logo

Косметика від пігментних плям - Cosrx

У цьому розділі представлена найкраща корейська косметика від пігментних плям та для відбілювання шкіри обличчя. Всі товари проходять перевірку на оригінальність перед додаванням до каталогу та мають сертифікати якості.
Asc

3 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

3 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

COSRX: високоякісна косметика з Кореї

Cosrx – порівняно молода компанія, яка була заснована у 2014 році. Проте досвід виробництва ефективних косметичних засобів у неї набагато більший. Тривалий час лабораторія та виробничі потужності випускали продукцію на замовлення інших брендів. І лише кілька років тому купити Cosrx стало можливим у нашій країні. Тоді, коли компанія оголосила себе самостійною торговою маркою.

Компанія спеціалізується на випуску косметичної продукції, що чинить омолоджуючий вплив на шкіру. Тому косметику Cosrx купити в Україні прагнуть переважно жінки, які звикли ретельно доглядати за собою.

Cosrx Low pH Centella Cleansing Powder

Також ці засоби ефективно допомагають позбутися інших поширених проблем:

  • Жирного блиску;
  • Чорних точок;
  • Розширених пір;
  • Пігментації.

Продукція Косарекс сприяє активному відлущуванню ороговілих клітин, регуляції роботи сальних залоз, відновлення пружності шкіри. При цьому склад складається переважно з натуральних інгредієнтів, що не викликають алергічних реакцій.

Cosrx Low pH Centella Cleansing Powder

Де придбати косметику Cosrx в Україні недорого?

Корейська компанія випускає професійні косметичні засоби, що дозволяють боротися з основними проблемами шкіри:

  • Нічні маски, що надають регенеруючий вплив на епідерміс. Вони заспокоюють роздратовану шкіру, перешкоджають її лущенню, загоюють незначні рани;
  • Патчі з протизапальним ефектом, які допомагають швидко позбутися прищів;
  • Зволожуючі креми, збагачені гіалуроновою кислотою. Вони призначені для підтримки ідеального водного балансу;
  • Тонери, що повертають шкірі пружність та еластичність;
  • Рослинні есенції, що запобігають розмноженню бактерій та інших мікроорганізмів.
Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser купити

Багато засобів Cosrx, купити які можна на сайті newskin.com.ua, містять равликовий муцин. Він активно затримує вологу, покращує обіг крові, допомагає боротися з першими ознаками старіння.

Переваги корейської косметики

Окрім широкої лінійки ефективної косметичної продукції, торгова марка радує своїх покупців стильним оформленням тюбиків, баночок, упаковки. Більшість засобів мають зручні дозатори, піпетки, лопаточки, що спрощують користування ними.

Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser

Усі препарати виготовляються за допомогою інноваційних засобів із натуральних компонентів. А це означає, що вони не шкідливо впливають на шкіру. Крім того, вся косметика Cosrx ціну має невисоку та доступну кожному.

Корейська косметика від пігментних плям

Пігментація може з'явитися на обличчі через різні причини: нехтування захистом від сонця при любові до засмаги, генетичних особливостей організму або порушень роботи органів. Косметологи радять використовувати спеціальні б'юті-помічники для боротьби із цією проблемою. Найбільш ефективною зараз вважається корейська косметика від пігментації, яка здатна освітлити цятки на обличчі та запобігти їх появі надалі, а також допомагає мінімізувати вироблення меланіну та захистити шкірний покрив від вільних радикалів.

Корейська косметика від пігментних плям

Як працює корейський крем від пігментних плям на обличчі?

Є кілька косметичних компонентів, завдяки яким корейські засоби від пігментних плям ефективно працюють. Більшість з них уповільнюють синтез меланіну в клітинах і руйнують пігмент, що вже утворився, завдяки чому цятки поступово освітлюються і з часом зникають. Інші ж працюють за принципом дбайливого відлущування, яке знімає ороговілий шар клітин епідермісу та сприяє вирівнюванню тону шкіри.

На які компоненти у складі слід звернути увагу, вибираючи корейські продукти від пігментних плям? Найпопулярнішими вважаються:

  • Вітамін С – надає м'яку відлущувальну дію, освітлюючи цятки та оновлюючи епідерміс. Корейські засоби для відбілювання шкіри з вітаміном С мають потужний антиоксидантний ефект, завдяки чому будуть корисні також за перших ознак старіння;
  • Гліколева кислота – відмінний компонент, який бореться із запальними процесами та освітлює. Корейська косметика для відбілювання обличчя з гліколевою кислотою добре справляється з постакне та освітлює шкірний покрив за рахунок відлущування;
  • Ніацинамід – вітамін В3 не дає меланіну дістатися верхнього шару дерми і трансформуватися на ній у вигляді цяток, за рахунок чого такі засоби дуже допомагають справлятися з гіперпігментацією. Корейська косметика проти пігментації з ніацинамідом допомагає також покращити захисні бар'єри шкірного покриву та надає потужний антиоксидантний ефект;
  • Арбутин – саме цей компонент здатний безпосередньо впливати на процеси вироблення меланіну у глибоких шарах дерми. Корейська відбілююча косметика з арбутином у складі блокує синтез пігментів, завдяки чому шкіра поступово освітлюється, а вже через місяць можна спостерігати значне зниження прояву пігментації.

Виробники пропонують великий арсенал продуктів з різною формулою для вирішення цієї проблеми:

  • Корейський крем від пігментних плям на обличчі – завдяки збалансованій формулі такий засіб ідеальний для щоденного застосування як базовий догляд за шкірою, який не лише боротиметься з цятками, але й насичуватиме дерму необхідними поживними речовинами та вологою;
  • Корейська сироватка від пігментних плям – висококонцентрована формула локально впливає на існуючу проблему, дозволяючи боротися з нею більш ефективно та комплексно. Відбілююча сироватка для обличчя корейська відмінно працює в парі з іншими засобами пігментації;
  • Корейська відбілююча маска для обличчя – найкращий помічник для освітлення тону шкіри, згладжування постакне та проявів небажаного пігменту;
  • Педи, що відбілюють – подушечки, змочені рідиною з активними компонентами у складі, забезпечують м'який пілінг та освітлення;
  • Вибілюючий крем навколо очей корейський – відмінний продукт для боротьби з потемненнями в зоні навколо очей, що потребує більш делікатного та правильного догляду.

У каталозі інтернет-магазину «New-Skin» представлений великий вибір косметики для боротьби з пігментними плямами, купити які можна з доставкою по всій Україні.

To Top