logo

Від прищів та акне - Benton

У нашому каталозі представлена найкраща корейська косметика від прищів, вугрів та акне. Всі засоби повністю оригінальні та мають сертифікати.
Asc

2 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

2 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Міфи і найреальніші історії знаходять свій відбиток у повсякденному житті і навіть стають натхненням. Приклад тому косметика Benton, яка взяла за основу фільм "Загадкова історія Бенджаміна Баттона" та відобразила це у своїй назві, заклавши і головну ідею свого існування – продовжити молодість шкіри, заповнюючи резерв корисних речовин та підтримуючи працездатність усіх систем. Екологічність продукції доведена клінічно та підтверджена тестуванням, і навіть найчутливіша шкіра залишиться задоволеною веганським складом. Доглядові товари Бентон — це ретельно продумані формули, скріплені союзом органічних компонентів та нових розробок у своїй лабораторії.

Benton Air Fit UV defense Sun Cream SPF50+/PA++++

Колекції краси

Поціновувачі рідкісних інгредієнтів обов'язково повинні купити Benton з омолоджуючим і ліфтинговим муцином равлика і антибактеріальною бджолиною отрутою — всі представники цієї серії стали бестселерами. Для молодої та чутливої ​​шкіри розроблено більш м'яку лінійку з маслом какао та гіалуроном. Проблемну дерму оздоровить набір для комплексного догляду з чайним деревом, а від ультрафіолету та фотостаріння захистять б'юті-продукти із соковитою антиоксидантною папаєю. Серед вражаючого асортименту Benton можна купити і унісекс варіанти для щоденного догляду — Dear my best friend. Така назва підкреслює, що створювалися вони з любов'ю для найближчих.

Якщо Ви хочете дійсно якісний, ефективний, багатозадачний догляд – купити Benton із запропонованого каталогу стане ідеальним рішенням. Враховуючи дбайливий гіпоалергенний вплив і не змушуючий чекати результат, який по міліметру відроджує Вашу дерму і зберігається на довго – робимо висновок, він вартий королеви!

Стартуємо без зволікання!

Не варто чекати і роздумувати, якщо оригінальну косметику для обличчя, шиї та декольте Benton купити вигідно можна прямо зараз! Наш корейський інтернет-магазин New Skin поспішає познайомити Вас з улюбленим нам і безліччю постійних клієнтів брендом. На честь першого знайомства у нас діють знижки на деякі позиції, а швидка доставка по Києву та Україні порадує тих, хто вже нетерпляче чекає на своє замовлення!

Корейська косметика від прищів

Проблемна шкіра турбує багатьох людей і справа не лише у віці. У багатьох підлітковий період супроводжується висипаннями на обличчі, шиї, плечах, але з дорослішанням гормони заспокоюються і прищики проходять. Але є й ті, кого висипання турбують все життя і доводиться підшукувати комфортні та ефективні засоби для боротьби із цією проблемою. Великою популярністю користується корейська косметика від акне та постакне, завдяки якій багато хто зміг покращити якість своєї шкіри.

Корейська косметика від прищів

Професійний корейський догляд від прищів в інтернет-магазині «New-Skin»

У каталозі магазину представлена широка лінійка засобів від виробників із Кореї, що здатна допомогти покращити стан шкірного покриву:

  • Умивалка для обличчя від прищів корейська – завдяки відсутності агресивних ПАРів гелі та пінки для вмивання допомагають ретельно очистити шкіру, заспокоїти запалення та запобігти сухості, що провокує надмірне вироблення шкірного себуму;
  • Корейський тонік від прищів – активні формули на основі кислот, а також натуральних ефірних олій та екстрактів, ефективно впливають на локальні проблеми для боротьби з висипаннями, забитими порами та постакне;
  • Корейська сироватка від прищів – високоцентрований засіб посилює ефективність догляду за проблемною шкірою, глибоко впливаючи на існуючі проблеми (надає антибактеріальну, протизапальну, загоювальну, розгладжуючу, відновлюючу дію);
  • Корейський крем від прищів та акне – базовий засіб для догляду за проблемною шкірою. Крем від прищів з Кореї за рахунок збалансованої легкої формули та наявності природних рослинних компонентів добре зволожує, усуває сухість, контролює вироблення себуму;
  • Корейська маска від прищів – добрий помічник для швидкої допомоги шкірі. Маска знімає почервоніння, загоює, звужує пори, підліковує існуючі запалення та перешкоджає утворенню нових.
  • Корейський набір від прищів – професійна лінійка засобів для повноцінного догляду за проблемною шкірою обличчя та боротьби з висипаннями. Так як кожна шкіра по-різному реагує на догляд, виробники випускають набори мініатюр, що дозволяють протестувати косметики та оцінити її ефективність перед покупкою повнорозмірних продуктів.

Обирайте підходящий саме вам корейський засіб від прищів, вугрів та акне разом із магазином косметики «New-Skin» та замовляйте його з доставкою в будь-який куточок України.

To Top