logo
В наявності
Тільки 4 залишилося
Артикул
Masil-8SSHM

Маска для волосся із салонним ефектом за 8 секунд Masil 8 Seconds Salon Hair Mask 100 ml

Маска для волосся із салонним ефектом за 8 секунд Masil 8 Seconds Salon Hair Mask 100 ml 3 5 5 1
Корейська маска для волосся «8 секунд» - це ефективний засіб для швидкого відновлення ослабленого та пошкодженого волосся, що дає помітний результат вже після одного застосування.
Special Price 299,00 ₴ Regular Price 580,00 ₴
Об’єм
100 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Корейська маска для волосся "8 секунд"

Регулярне використання даного засобу для догляду за локонами сприяє відновленню зруйнованої структури волосяного стрижня і дозволяє згладити лусочки кутикули. Унікальний склад глибоко проникає у волосся, насичує його зсередини керамідами, колагеном та багатим комплексом вітамінів, завдяки чому повертається природна еластичність та пружність шевелюри.

Masil 8 Seconds Salon Hair Mask

Маска для волосся з Кореї "8 секунд" нормалізує синтез шкірного секрету сальними залозами, а також допомагає нормалізувати рН-баланс. Завдяки цьому такий продукт можна наносити не тільки на волосся, а й на шкіру голови, що дуже важливо для здоров'я локонів. Швидкий і помітний результат легко пояснюється наявністю у складі багатьох корисних активних компонентів, серед яких:

  • Гідролізований колаген – це своєрідний будівельний матеріал, з якого складається волосяний стрижень. Цей компонент допомагає відновити волоски по всій довжині, а також заповнює пошкоджені ділянки кутикулярного шару;
  • Гідролізований кератин – створює захисну оболонку навколо кожного волосся, роблячи тим самим шевелюру більш гладкою, м'якою та блискучою;
  • Кераміди – надають волоскам силу, а також перешкоджають процесам випадання та ламкості. Завдяки цьому волоски набувають більш доглянутого вигляду і стають шовковистими;
  • Протеїни шовку – відновлюють волосяний стрижень на структурному рівні, що надалі дозволяє полегшити розчісування та укладання завдяки слухняності волосся;
  • Екстракт спіруліни – запобігає ламкості, зволожує, склеює посічені кінчики, а також активізує регенеративні процеси волосяних цибулин та шкіри голови.

Masil 8 Seconds Salon Hair Mask

Маска для волосся «8 секунд» з Кореї: спосіб застосування

Універсальна маска корейська «8 секунд» підходить для всіх типів волосся та шкіри голови та сприяє швидкому відновленню шевелюри. Використовувати її рекомендується не частіше ніж двічі на тиждень для накопичувального ефекту.

Перед нанесенням волосся потрібно ретельно вимити за допомогою шампуню. Після цього волосся слід злегка віджати, щоб вода з нього не стікала. Маска "8 секунд" з Кореї наноситься по всій довжині або лише на кінчики. Вже через 8 секунд її можна змивати та насолоджуватися ідеальною гладкістю. Однак якщо структура локонів сильно пошкоджена, краще потримати засіб 3-5 хвилин для більш вираженого ефекту. Один пакетик розрахований на одне застосування.

Якщо вас зацікавила маска «8 секунд» із Кореї, купити її ви можете вже зараз в інтернет-магазині «New Skin».

Masil 8 Seconds Salon Hair Mask

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи
Вирішує проблему
Сухість
Тип засобу
маска для волосся
Об'єм
100 мл.
Призначення
Зволоження, Поживне
To Top