logo
Asc

Позиції 1-12 з 27

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Сторінка
Asc

Позиції 1-12 з 27

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Сторінка

Medi Peel – це відомий у всьому світі корейський космецевтичний бренд, який випускає лінійки професійної та домашньої доглядової косметики. Свою величезну популярність компанія отримала завдяки суперпотужним та ефективним антивіковим засобам, що допомагають боротися навіть із глибокими зморшками.

Історія бренду

Ця компанія була заснована в 2007 році. Спочатку до штату її співробітників входило 100 висококласних фахівців у галузі косметології та дерматології. Головна їхня мета, на той момент, була винайти унікальні засоби догляду за шкірою обличчя, які б максимально ефективно впливали на стан епідермісу на краще. І це їм вдалося, але працівники компанії не зупиняються на досягнутому, а постійно удосконалюють свою продукцію.

Medi Peel Cindella Multi-Antioxidant Ampoule

Найважливіше, що косметику Medi Peel купити можуть дівчата навіть із середнім рівнем статку.

Лозунг компанії – бережи здоров'я та молодість шкіри якнайдовше!

Чому варто купити medi peel

Вся лінійка цього бренду базується на ексклюзивних компонентах, які неможливо знайти в жодному іншому засобі мас-маркету, а саме:

  • Іони золота;
  • Витяжка чорної ікри;
  • Комплекс із 9 пептидів;
  • І інші.

Вся продукція проходить ряд досліджень на сумісність компонентів, перш ніж потрапити на прилавки магазинів. Крім цього, законодавство Південної Кореї чітко регламентує суворо контролювати якість товарів, які позиціонуються як anti-age. Саме тому ефективність такої продукції не викликає сумнівів.

Medi Peel Peptide 9 Hyaluron Aqua Ampoule Eye Patch

Дедалі більше жінок з усього світу обирають космецевтику Medi-Peel, ціна якої достатньо доступна, а якість завжди на висоті. Також дуже важливо те, що вся продукція бренду відповідає міжнародним стандартам якості ISO9001 та 14001.

Де засоби Меді Піл купити у нашій країні.

Medi peel купити в Україні в даний час не складає труднощів, як в онлайн, так і офлайн магазинах. Основна проблема вітчизняних представників – це асортимент, не всюди він може задовольнити запити українських дівчат.

Інтернет-магазин корейської косметики New Skin пропонує своїм клієнткам усі серії доглядової косметики цієї фірми. Тому косметику Меді Піл купити в Україні краще у нас, та й наші ціни вас приємно вразять!

Medi Peel Collagen Super 10 Sleeping Cream

Корейська косметика від куперозу

Купероз – не найкрасивіший прояв на обличчі. Це не просто косметичний дефект, а симптом, що говорить про порушення кровообігу. Через розширення дрібних судин шкіра покривається судинними зірочками та сіткою з тонких капілярів. Корейська антикуперозна косметика дозволяє не лише боротися з такими дефектами, а й допомагає зміцнити судини, щоб уникнути появи нових слідів у майбутньому.

Корейська косметика від куперозу

Крем від куперозу з Кореї – особливості

Судинні сіточки з'являються на обличчі, коли порушуються процеси кровообігу в епідермісі. У дрібних судинах застоюється кров, через що їх стінки розширюються. Капіляри не можуть витримувати велике навантаження, тому стають крихкими, втрачають свою еластичність. Локальні почервоніння, червоні вузлики та сіточки з судин погіршують зовнішній вигляд шкіри, до того ж вона стає більш чутливою. Допомагає лікувати купероз корейська косметика, яка завдяки продуманому безпечному складу дбайливо впливає на епідерміс, не травмуючи при цьому його структуру.

Корейський крем для обличчя від куперозу має широкий спектр дії:

  • Делікатно впливає на верхні шари дерми, не провокуючи почервоніння та алергії;
  • Нормалізує гідроліпідний баланс у глибоких шарах дерми;
  • Створює захисний бар'єр від негативних факторів навколишнього середовища;
  • Допомагає покращити еластичність капілярів;
  • Зміцнює ослаблені судини, допомагаючи відновити їхню структуру.

Корейська косметика при куперозі – доведена ефективність

Корейська косметика проти куперозу не дарма вважається найефективнішою та найпопулярнішою за межами Азії. Косметична індустрія Кореї регулярно випускає все більше нових удосконалених продуктів, тому що в умовах високої конкуренції брендам потрібно, щоб їх засоби дійсно працювали і були кращими за аналоги.

Дослідні фахівці в галузі косметології спільно з вченими розробляють нові формули на основі останніх інновацій у косметичній індустрії. Виробляють корейські засоби від куперозу на основі натуральних безпечних інгредієнтів з доведеною ефективністю та лікувальними властивостями.

Корейська косметика при розацеа містить у складі компоненти, які сприяють зменшенню видимих ​​проявів патології, а також допомагають відновити структуру судин для запобігання появі схожих симптомів у майбутньому. До того ж будь-який засіб від куперозу з Кореї обов'язково проходить численні лабораторні дослідження щодо безпеки та гіпоалергенності, що підтверджується міжнародними сертифікатами якості.

To Top