logo

Тонер і тонік із кислотами

У нашому каталозі представлені тільки оригінальні корейські тоніки (тонери) із кислотами від найкращих брендів. Всі засоби перевірені за складом та мають сертифікати якості.
Asc

12 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

12 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Корейський тонік із кислотами

Корейський тонік для обличчя з кислотами – це справжній порятунок для жирної, проблемної та вікової шкіри. Цей ефективний косметичний продукт сприяє нормалізації вироблення шкірного себуму, прибирає запалення та почервоніння, відлущує мертві клітини та оновлює шкірний покрив. Кислотний тонер із Кореї демонструє відмінну ефективність вже після кількох використань.

Корейський тонік із кислотами

У корейський кислотний тонер входять:

  • АНА-кислоти – надають делікатну дію на шкіру, освітлюють пігментні плями, відлущують. До них відносяться винна, гліколієва, мигдальна, а також фруктові кислоти (лимонна, яблучна та інші);
  • ВНА-кислоти – впливають на глибокі шари дерми, борються зі слідами від акне, пігментацією, запаленнями, а також надають м'який пілінг. Найчастіше це саліцилова кислота, незамінна для проблемного типу шкіри.

Корейський тонік з кислотами багатий також на допоміжні компоненти, такі як натуральні масла, рослинні екстракти, зволожуючі, заспокійливі та пом'якшувальні речовини.

Кому підходить корейський тонер із кислотами?

Універсальними вважаються корейські тонери з фруктовими кислотами, які однаково добре впливають на всі типи шкірного покриву, у тому числі проблемного з великою кількістю запалень. Відмінно справляється такий фруктовий корейський кислотний тонік з:

  • чорними точками та слідами від акне;
  • загоєнням акне, зняттям запалення;
  • активним виробленням шкірного сала, що закупорює пори;
  • нормалізацією рН-балансу;
  • підготовкою шкірного покриву до подальших етапів догляду.

Кислотний тонік із Кореї на основі ВНА-кислот ефективний при:

  • сильної жирності;
  • закритих комедонах та чорних точках;
  • регулярних висипаннях та акне;
  • пігментних плямах.

Як використовувати кислотний тонер із Кореї?

Кислотні засоби рекомендуються додавати в щоденний догляд курсами, наприклад, використовуємо 2 місяці, після чого робимо перерву на 2 місяці відпочити. Збалансовані формули дозволяють використовувати такі засоби цілий рік, але за умови, що ви наносите SPF-засоби на шкіру перед виходом на вулицю.

Використовувати тонер із кислотами з Кореї дуже просто – попередньо очищену шкіру протираємо змоченим у рідині ватним диском, уникаючи область навколо очей. Після використання може відчуватись легке пощипування.

В інтернет-магазині «New Skin» ви знайдете найкращі тоніки з кислотами із Кореї за вигідними цінами з доставкою по всій території України.

To Top