція від надійних постачальників. Тому у нас чесна вартість будь-якої корейської емульсії для обличчя – ціна виправдовує якість, що гарантує захист від неякісних підробок популярної косметики.

To Top