logo

Ензимна пудра

У нашому каталозі представлені тільки найкращі та оригінальні ензимні пудри для вмивання з Кореї. Вся продукція 100% оригінальна і дбайливо очищатиме Ваше обличчя.
Asc

8 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

8 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Ензимна пудра для вмивання з Кореї

Якщо гелями та пінками нас вже складно здивувати, то подібний продукт у форматі порошку спочатку викликає запитання. Ензимну пудру для вмивання Корея винайшла для вирішення найбільш поширених проблем з азіатським типом шкіри, а саме розширених пор та зайвої жирності. Після того, як вона стала гучною, купити корейську ензимну пудру захотіли і в усьому світі.

Ензимна пудра з Кореї – це білий дрібнозернистий порошок, який використовується при вмиванні для якісного очищення після етапу демакіяжу. Основним компонентом є ензими. Ензими – це природні ферменти, що забезпечують делікатне та м'яке, але при цьому глибоке відлущування. Вони володіють оптимальним рівнем рН, а також мають антибактеріальні та протизапальні властивості. Використання корейської пудри для вмивання не шкодить природному кислотно-лужному балансу шкірного покриву.

ензимна пудра для вмивання корея

Спробувати та замовити корейську ензимну пудру та іншу косметику легко – достатньо вибрати потрібний розділ в інтернет-магазині New Skin, де представлений широкий асортимент якісних оригінальних товарів..

Ензимна пудра – корейська косметика для вмивання

Насамперед слід зазначити, що порошок повністю безпечний. Його головним плюсом є відсутність шкідливих компонентів, таких як жирні олії, спирт, віддушки, барвники, консерванти тощо. Вона підходить для будь-якого типу шкіри незалежно від пори року, тому що делікатно і м'яко впливає на епідерміс, не пошкоджуючи його як грубі скраби.

Ензимна пудра для вмивання з Кореї чудово підійде і дівчатам з чутливою або проблемною шкірою, а також допоможе впоратися з такими недосконалостями, як:

  • Запалення та забиті пори – компоненти, що входять до складу, перешкоджають розмноженню бактерій та допомагають м'яко очищати пори;
  • Огрубіла шкіра – дрібна ніжна пудра дуже ретельно та делікатно шліфує та пом'якшує, завдяки чому вона стає більш гладкою та приємною на дотик;
  • Дерматологічні захворювання – за наявності таких проблем, як гіперкератоз або псоріаз, вона підходить дуже добре. Ензимна пудра з Кореї, купити яку можна під свій тип шкіри, допомагає стримувати процеси відмирання клітин та появи лущення;
  • Сильна сухість – дбайливе очищення допомагає утримувати вологу в глибоких шарах дерми.

ензимна пудра з Кореї cosrx centella

Ензимна пудра з Кореї – особливості складу

Найчастіше за «ензимну» складову відповідає папаїн. Це природний фермент, який одержують із соку фрукта папайї. Ця речовина має гарний пілінг ефект, а також має протизапальні та тонізуючі властивості.

У складі корейської ензимної пудри крім папаїну також є багато корисних компонентів. Активна формула може бути збагачена цінними фільтратами ферментів, натуральними рослинними маслами та екстрактами, алантоїном, бета-глюканами тощо. Весь комплекс корисних речовин сприяє глибокому зволоженню, усуненню запалень, загоєнню, зняттю почервоніння, а також підвищенню місцевого імунітету.

В основі ензимної пудри для вмивання з Кореї знаходиться також щадна миюча основа, яка дозволяє засобу добре пінитися при контакті з водою. Регулярне вмивання за допомогою корейської ензимної пудри допомагає:

  • Витягнути забруднення з пор та розчинити сальні пробки;
  • Нормалізувати водно-ліпідний баланс;
  • Якісно відлущити ороговілі клітини та стимулювати клітинну регенерацію;
  • Зробити лікування від акне більш безпечним та ефективним, запобігаючи утворенню нових запалень;
  • Делікатно відшліфувати та вирівняти колір для ідеальної м'якості та гладкості обличчя;
  • Усунути надмірну жирність обличчя на тривалий час, не пересушуючи його.

Говорячи простими словами, ензимна пудра з Кореї – це своєрідне дітище пілінгу та пінки у порошкоподібному форматі. Використовувати таке очищення рекомендується бажано не більше трьох разів на тиждень. Ця процедура чудово готує до нанесення наступних етапів догляду.

Чому варто купити корейську пудру для вмивання?

ензимна пудра корейська косметика

Можна виділити ряд причин, які зумовлюють переваги купівлі порошку, що очищає, з ензимами:

  1. Має тривалий термін придатності без необхідності створення для цього певних умов;
  2. Ціна на корейську ензимну пудру дуже вигідна, оскільки вона витрачається економічно і для одного застосування досить не більше 3 грам;
  3. Гіпоалергенний склад підійде власницям чутливої шкіри та гарантує якісний догляд у будь-яку пору року;
  4. Їй можна користуватися різними способами, розширюючи функціональність;
  5. Глибоко очищає епідерміс від бруду і при цьому не ушкоджує гідроліпідний баланс.

Як правильно користуватися ензимною пудрою з Кореї?

Якщо ви вирішили купити корейську ензимну пудру, варто відзначити, що це мультифункціональний продукт і використовувати його можна по-різному як:

  • Пінка для вмивання – невелику кількість спіньте у вологих руках і нанесіть на попередньо очищену від макіяжу вологу шкіру. Щоб отримати ще більше піни, можна використовувати спеціальну сіточку.
  • Очищаюча пілінг-маска – для отримання ефекту ексфоліації слід трохи збити в невеликій ємності, після чого суміш нанести на сухе попередньо очищене обличчя і почекати 5-10 хвилин, а потім змити водою;
  • Пілінг для шкіри голови – достатню кількість шампуню змішайте в руках із порошком та наносите. Ретельно промасируйте всі ділянки, після чого промийте волосся водою як завжди;
  • Скраб для тіла – додавати корейську ензимну пудру можна не тільки в шампунь, а й у ваш гель для душу, що допоможе досягти ефекту м'якого пілінгу тих ділянок тіла, які найбільше потребують цього.

Корисні поради щодо використання пудри для вмивання з Кореї

Купити корейську ензимну пудру в Україні не складно, але варто також дізнатися про деякі особливості її використання:

  • Якщо це новинка для вас, перед першим застосуванням рекомендується провести тест на індивідуальну чутливість. Незважаючи на природний склад, у людини може бути індивідуальна реакція на природні компоненти, наприклад, на масло чайного дерева;
  • При використанні засобу будь-яким із запропонованих способів варто пам'ятати, що активність ензимів зберігається тільки при температурі води не вище 40 °C;
  • Змішуючи з більшою чи меншою кількістю води можна досягти ідеальної консистенції, яка буде комфортною саме для вас – це може бути густа пінка або рідке молочко;
  • Занадто довго тримати на обличчі не варто, оскільки активні ферменти можуть порушити клітинний баланс. Тому дотримуйтесь рекомендацій, які вказує виробник на упаковці.

Якщо вас зацікавила ензимна пудра з Кореї, замовити її допоможе магазин «New Skin» з доставкою по Києву, Харкову, Одесі та по всій Україні.

To Top