logo

Косметика з колагеном

У цьому розділі можна знайти найкращу корейську косметику з колагеном від відомих брендів. Вся продукція перевіряється на оригінальність перед додаванням до каталогу та має сертифікати якості.
Asc

Позиції 1-12 з 42

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

Позиції 1-12 з 42

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Корейська косметика з колагеном

З віком вироблення власного колагену шкірою скорочується. Тому варто додати у свій повсякденний догляд колагенову косметику для обличчя. Її властивості вкрай багатогранні: вона глибоко зволожує дерму і сприяє її омолодженню, надає пружність, м'якість, має ефект, що розгладжує, допомагає утримувати вологу, а також прискорює регенерацію і покращує обмінні процеси.

Корейська косметика з колагеном

Колагенова косметика від New-Skin

В асортименті інтернет-магазину «New-Skin» представлені найпопулярніші та затребувані продукти:

  1. Корейська пінка для вмивання з колагеном

Пінка для вмивання не тільки запобігає зневодненню та сухості, але й відрізняється дуже економічною витратою та відсутністю агресивних ПАРів у складі.

  1. Корейська колагенова сироватка

Завдяки тому, що корейська сироватка для обличчя з колагеном містить високу концентрацію активної речовини, вона глибше проникає у шари дерми та ефективніше працює над покращенням її стану. При регулярному застосуванні колагенова сироватка з Кореї дає видимий виражений результат – підтягує, тонізує, омолоджує та насичує вологою. Сироватка для обличчя з колагеном із Кореї гальмує процеси в'янення та потьмяніння шкірного покриву.

  1. Корейські патчі з колагеном

Патчі під очі чудово справляються з набряклістю, припухлістю, пігментацією та сухістю в такій делікатній зоні. Вони зручні у застосуванні та дають помітний результат вже після першого застосування.

  1. Корейський колагеновий крем

У щоденному догляді корейський крем для обличчя та шкіри навколо очей з колагеном – це незамінний помічник у підтримці еластичності та пружності. Крем для обличчя з колагеном з Кореї можна додавати у догляд за перших ознак старіння. Також крем з колагеном корейський – це справжній порятунок для власниць сухої та зневодненої шкіри.

  1. Корейська колагенова маска

Даний продукт просто незамінний у догляді завдяки своїй здатності перетворювати обличчя після першого застосування. Він буває різних форм випуску: популярністю користується корейська нічна маска для обличчя з колагеном, яка працює поки ви спите, а також колагенова тканинна маска з Кореї – ефективний SOS-засіб, коли потрібно швидко привести себе до ладу, підготувати її до нанесення макіяжу. Колагенові маски для обличчя з Кореї славляться своїм багатим на корисні компоненти складом, що зумовлює їхню високу ефективність.

To Top