logo
Asc

Позиції 1-12 з 25

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Сторінка
Asc

Позиції 1-12 з 25

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Сторінка

Крем із пептидами з Кореї

Провідні корейські фахівці у галузі дерматології багато часу присвячують пошуку ефективних засобів, які зможуть ефективно боротися з першими ознаками старіння шкіри. Втрата тонусу та еластичності, поява пігментних цяток, потьмяніння кольору обличчя, утворення зморшок – усі ці вікові зміни можна запобігти та пригальмувати, використовуючи правильно підібраний повсякденний догляд. Відмінним помічником, який зробить шкіру ідеальною, стане пептидний крем з Кореї.

Крем із пептидами з Кореї

Пептиди у складі такого засобу виконують одразу кілька важливих функцій:

  • Боротьба із запаленнями – знижують вираженість акне та слідів постакне, борються з одиночними висипаннями;
  • Синтез еластину та колагену – важливі компоненти для збереження молодості та еластичності шкіри;
  • Освітлення пігментації – за рахунок придушення вироблення меланіну в клітинах вони запобігають утворенню нових цяток і ефективно освітлюють вже наявні;
  • Активне відновлення клітин – активізація процесів регенерації та оновлення на клітинному рівні;
  • Ефективне омолодженнякрем з пептидами з Кореї інтенсивно бореться з першими віковими змінами у глибоких шарах дерми, уповільнюючи втрату чіткого овалу обличчя, пружності, а також утворення зморшок.

Пептиди – це цінний компонент із комплексною дією. Вони здатні за короткий період перетворити шкіру, надавши їй свіжості та пружності. Позитивний ефект помітний вже з перших тижнів використання такого крему, а при регулярному застосуванні він тільки накопичуватиметься.

Корейський крем із пептидами – кому підходить?

Одні косметологи радять включати косметику на основі пептидів у свій повсякденний догляд після 30 років. Інші ж дотримуються думки, що варто відштовхуватися від індивідуальних вікових змін та стану шкіри. Тому, якщо є показання, пептидний крем із Кореї можна використовувати у будь-якому віці.

Якщо у вас є подібні проблеми, варто звернути увагу та купити крем з пептидами з Кореї:

  • Тусклий відтінок обличчя;
  • Підвищена чутливість шкіри;
  • Наявність слідів від постакне, пігментних плям;
  • Перші ознаки старіння – втрата еластичності, утворення заломів, зморшок у куточках губ та очей.

Купити корейський крем з пептидами в Україні ви можете вже зараз в інтернет-магазині «New Skin». У каталозі представлена лише оригінальна корейська косметика за вигідними цінами, доставка якої здійснюється по всій території України.

To Top