logo

Крем з муцином равлика - Medi Peel

У цьому розділі можна вибрати крем з муцином равлика з Кореї. Всі засоби 100% оригінал, а також підібрані за складом та не містять шкідливих компонентів.
Asc

1 товар

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

1 товар

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Medi Peel – це відомий у всьому світі корейський космецевтичний бренд, який випускає лінійки професійної та домашньої доглядової косметики. Свою величезну популярність компанія отримала завдяки суперпотужним та ефективним антивіковим засобам, що допомагають боротися навіть із глибокими зморшками.

Історія бренду

Ця компанія була заснована в 2007 році. Спочатку до штату її співробітників входило 100 висококласних фахівців у галузі косметології та дерматології. Головна їхня мета, на той момент, була винайти унікальні засоби догляду за шкірою обличчя, які б максимально ефективно впливали на стан епідермісу на краще. І це їм вдалося, але працівники компанії не зупиняються на досягнутому, а постійно удосконалюють свою продукцію.

Medi Peel Cindella Multi-Antioxidant Ampoule

Найважливіше, що косметику Medi Peel купити можуть дівчата навіть із середнім рівнем статку.

Лозунг компанії – бережи здоров'я та молодість шкіри якнайдовше!

Чому варто купити medi peel

Вся лінійка цього бренду базується на ексклюзивних компонентах, які неможливо знайти в жодному іншому засобі мас-маркету, а саме:

  • Іони золота;
  • Витяжка чорної ікри;
  • Комплекс із 9 пептидів;
  • І інші.

Вся продукція проходить ряд досліджень на сумісність компонентів, перш ніж потрапити на прилавки магазинів. Крім цього, законодавство Південної Кореї чітко регламентує суворо контролювати якість товарів, які позиціонуються як anti-age. Саме тому ефективність такої продукції не викликає сумнівів.

Medi Peel Peptide 9 Hyaluron Aqua Ampoule Eye Patch

Дедалі більше жінок з усього світу обирають космецевтику Medi-Peel, ціна якої достатньо доступна, а якість завжди на висоті. Також дуже важливо те, що вся продукція бренду відповідає міжнародним стандартам якості ISO9001 та 14001.

Де засоби Меді Піл купити у нашій країні.

Medi peel купити в Україні в даний час не складає труднощів, як в онлайн, так і офлайн магазинах. Основна проблема вітчизняних представників – це асортимент, не всюди він може задовольнити запити українських дівчат.

Інтернет-магазин корейської косметики New Skin пропонує своїм клієнткам усі серії доглядової косметики цієї фірми. Тому косметику Меді Піл купити в Україні краще у нас, та й наші ціни вас приємно вразять!

Medi Peel Collagen Super 10 Sleeping Cream

Корейський крем для обличчя з муцином равлика

Одне з головних питань жінок – як зберегти молодість та красу? Одним із найефективніших косметичних засобів для відновлення та регенерації епідермісу визнано равликовий крем корейський. У складі такого продукту міститься білок муцину, який одержують від молюсків. Крем для обличчя з муцином равлика з Кореї – це справжня криниця природного колагену та еластину. Він має потужну регенеруючу, зволожуючу та омолоджуючу дію, а також допомагає прискорювати відновлення клітин.

крем з муцином равлика з Кореї

Незвичайна корейська косметика – крем для обличчя з равликом та його особливості

Ефективний крем для обличчя з равликом з Кореї працює одночасно в декількох напрямках:

  • живить;
  • вирівнює тон та мікрорельєф;
  • відновлює здоровий водний баланс;
  • гальмує утворення нових мімічних зморшок;
  • розгладжує вже наявні зморшки за рахунок природного розслаблення м'язів та перерозподілу колагену;
  • підвищує пружність;
  • покращує клітинний метаболізм;
  • насичує вологою глибокі шари дерми.

Крем з равлика з Кореї має відмінний ліфтинг-ефект для візуального омолодження. Крім цього можна виділити й інші його переваги:

  • Універсальність – підходить жінкам різного віку з різними типами шкіри і може використовуватися навіть для дуже чутливого шкірного покриву (проте необхідно зробити тест на алергію, оскільки це натуральний органічний компонент);
  • Багатофункціональність – косметика, що містить равликовий слиз, справляється з багатьма дерматологічними проблемами, що говорить про вигідність такої покупки;
  • Економічна витрата – в'язка текстура, що тягнеться, забезпечує економічність при використанні (досить дуже тонкого шару, завдяки чому однієї баночки вистачить на довгий час);
  • Ефективність – равликова косметика демонструє швидкий помітний ефект вже після перших застосувань.

Де купити корейський крем із муцином равлика в Україні?

Корейський крем для обличчя з муцином равлика

Оригінальний якісний крем з муцином равлика з Кореї купити можна за допомогою інтернет-магазину «New Skin». В асортименті представлена продукція від найкращих корейських виробників, які користуються популярністю у всьому світі. На кожного покупця чекає найвигідніша на корейський крем з равликом для обличчя ціна, а також оперативна доставка косметики по всій Україні. При необхідності консультанти магазину будуть раді допомогти вибрати відповідний засіб для шкіри.

To Top