logo

Зволожуючий крем

У цьому розділі Ви знайдете корейський зволожуючий крем для обличчя, який має бути в арсеналі кожної дівчини. Всі засоби підібрані за складом нашими спеціалістами та мають сертифікати якості та оригінальності.
Asc

Позиції 1-12 з 42

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

Позиції 1-12 з 42

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Корейський зволожуючий крем для обличчя

Здорова та красива шкіра – це шкіра, насичена вологою. Дерма абсолютно будь-якого типу потребує гідратації. У будь-якому віці слід використовувати засоби для обличчя, які насичують шкірний покрив вологою та допомагають зберегти його пружність та свіжість.

Відмінно з цим завданням впорається корейський зволожуючий крем – косметика з Кореї славиться унікальними компонентами у складі, здатними утримувати вологу в клітинах. Крім цього, зволожуючий корейський крем допоможе впоратися з дрібними недосконалостями, такими як дрібні зморшки, висипання, пігментні цятки, лущення тощо

Корейський зволожуючий крем для обличчя

Зволожуючий крем для обличчя – корейська косметика для всіх

Не секрет, що різні типи дерми потребують індивідуального підходу до вибору косметики. Обираючи корейський зволожуючий крем для сухої, комбінованої або жирної шкіри, варто звернути увагу на склад:

  • Для шкірного покриву схильного до жирності підійде склад, збагачений рослинними екстрактами (подорожника, жимлості, шавлії), колоїдним золотом або компонентами, що абсорбують;
  • Для комбінованого типу варто підбирати засоби з гіалуроновою кислотою, екстрактами алое, лимона, мигдалю;
  • Суха дерма потребує додаткового живлення, тому варто звертати увагу на засоби на основі натуральних масел, а також морської або льодовикової води, церамідів;
  • За наявності висипань необхідно вибрати такий косметичний продукт, який допоможе зняти запалення та почервоніння. Відмінно підійде корейський зволожуючий крем для проблемної шкіри з антибактеріальними компонентами (центела азіатська, зелений чай, алантоїн).

Де купити зволожуючий крем для обличчя в Україні?

Якісний догляд починається з правильно підібраних засобів. Крем зволожуючий корейський ви зможете купити разом з New Skin – в інтернет-магазині представлений широкий асортимент якісної оригінальної косметичної продукції з Кореї.

Для багатьох українок така косметика – це новий недосліджений світ краси, познайомитись з яким завжди раді допомогти консультанти New Skin. Разом із досвідченими фахівцями у сфері догляду ви зможете обрати найкращий зволожуючий корейський крем для обличчя під свій тип шкіри, який зможе впоратися з наявними недосконалостями. Інтернет-магазин пропонує покупцям найвигідніші ціни на весь асортимент та оперативну доставку по всій Україні.

To Top