logo

Для сухої шкіри

У нашому каталозі представлена тільки найкраща корейська косметика для сухої шкіри обличчя – крем, пінка, тонер та інші засоби. Вся продукція 100% оригінал із сертифікатами якості.
Asc

Позиції 1-12 з 244

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

Позиції 1-12 з 244

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Корейська косметика для сухої шкіри обличчя

Суха шкіра нерідко завдає великого дискомфорту своєму власнику: передчасна поява заломів і зморшок, помітні лущення, відчуття сверблячки і стягнутості не дають спокійно жити. Подібні ознаки бувають як тимчасовими, наприклад, взимку, і постійними. Боротися з ними вам допоможе якісна корейська доглядова косметика для сухої шкіри, яка здатна повернути обличчю зовнішній вигляд, що сяє здоров'ям.

Корейська косметика для сухої шкіри обличчя

Підбираємо свій корейський догляд для сухої шкіри обличчя

Бьюті-індустрія Кореї може похвалитися величезним вибором якісної та по-справжньому ефективної косметики для різних типів шкіри. У вашому арсеналі має бути така корейська косметика для зневодненої шкіри, як:

  • Умивалка для сухої шкіри з Кореї – азіати придумали кілька нових формул засобів для щоденного вмивання, які вам сподобаються. Наприклад, корейська пінка для вмивання для сухої шкіри зовні нагадує засіб для гоління. Досить невеликої горошинки, яка при контакті з водою перетворюється на густу піну, що абсолютно не сушить обличчя.
  • Корейський тонер для сухої шкіри – нормалізація рН балансу після вмивання дуже важлива для сухого типу епідермісу. Щоб уникнути стягнутості та сверблячки, можна використовувати корейські тоніки для сухої шкіри на основі гіалуронової кислоти, керамідів, а також з оліями у складі;
  • Корейський крем для обличчя для сухої шкіри – поживна формула такого продукту допомагає нормалізувати ліпідний баланс епідермісу. Завдяки натуральним маслам та рослинним екстрактам шкірний покрив стає більш свіжим, м'яким, пружним та наповненим;
  • Корейський зволожуючий крем для сухої шкіри – даний тип шкірного покриву потребує не тільки живлення, але й зволоження. Зволожуючий продукт допоможе надати обличчю здоровішого вигляду, а також впорається з лущенням і стягнутістю;
  • Корейські маски для сухої шкіри обличчя – звичайні, нічні та тканинні маски чудово справляються з існуючими проблемами вже за одне застосування. Це чудові помічники для тих випадків, коли потрібно швидко та ефективно привести обличчя до ладу.

Купити крем для сухої шкіри обличчя з Кореї, а також інші незамінні у щоденному догляді засоби, ви можете за максимально вигідною ціною в інтернет-магазині New-Skin. Ми гарантуємо оригінальну якість, великий вибір косметики, а також консультації щодо вибору догляду від фахівців.

To Top