logo

З гіалуроновою кислотою - Trimay

На нашому сайті Ви знайдете найкращу корейську косметику з гіалуроновою кислотою. Всі засоби 100% оригінальні та мають сертифікати якості.
Asc

4 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

4 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Trimay – це молода, але при цьому дуже перспективна корейська компанія, яка займається розробкою та виробництвом унікальної доглядової косметики. Світову популярність цьому бренду принесли приголомшливі своєю ефективністю засоби догляду за ніжною шкірою навколо очей. Також під цією маркою випускається велика кількість продуктів з очищення, зволоження шкіри обличчя та тіла. Тому купити Trimay варто однозначно, щоб упевнитися в ефективності їхньої продукції. Тим більше, що нарешті ця косметика стала доступною і українським жінкам.

Цікаві факти про Trimay

Працівники саме цієї фірми вперше запропонували випускати патчі незвичайної форми. Ми вже всі звикли до того, що патчі під очі мають чітку форму, яка чудово лягає в область під очима. А патчі цієї фірми повністю закривають область міжбрівки, нижню та верхню повіку. Це призвело до того, що ефективність цих засобів догляду зросла в рази. Тепер представниці прекрасної статі все частіше прагнуть косметику Trimay купити.

Trimay Hyalurone Ampoule Gel Cleanser

Космецевтика цього виробника містить досить рідкісні складові, як для своєї ніші. А саме:

  • Отрута змії;
  • Плавники акули;
  • Витяжка з ластівчиного гнізда;
  • Крокодиляча олія;
  • Екстракт із лососевої ікри.

Звісно, крім цих інгредієнтів засоби містять і звичні для корейської косметики складові: центелла азіатська, муцин равлика, екстракт алое віра тощо. Купуючи Trimay, ціна на якій є цілком прийнятною, ви можете розраховувати на 100% позитивний результат. І бути впевненим у тому, що в їхньому складі є лише натуральні компоненти, які не викликають алергічних реакцій та інших негативних проявів в організмі людини.

Під цією маркою виробляються ще засоби для догляду за волоссям та нігтями.

Де купити косметику Trimay купити в Україні

Trimay Hyalurone Ampoule Gel Cleanser

Цим питанням ставляться всі дівчата, які постійно стежать за новинками в індустрії краси. Ми з радістю дамо відповідь на це запитання. У нашому інтернет-магазині New Skin нещодавно з'явилося це диво космецевтика, яка здатна творити дива з жіночою шкірою, повертати їй молодість і примножувати красу.

У нас на регулярній основі проводяться різні акції та розпродажі, а це означає, що вартість косметичних засобів буде достатньо доступною. Засоби Trimay купити в Україні – це справжній успіх, тому швиденько вибираємо потрібний засіб, замовляємо і стаємо красивими!

Корейська косметика: сироватка для обличчя з гіалуроновою кислотою

Гіалуронова кислота – один із головних «зволожувачів» у складі доглядових засобів від виробників із Кореї. Вона здатна притягувати та утримувати велику кількість молекул води в клітинах шкіри, що дуже важливо для її здоров'я та свіжого молодого зовнішнього вигляду. В інтернет-магазині New-Skin представлені найпопулярніші косметичні продукти з гіалуроном, купити які можна з доставкою по всій Україні.

Корейська косметика з гіалуроновою кислотою

Як використовувати засоби для догляду за обличчям із гіалуроном у складі?

В інтернет-магазині «New-Skin» ви знайдете багато продуктів із гіалуроном. Найголовніше - це знати, в якій послідовності їх використовувати для отримання найкращого ефекту:

  1. Корейська пінка для вмивання з гіалуроновою кислотою

Запорука здоров'я – якісне очищення. Пінки чудово справляються із забрудненнями, а завдяки зволожуючій формулі не пересушують епідерміс, даруючи відчуття свіжості та еластичності після вмивання.

  1. Зволожуючі корейські тоніки

Наступний етап догляду – тонізація. Для глибокого насичення шкіри вологою ідеально підходить корейський зволожуючий тонік або тонер для обличчя з гіалуроновою кислотою. Він допоможе уникнути втрати вологи після вмивання, а також покращить ефективність дії наступних доглядових засобів.

  1. Корейська зволожуюча гіалуронова сироватка

Висока концентрація головного компонента у складі гарантує насичення глибоких шарів шкіри цінною вологою. Сироватка для обличчя з гіалуроновою кислотою з Кореї допомагає покращити синтез власного колагену та еластину, впоратися з лущеннями, заломами, тьмяним кольором обличчя, втратою еластичності та тонусу. Гіалуронова сироватка для обличчя з Кореї – це потужний продукт, що дозволяє досягти красивого та здорового сяйва обличчя.

  1. Корейський крем для обличчя з гіалуроновою кислотою

Щоб запечатати сироватку в глибоких шарах дерми, де вона ефективно працюватиме, використовується гіалуроновий корейський крем. Завдяки легкій формулі та знежиреній текстурі крем для обличчя з гіалуроновою кислотою з Кореї швидко вбирається, не залишає відчуття липкості та не дозволяє втрачати вологу.

  1. Корейська зволожуюча маска з гіалуроновою кислотою

Використовуватися маска з гіалуроновою кислотою з Кореї повинна не більше 2 разів на тиждень. Завдяки потужному складу з великим вмістом основного компонента, а також додаткових рослинних екстрактів, масел і кислот вона допомагає швидко привести обличчя до ладу і досягти гладкої, зволоженої, сяючої шкіри за одне застосування.

  1. Корейський зволожуючий спрей для обличчя

Це відмінний засіб, який допоможе освіжитися у спекотний день. Достатньо лише розпорошити спрей на обличчя повітряною хмаринкою, щоб відчути прохолоду. У цей же час він дарує додаткове зволоження і перешкоджає зневодненню епідермісу.

To Top