logo

Від прищів та акне - Botanity

У нашому каталозі представлена найкраща корейська косметика від прищів, вугрів та акне. Всі засоби повністю оригінальні та мають сертифікати.
Asc

1 товар

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

1 товар

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Botanity Flavon Intensive Cream

Ботаніті – це досить молодий бренд косметичних засобів, який був заснований у науковому інституті в Сіетлі. У розробці продукції цій торговій марці брали участь провідні корейські вчені, які спеціалізувалися на властивостях різноманітних лікувальних трав та рослин. Їх численні дослідження довели, що рослинні компоненти здатні покращувати стан дерми, а при певних комбінаціях та концентрації вирішувати багато поширених шкірних проблем. Якщо ваша шкіра схильна до висипань, підвищеної жирності або стали помітні перші ознаки старіння, то вам необхідно купити Botanity.

Botanity Flavon Booster

Особливості бренду

Засновникам бренду вдалося сформувати власний каталог лікувальних трав. До нього входять понад тисячу найменувань природних компонентів, чиї властивості ретельно вивчалися протягом багатьох років. На сьогоднішній день в базі є близько 11 тисяч наземних цілющих рослин і близько 600 морських. Їхні зразки були зібрані в 25 країн з усього світу. З цього можна зрозуміти, що дослідниками була виконана колосальна робота і вже за це варто Botanity купити.

Косметика Botanity, ціна на яку повністю відповідає її якості, підійде для вирішення таких дерматологічних проблем:

  • Роздратування чутливої шкіри обличчя;
  • Почуття стягнутості та сухості;
  • Лікування куперозу та розацеа;
  • Зайва жирність;
  • Розширені пори та вугрі;
  • Тусклий колір обличчя та в'ялість шкірного покриву.

Всі серії косметики цього виробника мають гіпоалергенні якості і надають оздоровлюючу, тонізуючу, зволожуючу та зміцнюючу дію.

Botanity Flavon Serum

Більшість продуктів цієї марки розроблено на основі комплексу Flavon. Його активні компоненти спрямовані на боротьбу з почервоніннями та підвищеною чутливістю шкірного покриву. До складу комплексу входить: витяжка із бамбука та інші природні інгредієнти.

Де купити Botanity в Україні

Косметику Botanity купити в Україні краще в перевірених магазинах косметики, оскільки велика ймовірність нарватися на несертифікований товар. А це означає, що нове придбання не тільки не принесе користі, а може завдати шкоди вашому здоров'ю. У нашому інтернет-магазині представлений величезний вибір засобів цієї компанії. Ми співпрацюємо тільки з перевіреними постачальниками, тому у нас представлена лише оригінальна продукція.

Botanity Flavon Hydro Gel Cream

Корейська косметика від прищів

Проблемна шкіра турбує багатьох людей і справа не лише у віці. У багатьох підлітковий період супроводжується висипаннями на обличчі, шиї, плечах, але з дорослішанням гормони заспокоюються і прищики проходять. Але є й ті, кого висипання турбують все життя і доводиться підшукувати комфортні та ефективні засоби для боротьби із цією проблемою. Великою популярністю користується корейська косметика від акне та постакне, завдяки якій багато хто зміг покращити якість своєї шкіри.

Корейська косметика від прищів

Професійний корейський догляд від прищів в інтернет-магазині «New-Skin»

У каталозі магазину представлена широка лінійка засобів від виробників із Кореї, що здатна допомогти покращити стан шкірного покриву:

  • Умивалка для обличчя від прищів корейська – завдяки відсутності агресивних ПАРів гелі та пінки для вмивання допомагають ретельно очистити шкіру, заспокоїти запалення та запобігти сухості, що провокує надмірне вироблення шкірного себуму;
  • Корейський тонік від прищів – активні формули на основі кислот, а також натуральних ефірних олій та екстрактів, ефективно впливають на локальні проблеми для боротьби з висипаннями, забитими порами та постакне;
  • Корейська сироватка від прищів – високоцентрований засіб посилює ефективність догляду за проблемною шкірою, глибоко впливаючи на існуючі проблеми (надає антибактеріальну, протизапальну, загоювальну, розгладжуючу, відновлюючу дію);
  • Корейський крем від прищів та акне – базовий засіб для догляду за проблемною шкірою. Крем від прищів з Кореї за рахунок збалансованої легкої формули та наявності природних рослинних компонентів добре зволожує, усуває сухість, контролює вироблення себуму;
  • Корейська маска від прищів – добрий помічник для швидкої допомоги шкірі. Маска знімає почервоніння, загоює, звужує пори, підліковує існуючі запалення та перешкоджає утворенню нових.
  • Корейський набір від прищів – професійна лінійка засобів для повноцінного догляду за проблемною шкірою обличчя та боротьби з висипаннями. Так як кожна шкіра по-різному реагує на догляд, виробники випускають набори мініатюр, що дозволяють протестувати косметики та оцінити її ефективність перед покупкою повнорозмірних продуктів.

Обирайте підходящий саме вам корейський засіб від прищів, вугрів та акне разом із магазином косметики «New-Skin» та замовляйте його з доставкою в будь-який куточок України.

To Top