logo

Відбілюючий крем

Відбілюючий крем для обличчя з Кореї ефективно впорається із завданням освітлення шкіри. Всі товари з нашого каталогу 100% оригінал та мають сертифікати якості.

Asc

Позиції 1-12 з 19

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Сторінка
Asc

Позиції 1-12 з 19

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Сторінка

Відбілюючий корейський крем

Кореянки славляться бездоганно рівним тоном шкіри, яка виглядає немов фарфор – жодних пігментних цяток, ластовиння чи засмаги. Багато в чому це обумовлено традиціями, що історично склалися, адже в Кореї світла порцелянова шкіра багато століть вважається ознакою аристократичного походження. Усунути видимі вади шкірного покриву допомагає спеціальний корейський відбілюючий крем для обличчя, який ефективно справляється з ластовинням і пігментними плямами.

відбілюючий крем для обличчя з Кореї

Такий засіб для догляду особливо актуально влітку, коли активізується вироблення меланіну. Під впливом сонця світлошкірі люди покриваються ластовинням, а смагляві набувають інтенсивної і не завжди рівномірної засмаги. Уникнути таких проблем допоможе крем для обличчя з Кореї.

Корейська косметика – відбілюючий крем для обличчя та його особливості

Ефективність, якою славиться практично будь-який відбілюючий крем для обличчя з Кореї, обумовлена особливим складом. Специфічні компоненти допомагають боротися з проявами пігментації:

  • Арбутин – пом'якшує та освітлює шкірний покрив, не пригнічуючи при цьому клітини дерми. Даний компонент повністю безпечний, так як видобувається з рослин (чорниці, листя мучниці тощо);
  • Бета-каротин – гальмує вироблення меланіну, завдяки чому шкіра стає більш рівномірним та світлим відтінком;
  • Гліколієва кислота – активізує регенеративні процеси та має дбайливу освітлювальну дію;
  • Ніацинамід (вітамін В3) – вирівнює відтінок, усуває сліди від постакне та почервоніння.

Також корейський крем для обличчя, що відбілює, зазвичай містить багато натуральних компонентів, серед яких екстракти лимона, томату, кори білої верби, лотоса, деревію і безлічі інших речовин, що мають виражений освітлювальний ефект.

Де купити корейський відбілюючий крем для обличчя в Україні?

Косметика, яка допомагає кореянкам виглядати бездоганно у будь-якому віці, тепер доступна і для українських красунь. В інтернет-магазині «New Skin» ви можете замовити якісний оригінальний освітлювальний корейський крем – в асортименті представлена ​​широка лінійка продуктів з унікальними складами. Правильно підібрати корейський крем для відбілювання шкіри обличчя вам допоможуть консультанти магазину, які добре розуміються на особливостях косметики з Кореї. New Skin гарантує покупцям вигідні ціни на весь асортимент і швидку доставку замовлень по Україні.

To Top