logo
Asc

Позиції 1-12 з 32

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Сторінка
Asc

Позиції 1-12 з 32

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Сторінка

Medi Peel – це відомий у всьому світі корейський космецевтичний бренд, який випускає лінійки професійної та домашньої доглядової косметики. Свою величезну популярність компанія отримала завдяки суперпотужним та ефективним антивіковим засобам, що допомагають боротися навіть із глибокими зморшками.

Історія бренду

Ця компанія була заснована в 2007 році. Спочатку до штату її співробітників входило 100 висококласних фахівців у галузі косметології та дерматології. Головна їхня мета, на той момент, була винайти унікальні засоби догляду за шкірою обличчя, які б максимально ефективно впливали на стан епідермісу на краще. І це їм вдалося, але працівники компанії не зупиняються на досягнутому, а постійно удосконалюють свою продукцію.

Medi Peel Cindella Multi-Antioxidant Ampoule

Найважливіше, що косметику Medi Peel купити можуть дівчата навіть із середнім рівнем статку.

Лозунг компанії – бережи здоров'я та молодість шкіри якнайдовше!

Чому варто купити medi peel

Вся лінійка цього бренду базується на ексклюзивних компонентах, які неможливо знайти в жодному іншому засобі мас-маркету, а саме:

  • Іони золота;
  • Витяжка чорної ікри;
  • Комплекс із 9 пептидів;
  • І інші.

Вся продукція проходить ряд досліджень на сумісність компонентів, перш ніж потрапити на прилавки магазинів. Крім цього, законодавство Південної Кореї чітко регламентує суворо контролювати якість товарів, які позиціонуються як anti-age. Саме тому ефективність такої продукції не викликає сумнівів.

Medi Peel Peptide 9 Hyaluron Aqua Ampoule Eye Patch

Дедалі більше жінок з усього світу обирають космецевтику Medi-Peel, ціна якої достатньо доступна, а якість завжди на висоті. Також дуже важливо те, що вся продукція бренду відповідає міжнародним стандартам якості ISO9001 та 14001.

Де засоби Меді Піл купити у нашій країні.

Medi peel купити в Україні в даний час не складає труднощів, як в онлайн, так і офлайн магазинах. Основна проблема вітчизняних представників – це асортимент, не всюди він може задовольнити запити українських дівчат.

Інтернет-магазин корейської косметики New Skin пропонує своїм клієнткам усі серії доглядової косметики цієї фірми. Тому косметику Меді Піл купити в Україні краще у нас, та й наші ціни вас приємно вразять!

Medi Peel Collagen Super 10 Sleeping Cream

Крем із пептидами з Кореї

Провідні корейські фахівці у галузі дерматології багато часу присвячують пошуку ефективних засобів, які зможуть ефективно боротися з першими ознаками старіння шкіри. Втрата тонусу та еластичності, поява пігментних цяток, потьмяніння кольору обличчя, утворення зморшок – усі ці вікові зміни можна запобігти та пригальмувати, використовуючи правильно підібраний повсякденний догляд. Відмінним помічником, який зробить шкіру ідеальною, стане пептидний крем з Кореї.

Крем із пептидами з Кореї

Пептиди у складі такого засобу виконують одразу кілька важливих функцій:

  • Боротьба із запаленнями – знижують вираженість акне та слідів постакне, борються з одиночними висипаннями;
  • Синтез еластину та колагену – важливі компоненти для збереження молодості та еластичності шкіри;
  • Освітлення пігментації – за рахунок придушення вироблення меланіну в клітинах вони запобігають утворенню нових цяток і ефективно освітлюють вже наявні;
  • Активне відновлення клітин – активізація процесів регенерації та оновлення на клітинному рівні;
  • Ефективне омолодженнякрем з пептидами з Кореї інтенсивно бореться з першими віковими змінами у глибоких шарах дерми, уповільнюючи втрату чіткого овалу обличчя, пружності, а також утворення зморшок.

Пептиди – це цінний компонент із комплексною дією. Вони здатні за короткий період перетворити шкіру, надавши їй свіжості та пружності. Позитивний ефект помітний вже з перших тижнів використання такого крему, а при регулярному застосуванні він тільки накопичуватиметься.

Корейський крем із пептидами – кому підходить?

Одні косметологи радять включати косметику на основі пептидів у свій повсякденний догляд після 30 років. Інші ж дотримуються думки, що варто відштовхуватися від індивідуальних вікових змін та стану шкіри. Тому, якщо є показання, пептидний крем із Кореї можна використовувати у будь-якому віці.

Якщо у вас є подібні проблеми, варто звернути увагу та купити крем з пептидами з Кореї:

  • Тусклий відтінок обличчя;
  • Підвищена чутливість шкіри;
  • Наявність слідів від постакне, пігментних плям;
  • Перші ознаки старіння – втрата еластичності, утворення заломів, зморшок у куточках губ та очей.

Купити корейський крем з пептидами в Україні ви можете вже зараз в інтернет-магазині «New Skin». У каталозі представлена лише оригінальна корейська косметика за вигідними цінами, доставка якої здійснюється по всій території України.

To Top