logo

Від прищів та акне - Cosrx

У нашому каталозі представлена найкраща корейська косметика від прищів, вугрів та акне. Всі засоби повністю оригінальні та мають сертифікати.
Asc

2 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

2 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

COSRX: високоякісна косметика з Кореї

Cosrx – порівняно молода компанія, яка була заснована у 2014 році. Проте досвід виробництва ефективних косметичних засобів у неї набагато більший. Тривалий час лабораторія та виробничі потужності випускали продукцію на замовлення інших брендів. І лише кілька років тому купити Cosrx стало можливим у нашій країні. Тоді, коли компанія оголосила себе самостійною торговою маркою.

Компанія спеціалізується на випуску косметичної продукції, що чинить омолоджуючий вплив на шкіру. Тому косметику Cosrx купити в Україні прагнуть переважно жінки, які звикли ретельно доглядати за собою.

Cosrx Low pH Centella Cleansing Powder

Також ці засоби ефективно допомагають позбутися інших поширених проблем:

  • Жирного блиску;
  • Чорних точок;
  • Розширених пір;
  • Пігментації.

Продукція Косарекс сприяє активному відлущуванню ороговілих клітин, регуляції роботи сальних залоз, відновлення пружності шкіри. При цьому склад складається переважно з натуральних інгредієнтів, що не викликають алергічних реакцій.

Cosrx Low pH Centella Cleansing Powder

Де придбати косметику Cosrx в Україні недорого?

Корейська компанія випускає професійні косметичні засоби, що дозволяють боротися з основними проблемами шкіри:

  • Нічні маски, що надають регенеруючий вплив на епідерміс. Вони заспокоюють роздратовану шкіру, перешкоджають її лущенню, загоюють незначні рани;
  • Патчі з протизапальним ефектом, які допомагають швидко позбутися прищів;
  • Зволожуючі креми, збагачені гіалуроновою кислотою. Вони призначені для підтримки ідеального водного балансу;
  • Тонери, що повертають шкірі пружність та еластичність;
  • Рослинні есенції, що запобігають розмноженню бактерій та інших мікроорганізмів.
Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser купити

Багато засобів Cosrx, купити які можна на сайті newskin.com.ua, містять равликовий муцин. Він активно затримує вологу, покращує обіг крові, допомагає боротися з першими ознаками старіння.

Переваги корейської косметики

Окрім широкої лінійки ефективної косметичної продукції, торгова марка радує своїх покупців стильним оформленням тюбиків, баночок, упаковки. Більшість засобів мають зручні дозатори, піпетки, лопаточки, що спрощують користування ними.

Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser

Усі препарати виготовляються за допомогою інноваційних засобів із натуральних компонентів. А це означає, що вони не шкідливо впливають на шкіру. Крім того, вся косметика Cosrx ціну має невисоку та доступну кожному.

Корейська косметика від прищів

Проблемна шкіра турбує багатьох людей і справа не лише у віці. У багатьох підлітковий період супроводжується висипаннями на обличчі, шиї, плечах, але з дорослішанням гормони заспокоюються і прищики проходять. Але є й ті, кого висипання турбують все життя і доводиться підшукувати комфортні та ефективні засоби для боротьби із цією проблемою. Великою популярністю користується корейська косметика від акне та постакне, завдяки якій багато хто зміг покращити якість своєї шкіри.

Корейська косметика від прищів

Професійний корейський догляд від прищів в інтернет-магазині «New-Skin»

У каталозі магазину представлена широка лінійка засобів від виробників із Кореї, що здатна допомогти покращити стан шкірного покриву:

  • Умивалка для обличчя від прищів корейська – завдяки відсутності агресивних ПАРів гелі та пінки для вмивання допомагають ретельно очистити шкіру, заспокоїти запалення та запобігти сухості, що провокує надмірне вироблення шкірного себуму;
  • Корейський тонік від прищів – активні формули на основі кислот, а також натуральних ефірних олій та екстрактів, ефективно впливають на локальні проблеми для боротьби з висипаннями, забитими порами та постакне;
  • Корейська сироватка від прищів – високоцентрований засіб посилює ефективність догляду за проблемною шкірою, глибоко впливаючи на існуючі проблеми (надає антибактеріальну, протизапальну, загоювальну, розгладжуючу, відновлюючу дію);
  • Корейський крем від прищів та акне – базовий засіб для догляду за проблемною шкірою. Крем від прищів з Кореї за рахунок збалансованої легкої формули та наявності природних рослинних компонентів добре зволожує, усуває сухість, контролює вироблення себуму;
  • Корейська маска від прищів – добрий помічник для швидкої допомоги шкірі. Маска знімає почервоніння, загоює, звужує пори, підліковує існуючі запалення та перешкоджає утворенню нових.
  • Корейський набір від прищів – професійна лінійка засобів для повноцінного догляду за проблемною шкірою обличчя та боротьби з висипаннями. Так як кожна шкіра по-різному реагує на догляд, виробники випускають набори мініатюр, що дозволяють протестувати косметики та оцінити її ефективність перед покупкою повнорозмірних продуктів.

Обирайте підходящий саме вам корейський засіб від прищів, вугрів та акне разом із магазином косметики «New-Skin» та замовляйте його з доставкою в будь-який куточок України.

To Top