logo

Міст для обличчя

У нашому каталозі представлені тільки найкращі місти для обличчя з Кореї. Всі товари 100% оригінал та пройшли перевірку нашими спеціалістами.

Asc

11 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

11 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Міст для обличчя з Кореї

Місце для міста знайдеться в сумочці практично кожної дівчини з Кореї, яку можна зустріти на вулицях Сеула. Можна помітити, як часто вони зрошуються повітряною вологою хмарою, коли поспішають у своїх справах. Для нас, дівчат, які звикли до простої європейської системи догляду, корейський міст для обличчя у новинку – багато хто зволожує шкіру тільки вранці та ввечері.

Міст для обличчя з Кореї

Корейські красуні приділяють зволоженню набагато більшу роль, адже для них це своєрідний ритуал, який допомагає зберегти красу і молодість на довгі роки. З кожним днем випускається все більше нових засобів, що допомагають кореянкам виглядати свіжо та здорово. Креми – це не єдине, про що вони думають і корейський спрей для обличчя займає в їхньому повсякденному житті не останнє місце.

Чи варто міст з Кореї купити українській дівчині? Безперечно так, адже корейці, як показує реальність, розуміються на догляді, достатньо лише побачити, як молодо вони виглядають. Магазин New Skin познайомить вас з цим корисним продуктом і допоможе замовити міст з Кореї в будь-який куточок України.

Що таке корейський міст для обличчя і навіщо він потрібний?

Міст – корейська косметика у формі аерозолю чи дрібнодисперсного спрею. До складу місту з Кореї входить вода і комплекс корисних речовин, які допомагають справлятися з різними завданнями: зволожувати, готувати до нанесення макіяжу, закріплювати косметику, освіжати, захищати від ультрафіолетового випромінювання, заряджати енергією вітамінів, тонізувати та інше.

корейський міст для обличчя

Багато хто плутає міст для обличчя з Кореї з термальною водою, але це два різні продукти. Міст з Кореї – це вдосконалений, більш ефективний та зручний у використанні корейський зволожуючий спрей для обличчя. Крім води з природних чистих джерел у їх складі зустрічаються кислоти, антиоксиданти, рослинні екстракти та олії, гліцерин, гіалуронова кислота та інші не менш корисні речовини.

Не можна плутати корейський спрей для обличчя та гідролати. Гідролати - це рідина на основі артезіанських вод з квітковими або фруктовими ефірними оліями. Міст з Кореї як би поєднує термальну воду і гідролат – такий засіб більш універсальний і корисний.

Якщо корейський міст купити, можна оцінити його користь вже після першого застосування. Формула засобу та дрібне розпилення хмарки цілющої вологи допомагає:

  • Зменшити роздратування та заспокоїти дрібні запалення;
  • Усунути жирний блиск;
  • Зберігати шкіру зволоженою та свіжою;
  • Тонізувати, охолодити та освіжити у спеку;
  • Поліпшити колір та зробити сяючою;
  • Усунути сліди сухості та втоми;
  • Освіжити макіяж.

Щоб залишатися завжди свіжою та сяючою, варто купити корейський міст для обличчя в інтернет-магазині «New Skin». У нас ви знайдете великий асортимент корейських спреїв для обличчя, які стануть незамінними у системі догляду.

Склад корейського спрею для обличчя

Міст – корейська косметика, яка не дарма така популярна, адже її склади завжди багаті безліччю корисних, а головне натуральних компонентів. Оздоровити шкіру зсередини – ось його головне завдання. І спрей для обличчя корейський прекрасно доповнює цю концепцію, адже до складу входить:

  • Мінеральна вода – природна цілюща волога, яка збагачена мікроелементами та живильними солями. Може бути насичена такими мінералами, як фтор, калій, кальцій, магній та інші. Вона не тільки регулює вироблення себуму, але також допомагає заспокоїти чутливу шкіру схильну до почервоніння та алергії, покращити її пружність та еластичність;
  • Термальна – відрізняється підвищеною концентрацією мінералів. Вона благотворно впливає на епідерміс, добре бадьорить, охолоджує та освіжає, а також сприяє виведенню токсинів та вільних радикалів;
  • Гліцерин – допомагає пом'якшити епідерміс, а також чудово справляється із завданням закріплення макіяжу, не даючи йому змащуватися та плисти протягом усього дня;
  • Гіалуронова кислота – ефективно гідрує, підвищує еластичність та пружність, активізує вироблення природних колагенових ниток, прискорює клітинний метаболізм, а також заповнює міжклітинний простір;
  • Аллантоїн – сприяє покращенню місцевого епідермального імунітету за рахунок активізації клітинної регенерації, а також сприяє кращому оновленню, видаляючи ороговілі клітини.

Щоб відчути приємну прохолоду і зарядитися енергією свіжості, достатньо розпорошити повітряну хмарку вологого місту для обличчя з Кореї.

Як використовувати міст із Кореї?

Тим, хто вже встиг корейський міст для обличчя купити, буде корисно дізнатися, як його можна використати. Звичайна практика застосування такої корисної рідини – розпорошувати на ходу хмару та насолоджуватися освіженням та зволоженням протягом дня.

На відміну від звичайної води, при випаровуванні вони не витягують вологу зі шкірного покриву, а навпаки, за рахунок додаткових зволожуючих компонентів наповнюють цілющою вологою. Використовувати його можна кількома способами:

  1. Як додаткове зволоження для посилення ефективності домашнього догляду

Корейський спрей для обличчя розпорошують перед тим, як наносити крем. Це допомагає краще запечатати вологу в глибоких шарах. Головне - не дати рідині вбратися і прямо на неї наносити крем зверху. Додатково можна збризкати ще раз після крему.

  1. Для надання сяйва та м'якості

Такий чарівний ефект легко досягнутий, якщо розпорошувати його після кожного етапу догляду, а також до і після нанесення декоративної косметики. Ви зможете відразу відзначити, що шкіра світиться здоров'ям та насиченістю, а косметика лягає рівніше та краще тримається протягом дня.

  1. Як заміна есенції, сироватки або тонера

Формула містів з Кореї досить багата на різні зволожуючі компоненти, щоб стати легкою заміною деяких етапів догляду, таких як тонік, есенція, стартер або сироватка. У складі містяться корисні речовини, які не дадуть шкірі пересихати. Корейський зволожуючий спрей для обличчя – це універсальний солдат у системі догляду.

<Ample:N Ceramide Shot Ampoule Mist фото

  1. Як багатофункціональний помічник у косметичці

Можна помітити, як професійні візажисти використовують місти з Кореї під час нанесення макіяжу. Такий спрей для обличчя корейський може стати заміною зволожуючої основи під макіяж, закріплювача, а також перетворити сипкі текстури на рідкі (наприклад, для нанесення тіней вологим способом). Якщо ви злегка переборщили з пудрою, вологий серпанок допоможе помітно покращити ситуацію.

  1. Як заміна вмиванню та тонеру

Бувають особливі «ліниві» ранки, коли не хочеться вставати та наносити на себе весь арсенал доглядових засобів. Тому достатньо залишити корейський зволожуючий спрей для обличчя на тумбочці і окропити його після пробудження: і вмився, і тонізувався і зволожився - відмінний ефект 3 в 1, що не вимагає багато часу.

  1. Усунути зайву матовість

Деякі матуючі тональні основи сильно висушують, залишаючи ефект дискомфорту весь день. Просто розпорошіть міст з Кореї після макіяжу і протягом усього дня, щоб обличчя виглядало живішим і природнішим, а ви не відчували стягнутість і сухість.

спрей для обличчя корейський

Вже зараз магазин New Skin пропонує вибрати на сайті міст для обличчя з Кореї та замовити його з доставкою в будь-який регіон України.

To Top