logo

Косметика з пептидами

У нашому каталозі можна знайти найкращу корейську косметику з пептидами – сироватка, крем, маска для обличчя та інші засоби від відомих брендів. Весь товар має сертифікати якості та 100% оригінал.
Asc

Позиції 1-12 з 133

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

Позиції 1-12 з 133

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Корейська косметика з пептидами

Косметичні продукти, у складі яких присутні такі компоненти як еластин та колаген, зараз користуються великою популярністю у жінок різного віку. Засоби з такими білками мають доведену ефективність в області омолодження, тому їх радять додавати в повсякденний догляд при виявленні перших ознак старіння.

сироватка з пептидами Корея

Чим корисна корейська пептидна косметика?

Виробники косметичної продукції створили унікальні засоби з таким потужним антивіковим компонентом, як пептиди. Пептидна косметика з Кореї набирає все більше популярності в усьому світі завдяки доведеній ефективності та видимому ефекту, яким не може похвалитися європейська продукція.

Пептиди – це природні чи синтезовані сполуки, у яких молекули вибудовуються їх залишків щонайменше двох амінокислот. Говорячи простою мовою, пептиди є коротким ланцюжком білків. Вчені з Кореї знайшли спосіб їхнього одержання лабораторним шляхом. Варто зазначити, що при такому синтезі цей компонент стає не просто ефективнішим, а й безпечнішим.

Корейська пептидна косметика допомагає запустити процеси регенерації клітин, завдяки чому активізується омолодження обличчя. Завдяки висококонцентрованій формулі такі продукти глибоко проникають у шари дерми, оновлюючи та омолоджуючи її зсередини.

Омолоджуюча корейська косметика – сироватка з пептидами

Найбільшу концентрацію даного антивікового компонента містить сироватка для обличчя із пептидами з Кореї. Склад таких продуктів повністю безпечний і має безліч позитивних впливів на шкіру. Пептидна сироватка з Кореї:

  • покращує бар'єрні функції шкірного покриву;
  • знижує вироблення меланіну для запобігання утворенню пігментних плям;
  • сприяє поліпшенню циркуляції крові;
  • ефективно бореться з осередками запалень та почервоніннями;
  • підвищує еластичність, тугор та пружність;
  • запускає процеси, що відповідають за регенеративне оновлення глибоких шарів дерми.

Але не варто думати, що косметичні пептидні засоби підходять тільки для вікової шкіри. Їх можна використовувати при виявленні найперших ознак старіння, щоб уповільнити процеси в'янення.

Окрім сироваток популярністю користується корейський крем для очей із пептидами. Це унікальний засіб, що сприяє помітному поліпшенню шкіри навколо очей. Корейський крем для повік з пептидами розгладжує зморшки, допомагає зміцнити тонку шкіру, бореться з пігментацією та візуально підтягує цю область. На увагу також заслуговує корейська маска для обличчя з пептидами, яка доповнить антивіковий догляд і зробить його більш ефективним.

Купити пептидну косметику ви можете в інтернет-магазині New-Skin, де представлений широкий асортимент якісної доглядової продукції з Кореї.

To Top