logo

Тоніки та тонери - Pyunkang Yul

У цьому розділі Ви знайдете обрані засоби від найкращих корейських виробників. Всі товари бестселери та рекомендовані косметологами, а також перевірені на справжність нашими спеціалістами та мають сертифікати якості.
Asc

3 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

3 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Pyunkang Yul – натуральна південнокорейська косметика

Кожна жінка мріє про ідеальну зовнішність. Будучи ще зовсім молодими, вони починають доглядати шкіру, намагаючись зберегти її свіжість та красу. З роками доглядової косметики стає дедалі більше. Хтось починає використовувати ін'єкції, а деякі навіть наважуються на проведення пластичної операції.

Pyunkang Yul Essence Toner

Проте всіх цих складнощів можна уникнути, якщо купити косметику Pyunkang Yul. Усі засоби спочатку розроблені у спеціалізованій клініці для пацієнтів із розладами імунної системи.

Щоб уникнути можливої алергії у продукції південнокорейського бренду не використовується віддушка та інші ароматизатори. А склад є поєднанням натуральних компонентів у великій концентрації.

Де придбати косметику Pyunkang Yul в Україні

Корейська косметична продукція має великий попит у молоді. Саме вони є її основними споживачами. І це не дивно! Молоді дівчата чудово відчувають захист, який забезпечує шкірі крем. Засоби швидко позбавляють основних проблем – акне, чорних крапок та різноманітних почервонінь.

Pyunkang Yul Eye Cream

Засоби для догляду за шкірою Pyunkang Yul купити найвигідніше на сайті newskin.com.ua. Спеціалізований інтернет-магазин – це:

  • Низькі ціни за рахунок прямої співпраці з виробником;
  • Швидка доставка в будь-який регіон України;
  • Величезний асортимент доглядової косметики.

Компанія New Skin гарантує справжність та свіжість усієї продукції. За потреби досвідчені консультанти допоможуть підібрати найкращий засіб для вашої шкіри.

Pyunkang Yul: ціна гідна якості

Філософія південнокорейської компанії полягає у фразі – організм сам має лікувати себе! І це правильно, просто потрібно дати йому все необхідне для відновлення та оновлення. Тому у складі продукції цього бренду є мінімальна кількість активних компонентів. Висока концентрація діючих речовин благотворно впливає на шкіру, робить її пружною та красивою.

Pyunkang Yul Eye Cream

В Україні купити Pyunkang Yul мріє більшість жінок. Адже це ефективна та абсолютно безпечна косметика. Вона не вимагає спеціальних умов для застосування, а її вартість є доступною для кожного.

Все, що необхідно робити для збереження краси та молодості шкіри – це регулярно використовувати продукцію південнокорейського бренду Пьюнканг Юл.

Тонер для обличчя з Кореї

Корейський тонер – найнеоднозначніший засіб догляду. До цього часу немає єдиної думки щодо необхідності його застосування. Тонер для обличчя з Кореї є незмивним продуктом, який містить 95% речовин на водній основі і 5% активних компонентів. Завдяки цьому корейський тонік для обличчя здатний зволожувати, пом'якшувати та покращувати загальний стан шкіри.

Найбільше в корейській косметиці тонік застосовується як останній етап при очищенні, дозволяючи всім активним компонентам краще проникнути в шкіру. Тому головною особливістю тоніка з Кореї є:

  • Відновлення кислотного та лужного балансу після догляду та очищення;
  • Зняття відчуття втоми;
  • Підготовка до подальшого догляду.

Оптимальний баланс у людини становить рН (3.5-5.5). Крім цього є й захищаючий ліпідний шар, що називається кислотною мантією. При вмиванні ця кислотність порушується, тому що ПАР, які містяться в засобах, що очищають, мають луги. Незважаючи на те, що такий баланс згодом відновлюється самостійно, за допомогою тоніка для обличчя з Кореї можливо цей процес прискорити.

Перш ніж зробити висновки, почитайте про його функції та впевнені, Ви точно вирішите купити корейський тонер для обличчя та будете його застосовувати.

Тонер для обличчя з Кореї

Тонік – корейська косметика, яка дозволяє усунути стягнутість після вмивання, але при виборі слід бути уважним. Щоб якісний корейський тонер купити у перевіреного постачальника, пропонуємо звернутися в наш магазин «New Skin». На відміну від інших продавців тонерів для обличчя з Кореї, де у складі можуть бути спирт і гамамеліс, які сильно пересушують і дратують шкіру, наші корейські тонери не містять речовин, що погіршують стан.

Корейський тонік для обличчя – переваги покупки

Якщо ви вибиратимете в нашому каталозі корейську косметику – тонік для обличчя буде чудовим придбанням. Можете бути впевнені, що до його складу не входять компоненти, що призводять до роздратування.

Серед компонентів, які використовуються в корейських тоніках для обличчя, знаходяться такі, як гіалоуранова кислота, лікувальний алое, пом'якшуючий гліцерин. Якщо ви бажаєте вирішити проблеми стягнутості, тоді підбирайте пом'якшувальні та очищувальні засоби корейської косметики – тонер для обличчя.

Властивості тонера для обличчя з Кореї:

  • Провідник. Тонер корейський є чудовим провідником для активів, що входять до складу тієї чи іншої косметики. Тобто при нанесенні одного і того ж продукта з корейським тонером і без, Ви отримаєте різні результати. А вся справа в тому, що тонік для обличчя з Кореї готує та допомагає активам проникати набагато глибше, ніж без його використання. Це відбувається за рахунок того, що корейські тонери містять у своєму складі низькомолекулярну гіалуронову кислоту.
  • До речі, гіалуронова кислота у поєднанні з пептидами працює у цьому відношенні ще ефективніше. Тому багато дівчат віддають перевагу відразу купувати корейський тонер для обличчя з пептидами.

  • Зволоження. Якщо порівнювати тонер з іншою корейською косметикою на предмет виконання функції зволоження, то він виконує її на 90%, на відміну від сироваток, які роблять це на 60% і кремів, що зволожують лише на 40%. Тобто неможливо уявити повноцінне зволоження без використання корейських тонерів. І якщо у Вас немає особливих проблем і стоїть питання як заощадити на догляді, краще відмовитися від застосування сироватки, ніж від зволожуючого корейського тоніка.
  • Вирівнювання рівня РН. Шкала РН коливається від 1 до 14. Нормальним рівнем РН вважається такий у діапазоні від 5 до 6. Умиваючись вранці та ввечері, навіть за умови використання продуктів з рівнем РН 5.5, ви все одно використовуєте воду, рівень РН якої коливається від 8 до 9. Таке середовище є лужним, і воно дуже сприятливе для розвитку патогенних бактерій, які згодом можуть викликати такі проблеми як чутливість, купероз, акне, подразнення, висипання, дерматити та інше.

корейський тонік для обличчя

Тому дуже важливо купити корейський тонік та після очищення наносити його, щоб повернути сприятливий рівень РН.

Тонер корейський та лосьйон – у чому відмінності?

Незважаючи на те, що і тонік для обличчя з Кореї та лосьйон покликані покращувати епідерміс та брати участь у його очищенні, вони призначаються для відновлення балансу pH, покращення пружності, все ж таки – вони мають і відмінності.

  1. Тонер – корейська косметика з розробленим складом, яка завершує процедуру очищення та готує до використання подальшого догляду. Він здатний підбиратися відповідно до типів і потреб епідермісу, ніжно доглядаючи за ним.
  2. Лосьйон (від лат. «lotio», означає «миття») – це спеціальний водний розчин, який має активні речовини і використовується для догляду за епідермісом, що сильно жирніє.

Купити корейський тонер для обличчя

Тепер після того, як ми таки зрозуміли, що тонер для обличчя – корейська косметика, яка є невід'ємною частиною догляду, ми вирішили купити корейський тонік. Давайте розберемося, як його правильно використовувати:

  1. Тонер корейський є другим етапом догляду після очищення. На першому етапі слід обов'язково використовувати гідрофільне масло та після нього пінку або гель;
  2. Наносити корейський тонік для обличчя краще руками, «вбиваючими» рухами. Так ви заощадите сам продукт, який витрачається на ватний диск. Позбудитесь непотрібного тертя, яке може призвести до порушення захисного бар'єру, роздратування або чутливості. А також забезпечете собі легкий масажний ефект, що посилить кровообіг і зробить шкіру здоровішою та рум'яною на вигляд;

    тонер корейський у магазині New Skin

  3. У корейській косметиці є правило 3-х секунд, згідно з яким тонік необхідно обов'язково нанести протягом 3-х секунд після етапу очищення. Справа в тому, що під час очищення наші пори розкриваються і через них відбувається значна втрата вологи. Якщо не нанести тонер корейський відразу, то через 30 секунд вже втрачається 50% вологи;

  4. Наносьте корейський тонер у кілька шарів. Кількість шарів вибирайте індивідуально, а також від корейського тоніка. Просто почніть з двох шарів, поступово збільшуючи кількість нанесень до 7 і вирішіть для себе, скільки вам найбільш ефективно.

    У корейській косметиці навіть є прийом, який називається «Метод 7 тонерів». Він полягає в нанесенні базового зволожуючого корейського тонера в 7 шарів по черзі, даючи попередньому шару повністю вбратися. Такий прийом може замінити застосування тканинної зволожуючої маски.

тонік для обличчя з Кореї

З попереднього абзацу випливає, що тонери корейські бувають різні за консистенцією, форматом та призначенням.

За консистенцією ми звикли до корейських тонерів, що нагадують просту воду. Але з модою на корейську косметику до нашого життя увійшли тонери, що мають гелеву консистенцію. Багато хто воліє корейський тонер для обличчя купити саме в такому форматі, тому що їх наносити руками найкомфортніше.

За форматом тонери з Кореї, крім класичних, можуть бути у формі містів – у флаконі з розпилювачем і у формі ПЕДів. Це ватні диски, спочатку вже просочені корейським тонером. Необхідно просто дістати його зі баночки і протерти ним обличчя.

За призначенням корейські тоніки бувають різні:

  • Зволожуючі;
  • Очищаючі;
  • Відлущуючі;
  • Антибактеріальні;
  • Відбілюючі.

Все залежить від компонента, який відіграє роль першої скрипки.

Купити корейський тонік за типом шкіри

Одним із найважливіших правил при виборі тоніка для обличчя з Кореї є підбір по типу обличчя та інших особливостей. Від цього залежатиме дія корейського тоніка, а також кінцевий результат, який ви бажаєте отримати.

Вони підбираються за наступними градаціями:

  • Сухий тип. Слід підбирати зволожуючі корейські тоніки, які мають в основі сильні гідрофіксатори та відмінно підходять для сухої шкіри;
  • Корейський тонер для чутливої ​​шкіри зазвичай вибирають з м'якою, а також маслянистою текстурою, які мають пом'якшуючі та заспокійливі властивості. Вони не містять віддушки, барвників або парабенів, не мають спирту;
  • Нормальний тип. Для використання під такий тип підходять корейські тоніки, які у складі мають гіалуронову кислоту, оскільки вони можуть зміцнити, зволожити і захистити від різних впливів;
  • Корейський тонік для комбінованої шкіри. Слід вибирати мультитонізуючі варіанти. Це можливо одночасне застосування 2-х різних тоніків з Кореї для різного типу епідермісу. Наприклад, можна застосовувати матуючий для Т-зони, а також зволожуючий для щік. Крім того, ви можете вибрати варіант 2 в 1, який спеціально використовується для комбінованого типу;
  • Віковий тип. У цьому варіанті підходять тоніки з anti-age ефективністю. Вони мають ліфтинг ефект і здатні підвищити пружність, розгладити зморшки та зволожити. У формулі антивікового корейського тоніка для обличчя часто міститься гліколева і, а також гіалуронова кислота, а також різні оксиданти (це можуть бути ресвератрол або С, Е).

Тонік для обличчя з Кореї у магазині "New Skin"

У складі корейських тоніків для обличчя, представлених у нас лише якісні компоненти. Серед найголовніших:

  • Аллантоїн. Здатний зняти запальні процеси, звузити пори, регенерувати клітини;
  • Гіалуронова кислота. Сприяє зволоженню, має ефект, що розгладжує, і запобігає зменшенню вологи в шкірі;
  • Гліцерин. Здатний пом'якшити, виконувати зволоження, утримувати вологість у глибокому шарі;
  • Гліколева кислота. Здатна очистити, відлущувати, освітлити, має ефект, що розгладжує;
  • Саліцилова кислота. Здатна відлущувати, надавати матовості, зменшувати пори, може підсушувати;
  • Простий спирт. Здатні створювати антибактеріальний захисний ефект, посилити попадання активних компонентів та стабілізувати формулу;
  • Термальна вода. Здатна збагатити підібраними вітамінами та необхідними мінералами, захищати, зміцнювати, живити, зволожувати, прибрати шкідливу дію;
  • Цинк. Ідеально підходить для жирного чи проблемного типу. Здатний знімати запальні процеси, підсушувати, контролювати жирний блиск;
  • Екстракти рослин. Здатні зміцнити судини, зняти роздратування, вони можуть омолоджувати, зменшувати пори, мати антиоксидантний ефект.

тонік корейська косметика

Ну і насамкінець питання, яке хвилює багатьох: корейський тонік і тонер, чи є різниця?

Різниці немає абсолютно ніякої. Це лише маркетинговий хід. Кожен виробник вирішує, як назвати свій продукт.

Тепер, після того як Ви дізналися більше про них – скористайтесь зручними фільтрами нашого каталогу, щоб підібрати собі корейський тонік, який підійде Вам за типом і віком. Не забувайте, що якщо у Вас виникне БУДЬ-ЯКЕ питання – наші фахівці з радістю на них дадуть відповідь і допоможуть знайти те, що підійде саме Вам. Для цього досить просто зателефонувати за номером, який вказаний на сайті.

To Top