logo

З гіалуроновою кислотою

На нашому сайті Ви знайдете найкращу корейську косметику з гіалуроновою кислотою. Всі засоби 100% оригінальні та мають сертифікати якості.
Asc

Позиції 1-12 з 130

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

Позиції 1-12 з 130

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Корейська косметика: сироватка для обличчя з гіалуроновою кислотою

Гіалуронова кислота – один із головних «зволожувачів» у складі доглядових засобів від виробників із Кореї. Вона здатна притягувати та утримувати велику кількість молекул води в клітинах шкіри, що дуже важливо для її здоров'я та свіжого молодого зовнішнього вигляду. В інтернет-магазині New-Skin представлені найпопулярніші косметичні продукти з гіалуроном, купити які можна з доставкою по всій Україні.

Корейська косметика з гіалуроновою кислотою

Як використовувати засоби для догляду за обличчям із гіалуроном у складі?

В інтернет-магазині «New-Skin» ви знайдете багато продуктів із гіалуроном. Найголовніше - це знати, в якій послідовності їх використовувати для отримання найкращого ефекту:

  1. Корейська пінка для вмивання з гіалуроновою кислотою

Запорука здоров'я – якісне очищення. Пінки чудово справляються із забрудненнями, а завдяки зволожуючій формулі не пересушують епідерміс, даруючи відчуття свіжості та еластичності після вмивання.

  1. Зволожуючі корейські тоніки

Наступний етап догляду – тонізація. Для глибокого насичення шкіри вологою ідеально підходить корейський зволожуючий тонік або тонер для обличчя з гіалуроновою кислотою. Він допоможе уникнути втрати вологи після вмивання, а також покращить ефективність дії наступних доглядових засобів.

  1. Корейська зволожуюча гіалуронова сироватка

Висока концентрація головного компонента у складі гарантує насичення глибоких шарів шкіри цінною вологою. Сироватка для обличчя з гіалуроновою кислотою з Кореї допомагає покращити синтез власного колагену та еластину, впоратися з лущеннями, заломами, тьмяним кольором обличчя, втратою еластичності та тонусу. Гіалуронова сироватка для обличчя з Кореї – це потужний продукт, що дозволяє досягти красивого та здорового сяйва обличчя.

  1. Корейський крем для обличчя з гіалуроновою кислотою

Щоб запечатати сироватку в глибоких шарах дерми, де вона ефективно працюватиме, використовується гіалуроновий корейський крем. Завдяки легкій формулі та знежиреній текстурі крем для обличчя з гіалуроновою кислотою з Кореї швидко вбирається, не залишає відчуття липкості та не дозволяє втрачати вологу.

  1. Корейська зволожуюча маска з гіалуроновою кислотою

Використовуватися маска з гіалуроновою кислотою з Кореї повинна не більше 2 разів на тиждень. Завдяки потужному складу з великим вмістом основного компонента, а також додаткових рослинних екстрактів, масел і кислот вона допомагає швидко привести обличчя до ладу і досягти гладкої, зволоженої, сяючої шкіри за одне застосування.

  1. Корейський зволожуючий спрей для обличчя

Це відмінний засіб, який допоможе освіжитися у спекотний день. Достатньо лише розпорошити спрей на обличчя повітряною хмаринкою, щоб відчути прохолоду. У цей же час він дарує додаткове зволоження і перешкоджає зневодненню епідермісу.

To Top