logo

Крем під очі - AHC

У цьому розділі ми підібрали корейські креми під очі від кращих брендів, які дбайливо та ефективно доглядатимуть таку ніжну зону. Дуже важливо, що всі товари на нашому сайті 100% оригінальні та не містять шкідливих компонентів. Ми продаємо тільки бестселери, тому кожен продукт у каталозі унікальний.
Asc

2 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

2 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Історія створення краси

Вже як чверть століття у майстерні краси з Кореї створюються унікальні продукти для догляду як за юною, так і зрілою шкірою. Скорочена абревіатура A. H. C. — це девіз та мета існування самого бренду "Естетична зволожуюча косметика". Тут явно видно сплетіння медичного підходу та новітніх технологій, здатних перемогти різні проблеми дерми та старіння.

Спочатку засобами косметики AHC могли насолодитися тільки віп-клієнти люксових салонів краси, але керівництво компанії прийняло рішення змінити цей світ на краще і запустити пробну лінійку для всіх бажаючих. І тепер купити AHC може кожна дівчина, яка обирає насамперед любов до себе та свого відображення у дзеркалі!

Всемогутні склади

Основний агент у всіх засобах цієї прогресивної марки – незамінна та необхідна у будь-якому віці гіалуронова кислота. Саме вона відповідає за пружність, молодість та своєчасне наповнення вологою епітеліальних клітин. Навіть молодість відступає в тінь перед сухістю, зневодненням та лущенням. У кожній лінійці використовується різна концентрація, ретельно підібрана за віком для ефекту тоталу. Косметологи радять продукцію AHC купити також власницям проблемної шкіри – комплексний догляд справляється з жирним блиском, запаленнями, нерівним тоном та висипаннями.

Серед компонентів особливо ефективні:

  • рисовий екстракт для матовості;
  • кокосова вода для м'якості;
  • омолоджуючі пептиди;
  • поживний вітамін B 5;
  • витяжка з плодів актинідії для сяйва;
  • відбілюючі пелюстки лотоса.

У антивіковій серії присутній спеціально розроблений вченими штату та запатентований секретний інгредієнт, який працює у кількох напрямках — ліфтинг, детокс та внутрішнє омолодження.

Стартуємо за красою!

Якщо Ви сумніваєтеся, чи варто купити AHC косметику — просто почитайте відгуки захоплених клієнтів або зверніться до консультанта нашого інтернет-магазину. Окрім детальної інформації, Ви зможете детально дізнатися про склад, сумісність з типом Вашої шкіри та актуальну ціну! А саме зараз косметику AHC купити у нас максимально вигідно – знижка вже діє, а обраний Вами товар готовий до відправки, щоб ощасливити ще одну власницю і зробити її досконалою!

Крем під очі з Кореї

Азіатські та українські дівчата несхожі як місяць та сонце. Особливо їх відмінності виявляються в очах. Багато азіатських красунь мріють про великі світлі очі слов'янок. Але й наші дівчата теж можуть багато чому позаздрити і навчитися у них: кожна тремтливо дбає про свою шкіру, вони поколіннями передають традиційні рецепти краси і діляться один з одним способами, які дозволяють надовго зберегти молодий свіжий вигляд обличчя.

Крем під очі з Кореї

Креми під очі з Кореї дозволяють надовго зберегти свіжість та здоров'я цієї делікатної області, адже вони розроблені з урахуванням усіх особливостей. Головна перевага – ефективність, адже засоби справді працюють. Крім того, вони:

  • Натуральні – склади багаті на цінні натуральні інгредієнти, які природним шляхом благотворно впливають на шкіру і допомагають боротися з недосконалостями. Для багатьох важливим є саме натуральний склад, оскільки це не завдає шкоди і демонструє відмінний результат;
  • Безпечні – засобам можна довіряти, адже у процесі виробництва ретельно відстежується якість та безпека кожного продукту. Тому можна не боятися негативного впливу на ці ніжні зони та в принципі на організм.

Корейський крем під очі купити можна в магазині «New Skin» – ми припасли чудові знахідки, які займуть гідне місце у Вашому догляді.

Корейський крем під очі – особливості догляду

До цієї зони відносять повіки та періорбітальну область. Слід розуміти, що вона має низку таких особливостей:

  • чутливіше та тонше;
  • більше страждає від впливу ультрафіолетових променів;
  • схильна до появи мімічних зморшок і сухості;
  • менш пружна внаслідок малого вмісту білка колагену;
  • майже не містить залоз, що виділяють себум.

Корейський крем під очі

Крем під очі – корейська косметика, яка спеціально розробляється та тестується офтальмологами, щоб потім не було почервоніння, печіння та подібних негативних реакцій.

Кислотно-лужний баланс, максимально наближений до нейтрального, у професійних засобах дозволяє зміцнювати шкірні волокна. Такий крем навколо очей з Кореї підтягує та зволожує, не провокує алергію та допомагає у боротьбі з такими частими проблемами, як:

  • утворення набряків;
  • поява потемнінь;
  • схильність до появи заломів та зморшок;
  • сухість.

З усіма цими проблемами справляється корейський крем під очі, купити який не складно і в Україні.

Як підібрати крем навколо очей з Кореї

Асортимент косметичних засобів для цієї зони дуже великий. Однак слід уважно вибирати, щоб замовити крем для очей з Кореї, який буде відповідати Вашим потребам.

Звертайте увагу на:

  1. Вік – можна починати використовувати з 18 років, проте продукти з більш щільною текстурою та поживними властивостями розраховані для дівчат віком від 25 років;
  2. Стан – є різні продукти, які спрямовані на боротьбу з ознаками зневоднення, набряків, темних кіл, зморшок та інше;
  3. Бажаний ефект – залежно від того, яку проблему потрібно вирішити, дивіться на основну дію (зволоження, освітлення, тонізація тощо);
  4. Склад – проаналізуйте склад, щоб виключити те, що може викликати алергію (зазвичай це натуральні компоненти, наприклад, равлика муцин).

крем навколо очей корея

У віці 18-25 років чудово підійде крем для повік з Кореї з легкою текстурою багатий на гіалуронову кислоту і рослинні екстракти.

Коли з'являються перші ознаки старіння, рекомендується вибирати активніші компоненти. Розглядайте корейський крем навколо очей із наступним складом:

  • Антиоксиданти та коензими – допомагають прискорити регенерацію шкіри, стимулюють обмінні процеси;
  • Пептиди – активізують процеси оновлення та регенерації, відповідають за ряд клітинних функцій;
  • Кераміди (цераміди) – удосконалюють текстуру, борються з першими ознаками старіння;
  • Колаген – активізує природний синтез колагенових волокон у клітинах, ефективно розгладжує дрібні зморшки, покращує щільність та пружність;
  • Ідебенон – запускає процес омолодження, розгладжує зморшки, має потужну антивікову дію;
  • Вітамін С – уповільнює ранні вікові зміни, зміцнює, допомагає усунути пігментні плями.

Крем для очей з Кореї

Згідно з дерматологічними дослідженнями, вітамін С – це чудовий антиоксидант, який чудово освітлює темні кола, надає природного сяйва та активізує місцеві обмінні процеси. Як показують відгуки багатьох, навіть молодих, дівчат, такий компонент як ідебенон також чудово допомагає у боротьбі з пігментацією.

Якщо спостерігаються значні вікові зміни, варто використовувати корейський крем для очей, у складі якого є аденозин. Це один з найбільш потужних та ефективних антивікових компонентів, який також має помітний ліфтинг ефект.

Якщо ви боретеся з темними колами, вам може підійти крем для шкіри навколо очей із Кореї з равликовим муцином або кофеїном. Вони не лише освітлюють, а й допомагають зняти набряки, а також зсередини наповнюють енергією.

Крем для очей з Кореї – корисні поради щодо використання

Така корейська косметика має бути присутня в щоденній системі догляду – крем для шкіри навколо очей використовують вранці та ввечері. Після вмивання і тонізування обличчя потрібно зовсім невелику кількість нанести легкими рухами, що прихлопують. У жодному разі не можна розтягувати при цьому повіки. Після вбирання – залишки, за потреби, можна промокнути серветкою. Далі наносять захист від сонця та макіяж (якщо йдеться про ранковий ритуал краси).

Ми радимо дотримуватись наступних рекомендацій при використанні крему для шкіри навколо очей з Кореї:

  • Увечері найкраще наносити десь за 30 хвилин до сну. Так воно добре вбереться, і ви не витре його об подушку. Вранці також рекомендується почекати після нанесення 15 хвилин і після цього фарбуватися;
  • Влітку найкраще купити крем навколо очей із Кореї з оптимальним фактором SPF. Захист від сонця допоможе вберегти від шкідливого впливу ультрафіолетових променів;
  • Власницям молодої шкіри найкраще підійде гелева текстура. Використовувати юним дівчатам можна раз на день на ніч.

корейський крем під очі в Україні

Вже зараз на вас чекає корейська косметика крем для повік в інтернет-магазині «New Skin». У нас ви можете замовити корейський крем для повік з бажаним ефектом – зволоження, тонізування, освітлення, ліфтинг та ін.

Наші професійні консультанти будуть раді допомогти вибрати продукт, який підійде саме вам. Інтернет-магазин «New Skin» гарантує оригінальну якість усіх засобів, а також здійснює оперативну доставку замовлень по всій Україні.

To Top