logo

Від прищів та акне - LANEIGE

У нашому каталозі представлена найкраща корейська косметика від прищів, вугрів та акне. Всі засоби повністю оригінальні та мають сертифікати.
Asc

1 товар

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

1 товар

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Пропонуємо до вашої уваги відомий корейський бренд Laneige. Цей бренд є симбіозом французької якості та сучасних корейських технологій. Його назва в перекладі означає «сніг», що можна пов'язати з бездоганною білизною обличчя корейських красунь.

Корейське пеняче молочко для вмивання LANEIGE White Dew Milky Cleanser

Косметичні засоби цього виробника дійсно хороші настільки, що допоможуть усім стати схожими на прекрасну Білосніжку із казки!

Історія бренду

Саме примітне, що історія виникнення цієї компанії починається ще з далекого 1932 року. Все починалося з невеликої організації Amore Pacific Corporation, розташованої у Південній Кореї. На початку свого існування вони позиціонували себе як сімейне підприємство. Через 30 років Amore Pacific Corporation стала найбільшою корпорацією в Азії.

У 1994 році вони запустили новий бренд косметики для обличчя та тіла. Ця подія супроводжувалася дивовижною рекламною компанією, яка проходила під гучним слоганом – «Щодня нове обличчя».

Компанія дуже повільно розвивалася. Лише на початку 2000-х років вона вийшла на світовий ринок. Перший етап – відкриття 200 магазинів в азіатських країнах, а другий етап – початок роботи бутіків у всій Європі. Наразі вже кожна третя жінка у світі бажає Laneige купити.

Основні переваги бренду

  • Всі засоби виробляються на основі води з льодовиків Гімалайських гір, яка очищена спеціальним способом;
  • Всі лінійки косметики є універсальними та підходять для будь-якої шкіри;
  • Легка повітряна текстура всіх косметичних засобів, що сприяє проникненню діючих речовин у глибокі шари шкірного покриву;
  • Широкий асортимент косметики для вирішення будь-яких проблем.

Багато речовин, що входять до складу косметики, мають унікальні властивості такі, як зменшення температури шкіри або зволоження на всі 24 години після застосування. Найголовніша перевага Laneige – ціна, яка приємно тішить любительок цього бренду.

Де придбати Laneige в нашій країні

Корейське молочко для вмивання laneige White Dew Milky Cleanser купити за найкращою ціною в New Skin

Laneige купити в Україні краще у перевірених інтернет-магазинах, які співпрацюють із офіційними представниками цієї компанії.

Магазин корейської косметики New Skin є одним із них. Ми постійно працюємо над тим, щоб нашим клієнткам була доступна найкраща східна продукція у сфері косметології. І в нас це виходить! А ціни говорять самі за себе, тож косметику Laneige купити в Україні звичайно краще в нашому інтернет-магазині.

Повірте, вас приємно здивує не лише наш прайс, а й якість обслуговування. Зробивши покупку у нас один раз, ви 100% станете постійним клієнтом New Skin.

Корейська косметика від прищів

Проблемна шкіра турбує багатьох людей і справа не лише у віці. У багатьох підлітковий період супроводжується висипаннями на обличчі, шиї, плечах, але з дорослішанням гормони заспокоюються і прищики проходять. Але є й ті, кого висипання турбують все життя і доводиться підшукувати комфортні та ефективні засоби для боротьби із цією проблемою. Великою популярністю користується корейська косметика від акне та постакне, завдяки якій багато хто зміг покращити якість своєї шкіри.

Корейська косметика від прищів

Професійний корейський догляд від прищів в інтернет-магазині «New-Skin»

У каталозі магазину представлена широка лінійка засобів від виробників із Кореї, що здатна допомогти покращити стан шкірного покриву:

  • Умивалка для обличчя від прищів корейська – завдяки відсутності агресивних ПАРів гелі та пінки для вмивання допомагають ретельно очистити шкіру, заспокоїти запалення та запобігти сухості, що провокує надмірне вироблення шкірного себуму;
  • Корейський тонік від прищів – активні формули на основі кислот, а також натуральних ефірних олій та екстрактів, ефективно впливають на локальні проблеми для боротьби з висипаннями, забитими порами та постакне;
  • Корейська сироватка від прищів – високоцентрований засіб посилює ефективність догляду за проблемною шкірою, глибоко впливаючи на існуючі проблеми (надає антибактеріальну, протизапальну, загоювальну, розгладжуючу, відновлюючу дію);
  • Корейський крем від прищів та акне – базовий засіб для догляду за проблемною шкірою. Крем від прищів з Кореї за рахунок збалансованої легкої формули та наявності природних рослинних компонентів добре зволожує, усуває сухість, контролює вироблення себуму;
  • Корейська маска від прищів – добрий помічник для швидкої допомоги шкірі. Маска знімає почервоніння, загоює, звужує пори, підліковує існуючі запалення та перешкоджає утворенню нових.
  • Корейський набір від прищів – професійна лінійка засобів для повноцінного догляду за проблемною шкірою обличчя та боротьби з висипаннями. Так як кожна шкіра по-різному реагує на догляд, виробники випускають набори мініатюр, що дозволяють протестувати косметики та оцінити її ефективність перед покупкою повнорозмірних продуктів.

Обирайте підходящий саме вам корейський засіб від прищів, вугрів та акне разом із магазином косметики «New-Skin» та замовляйте його з доставкою в будь-який куточок України.

To Top