logo

Антивікова косметика - Timeless

У цьому розділі представлена найкраща антивікова корейська косметика в Україні, яку підібрали наші фахівці. Всі товари 100% оригінал та мають сертифікати якості.
Asc

9 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

9 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Пам'ятаєте казку про втрачений час? Так ось — у нашій сучасності вона здобула позитивне продовження зі щасливим кінцем, і це заслуга одного молодого, але перспективного бренду зі спекотної Каліфорнії. Час можна повернути і змусити працювати на благо краси та молодості шкіри разом з косметикой Timeless! У її творців - сімейної пари Алекса та Вероніки Педерсон, практичний підхід до справи, хімічна освіта та досвід роботи у б'юті-індустрії. І вони створили короткі, ємні формули за особливою технологією мінімалізму, які працюють зі зрілою, вже порушеною глибокими змінами, або шкірою, що тільки подає симптоми в'янення! Це справжній виклик корейським виробникам – у базі Timeless всього 2-4 компоненти, кожен із яких виконує свою місію — і робить це досконало, ефективно та швидко. Довга підготовка шкіри, довга інструкція та багатоступінчастий догляд – це не про Америку. Тут бережуть щохвилини, роблячи догляд за шкірою не фетишем, а способом життя.

Точний склад потрапляє в ціль

Щоб зрозуміти глобальну різницю між мас-макетом та люксом, достатньо один раз продукцію Timeless купити, оцінити миттєву дію та перетворення шкіри, і стати фанатами цього бренду. Кожен компонент проходить досконалу перевірку, як і готовий засіб. До якості пред'являються неймовірні вимоги — лише органічна сировина та екстракти, ніяких ароматів, замінників, силіконів та парабенів, та жодного тестування на тваринах!

Цей бренд небагатослівний — але неймовірно конкретний та точний у своїх діях. У їх асортименті всього 4 види продукції:

  • потужні антивікові сироватки із запатентованим пептидним комплексом Matrixyl®3000, незамінною підзарядкою для шкіри у вигляді вітаміну С, коензимами молодості та прискореного відновлення клітин, антиоксиданту B5 та незамінної гіалуронової кислоти;
  • місти — як полегшена альтернатива важкій зброї сироваткам і є продовженням цієї лінійки. Водна основа освіжає шкіру, не пошкоджує макіяж і швидко поглинається. В основі омолоджуючий Маткриксіл, ефект змінюється від додавання рослинних екстрактів – тонізує та освітлює огірковий сік, заспокоює екстракт лаванди, пом'якшує рожеве масло, а витяжка апельсина виступає антиоксидантом;
  • додатковий догляд від Timeless — уникальные сыворотки-эссенции с чистым гиалуроном, оливковым или аргановым маслом в составе. Используют для кожи лица, тела и волос — широкий спектр, который вызывает восхищение;
  • креми під очі – для усунення чорних кіл та слідів хронічної втоми, і для загального зміцнення, омолодження та зволоження делікатної області. Бонус – водорості algae, покликані знімати набряклість, припухлість і почервоніння, робити погляд відкритим, а обличчя - свіжим і відпочившим.

Timeless вже у нас!

Так, цей бренд не вітає оптові постачання — для нього головна якість, а не кількість. Але, ми нашому магазині New Skin вибираємо для Вас найкраще і тому зробили все, щоб купити Timeless можна було і на нашому сайті! І в нас вийшло! Ви можете познайомитися з продукцією в детальному описі під кожною позицією, поставити запитання нашому всезнаючому консультанту та оформити замовлення не виходячи з дому. Timeless купити – молодість продовжити, а з нашою безкоштовною доставкою від 2000 гривень – ще й заощадити фінанси!

Антивікова корейська косметика

Секрет приголомшливої молодості кореянок полягає у здоровій випещеній шкірі, яка ніби світиться зсередини. Продуманий багатоетапний корейський догляд за віковою шкірою та прагнення зберегти красу обличчя зведено у Кореї справжній культ. Саме тому антивікова косметика з Кореї стала популярна по всьому світу і підкорила багатьох жінок, які прагнуть зберегти свою молодість та красу.

Антивікова корейська косметика

Корейський антивіковий догляд за обличчям після 30 та 40

Слід зазначити, що корейська косметика для омолодження обличчя від зморшок після 30 та 35 обирається не скільки за віком, скільки за станом шкіри та першими змінами, що з нею відбуваються. На самих упаковках продуктів ви не знайдете вказівки віку, як це буває з європейськими косметичними засобами. Антивікові серії корейської косметики поділяються на три групи:

  • Удосконалюючи стан дерми, які універсальні для будь-якого віку;
  • Гальмуючі процеси старіння та в'янення шкірного покриву;
  • Мають потужний анти-ейдж ефект.

Підбирати варто той засіб, який буде ефективним саме для вашої шкіри – у 30-40 років слід наголошувати на зволоженні та живленні.

Корейська антивікова косметика після 40, 50 та 60 років

Корейська косметика для вікової шкіри обличчя для жінок 40-60 років повинна:

  • вирівнювати колір обличчя;
  • робити шкіру більш гладкою;
  • наповнювати дерму вологою;
  • робити чіткішими контури обличчя;
  • згладжувати мімічні зморшки.

Щоб корейська косметика вікова проти зморшок допомагала досягти такого ефекту, слід звертати увагу на такі компоненти у складі:

  • Гіалуронова кислота – притягує та утримує вологу в шкірі, покращуючи її тонус та коригуючи зморшки;
  • Вітамін С – вирівнює колір обличчя;
  • Ретинол – стимулює синтез еластину та колагену;
  • Підтягуючі полімери – забезпечують візуальний ефект ліфтингу;
  • Натуральні олії – насичують та пом'якшують шкірний покрив, роблять його еластичним та зволоженим, розгладжують зморшки.

Корейська антивікова косметика від зморшок купити в Україні

По-справжньому якісна, ефективна та оригінальна антивікова корейська косметика для зрілої шкіри представлена в інтернет-магазині «New Skin». На Вас чекає широкий асортимент продукції, вигідні ціни та швидка доставка по всій Україні.

To Top