logo

З гіалуроновою кислотою - Isntree

На нашому сайті Ви знайдете найкращу корейську косметику з гіалуроновою кислотою. Всі засоби 100% оригінальні та мають сертифікати якості.
Asc

11 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

11 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

IsNtree – це маловідома на теренах країн колишнього СНД корейська компанія з виробництва косметики. Поштовхом для розвитку цього бренду став закон, який обов'язково зобов'язав усі косметичні компанії в Кореї прописувати точний склад своєї продукції. Керівники IsNtree не розгубилися і повернули цей законопроект у свій бік. Вони створили блог, присвячений детальному розбору всіх інгредієнтів, що входять до складу їх космецевтики. Тепер перш ніж купити IsNtree користувачі могли вивчити всі питання, що їх хвилюють.

Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel

Філософія бренду

Про посилання та філософію цього бренду дуже яскраво говорить його назва:

  • Is – це скорочено Island (острів) – обмежена територія, захищена від глобального забруднення;
  • N – це Natural - використовується тільки природна натуральна сировина;
  • Tree – дерево, яке приносить плоди, тобто ділиться з людьми дарами самої природи.

Косметику IsNtree купити варто лише за те, що всі співробітники цієї фірми, включаючи директора, постійно перебувають у зв'язку зі споживачами. Це підкуповує і говорить про найвищу якість косметики.

Isntree TW-REAL Eye Cream

Весь товар IsNtree, ціна на якій досить доступна, відповідає всім вимогам екологічної безпеки. Цього вдалося досягти завдяки злагодженій політиці всіх керівників підприємства. Основні засади політики:

  • Віддавати перевагу тільки рослинним компонентам;
  • Бути уважними до відгуків;
  • Не проводити дорогі рекламні компанії;
  • Виробляти упаковки тільки з матеріалів, що підлягають повторній переробці;
  • Не проводити тестування на тваринах.

Дана космецевтика є повністю безпечною для здоров'я, тому що не містить у своєму складі консервантів, ароматизаторів та іншої хімії. Її зберігання забезпечується шляхом температурного режиму та ретельною обробкою використовуваної сировини.

Де IsNtree купити в Україні.

Косметику IsNtree купити в Україні досить проблематично, оскільки ми вже говорили, що цей бренд ще маловідомий у нашій країні. Але у нас для вас приємні новини – наш інтернет-магазин почав завозити та продавати космецевтику цієї торгової марки. Тепер придбати її не складе жодних труднощів. Вибирайте, замовляйте і ваше відображення у дзеркалі найближчим часом вас приємно здивує!

Isntree Hyaluronic Acid Aqua Gel Cream

Корейська косметика: сироватка для обличчя з гіалуроновою кислотою

Гіалуронова кислота – один із головних «зволожувачів» у складі доглядових засобів від виробників із Кореї. Вона здатна притягувати та утримувати велику кількість молекул води в клітинах шкіри, що дуже важливо для її здоров'я та свіжого молодого зовнішнього вигляду. В інтернет-магазині New-Skin представлені найпопулярніші косметичні продукти з гіалуроном, купити які можна з доставкою по всій Україні.

Корейська косметика з гіалуроновою кислотою

Як використовувати засоби для догляду за обличчям із гіалуроном у складі?

В інтернет-магазині «New-Skin» ви знайдете багато продуктів із гіалуроном. Найголовніше - це знати, в якій послідовності їх використовувати для отримання найкращого ефекту:

  1. Корейська пінка для вмивання з гіалуроновою кислотою

Запорука здоров'я – якісне очищення. Пінки чудово справляються із забрудненнями, а завдяки зволожуючій формулі не пересушують епідерміс, даруючи відчуття свіжості та еластичності після вмивання.

  1. Зволожуючі корейські тоніки

Наступний етап догляду – тонізація. Для глибокого насичення шкіри вологою ідеально підходить корейський зволожуючий тонік або тонер для обличчя з гіалуроновою кислотою. Він допоможе уникнути втрати вологи після вмивання, а також покращить ефективність дії наступних доглядових засобів.

  1. Корейська зволожуюча гіалуронова сироватка

Висока концентрація головного компонента у складі гарантує насичення глибоких шарів шкіри цінною вологою. Сироватка для обличчя з гіалуроновою кислотою з Кореї допомагає покращити синтез власного колагену та еластину, впоратися з лущеннями, заломами, тьмяним кольором обличчя, втратою еластичності та тонусу. Гіалуронова сироватка для обличчя з Кореї – це потужний продукт, що дозволяє досягти красивого та здорового сяйва обличчя.

  1. Корейський крем для обличчя з гіалуроновою кислотою

Щоб запечатати сироватку в глибоких шарах дерми, де вона ефективно працюватиме, використовується гіалуроновий корейський крем. Завдяки легкій формулі та знежиреній текстурі крем для обличчя з гіалуроновою кислотою з Кореї швидко вбирається, не залишає відчуття липкості та не дозволяє втрачати вологу.

  1. Корейська зволожуюча маска з гіалуроновою кислотою

Використовуватися маска з гіалуроновою кислотою з Кореї повинна не більше 2 разів на тиждень. Завдяки потужному складу з великим вмістом основного компонента, а також додаткових рослинних екстрактів, масел і кислот вона допомагає швидко привести обличчя до ладу і досягти гладкої, зволоженої, сяючої шкіри за одне застосування.

  1. Корейський зволожуючий спрей для обличчя

Це відмінний засіб, який допоможе освіжитися у спекотний день. Достатньо лише розпорошити спрей на обличчя повітряною хмаринкою, щоб відчути прохолоду. У цей же час він дарує додаткове зволоження і перешкоджає зневодненню епідермісу.

To Top