logo

Пінка для вмивання

У цьому розділі ви знайдете найкращі пінки для вмивання з Кореї від відомих брендів. Ми додаємо в магазин лише ті засоби, які у складах не містять шкідливих компонентів. Також всі товари перевірені на оригінальність перед додаванням до магазину.
Asc

Позиції 1-12 з 53

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

Позиції 1-12 з 53

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Пінка для вмивання з Кореї

Корейська пінка для вмивання – це легкий засіб, який чудово підходить власницям різних типів шкіри. Її невагома та ніжна текстура не пошкоджує верхній шар шкірного покриву, а ефективна формула добре видаляє забруднення, нормалізує стан шкіри, бореться із запаленнями, нерівним тоном та зволожує. Купити корейську пінку для вмивання ви можете в інтернет-магазині New Skin, де представлена якісна оригінальна корейська косметика.

Пінка для вмивання з Кореї

Особливості корейських пінок для обличчя

Основна відмінність корейської умивалки для обличчя від інших засобів очищаючої косметики полягає в її текстурі – ніжна повітряна легка піна, що складається з мільйонів маленьких бульбашок, ефективно видаляє забруднення зі шкірного покриву. Спочатку засіб виглядає як щільний густий мус, схожий на деякі піни для гоління. Але як тільки воно контактує з водою і спінюється в долонях або спеціальній сіточці відразу перетворюється на рясну піну. За допомогою сіточки вона виходить легшою та повітрянішою, а при спінюванні в руках – густою та кремоподібною.

Варто врахувати, що деякі умивалки для обличчя з Кореї можуть злегка стягувати та підсушувати шкіру відразу після витирання рушником. Тому людям із сухою та схильною до лущення шкірою слід вибирати відповідні склади на основі зволожуючих та живильних компонентів. Не можна також не відзначити, що піна дуже економно витрачається, адже для одного разу достатньо невеликої горошинки. Тому умивалка з Кореї прослужить вам довгі місяці.

Чи потрібна мені корейська умивалка для обличчя?

Умивалка з Кореї, як жодна інша формула, глибоко і делікатно очищає епідерміс і підійде як для підлітків, так і для людей з віковими змінами. Навіть чоловіки можуть використовувати її в щоденному догляді – достатньо вибрати ту, яка буде багата на активні компоненти і добре справлятися з щільнішим шкірним покривом.

Корейська пінка для обличчя добре очищає епідерміс від сальних пробок і при цьому не ушкоджує його, як у випадку зі скрабом. Хороше очищення допомагає уникнути запалень та закупорювання пор. Якісний корейський засіб для вмивання допомагає підтримувати водно-ліпідний баланс та зберігати вологу всередині. Тому, якщо вам потрібне хороше, універсальне, економічне рішення – найкращим стане купити корейську пінку для вмивання. Вашим найкращим другом у виборі потрібного товару стане магазин New Skin, який доставляє замовлення по всіх регіонах України.

Яку купити корейську пінку для вмивання?

купити корейську пінку для вмивання

Продукти для очищення бувають різних видів залежно від їхнього завдання. Крім того, вони діляться за типами шкіри. За функціоналом пінки бувають наступних видів:

  • Зволожуюча – може використовуватися власницями проблемної та чутливої ​​шкіри. Туди зазвичай входять поживні та зволожуючі компоненти, які не залишають після себе плівку та липкість;
  • Киснева – використовуючи такий продукт пару разів на тиждень, можна забути про скраб, адже очищення виходить глибшим, але при цьому менш травматичним;
  • Очищаюча – універсальний варіант для тих, хто не має критичних проблем зі шкірним покривом. Сюди входять м'які компоненти, що очищають, а також заспокійливі і регенеруючі;
  • Матуюча – найкращий вибір для проблемної та жирної шкіри, схильної до активного вироблення шкірного сала. Основна перевага полягає в глибокому очищенні та звуженні пор, а також наданню матовості на довгий час. Завдяки цьому жирний блиск не з'являтиметься так швидко, як завжди.

Не варто забувати, що для видалення макіяжу існують спеціальні окремі косметичні продукти – гідрофільна олія або бальзам. У корейській косметиці умивалка виконує іншу функцію, тому не варто їх плутати.

Також можна виділити кілька видів консистенції:

  • Повітряний мус – такий продукт зазвичай заздалегідь збитий і продається у флаконі з дозуючою помпою. Тут піна не настільки повітряна та пружна, до того ж менш економічна витрата;
  • Щільний гель – щільна гелева консистенція в тюбику або флаконі при контакті з водою перетворюється на багату піну;
  • Паста; – найкращий та економічний формат випуску, який потрібно спінювати самостійно.

Особливості складу пінки для вмивання з Кореї

При аналізі складу варто розуміти, що чим вище в ньому зазначений певний компонент, тим більша його концентрація у готовій формулі. В корейських умивалках на перших позиціях зазвичай знаходиться вода (мінеральна або термальна), піноутворюючі компоненти та різні корисні речовини – рослинні екстракти, кислоти, вітаміни, олії тощо.

пінка для вмивання з Кореї

Незважаючи на багатий склад, вона обходиться недорого за рахунок вкрай економічної витрати, але користі в ній дуже багато. Для зрілої шкіри додають коензими, равликовий муцин, гіалуронову кислоту та інші незамінні антивікові компоненти.

Якщо формула розроблялася для проблемної шкіри, схильної до появи запалень, то тут можна зустріти екстракти ефірних олій з регенеруючим ефектом (хвойні, розмаринові, чайне дерево, цитрусові тощо), а також цинк, саліцилову кислоту, кислоти, активоване вугілля. Особливу увагу варто приділити АНА та ВНА кислотам, які розчиняють сальні пробки, освітлюють їх та допомагають нормалізувати вироблення себуму.

Для людей із сухим типом шкірного покриву потрібно звернути увагу на компоненти, які не провокують сухість та алергічну реакцію – це екстракти кокосу, ромашки, рису, бамбука, а також молочна кислота, вулканічний попіл, лактоферини та ін. Універсальними можна вважати такі компоненти, як екстракт алое, винограду, чорниці. Після них можна сміливо наносити решту етапів догляду.

Як користуватись умивалкою для обличчя з Кореї?

Якщо вам потрібна пінка корейська для вмивання, то замовити ви можете, ознайомившись із асортиментом нашого інтернет-магазину корейської косметики. Ми розповімо вам, як правильно користуватися ним.

умивалка для обличчя корея

Є два способи використання – корейський та європейський. Останній є традиційним і простим, адже достатньо мати руки і воду: добре спіньте продукт у долонях, після чого нанесіть на мокре обличчя і добре помасажуйте, щоб очистити всі забруднення. Корейські косметологи стверджують, що такий спосіб застосування не зовсім підходить для комбінованого та жирного типу шкіри, тому що при цьому активні речовини недостатньо глибоко в неї проникають.

Перший спосіб полягає у використанні спеціальної сіточки або конжакового спонжу для спінювання. Необхідно взяти горошинку і збити за допомогою сітки або спонжу, після чого масажними лініями добре масажувати обличчя кілька хвилин. Саме так вмиваються кореянки.

Також вони мають секретну систему використання пінки для вмивання, яка називається в корейській косметиці «424». Для початку потрібно протягом 4 хвилин ретельно розчинити макіяж за допомогою гідрофільного масла або бальзаму. Після цього дві хвилини вмиватися збитою в сіточці пінкою, а потім ще чотири хвилини обполіскувати обличчя чистою (спочатку теплою, а потім прохолодною) водою, щоб додатково тонізувати дерму і звузити пори.

To Top