logo
Asc

5 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

5 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Botanity Flavon Intensive Cream

Ботаніті – це досить молодий бренд косметичних засобів, який був заснований у науковому інституті в Сіетлі. У розробці продукції цій торговій марці брали участь провідні корейські вчені, які спеціалізувалися на властивостях різноманітних лікувальних трав та рослин. Їх численні дослідження довели, що рослинні компоненти здатні покращувати стан дерми, а при певних комбінаціях та концентрації вирішувати багато поширених шкірних проблем. Якщо ваша шкіра схильна до висипань, підвищеної жирності або стали помітні перші ознаки старіння, то вам необхідно купити Botanity.

Botanity Flavon Booster

Особливості бренду

Засновникам бренду вдалося сформувати власний каталог лікувальних трав. До нього входять понад тисячу найменувань природних компонентів, чиї властивості ретельно вивчалися протягом багатьох років. На сьогоднішній день в базі є близько 11 тисяч наземних цілющих рослин і близько 600 морських. Їхні зразки були зібрані в 25 країн з усього світу. З цього можна зрозуміти, що дослідниками була виконана колосальна робота і вже за це варто Botanity купити.

Косметика Botanity, ціна на яку повністю відповідає її якості, підійде для вирішення таких дерматологічних проблем:

  • Роздратування чутливої шкіри обличчя;
  • Почуття стягнутості та сухості;
  • Лікування куперозу та розацеа;
  • Зайва жирність;
  • Розширені пори та вугрі;
  • Тусклий колір обличчя та в'ялість шкірного покриву.

Всі серії косметики цього виробника мають гіпоалергенні якості і надають оздоровлюючу, тонізуючу, зволожуючу та зміцнюючу дію.

Botanity Flavon Serum

Більшість продуктів цієї марки розроблено на основі комплексу Flavon. Його активні компоненти спрямовані на боротьбу з почервоніннями та підвищеною чутливістю шкірного покриву. До складу комплексу входить: витяжка із бамбука та інші природні інгредієнти.

Де купити Botanity в Україні

Косметику Botanity купити в Україні краще в перевірених магазинах косметики, оскільки велика ймовірність нарватися на несертифікований товар. А це означає, що нове придбання не тільки не принесе користі, а може завдати шкоди вашому здоров'ю. У нашому інтернет-магазині представлений величезний вибір засобів цієї компанії. Ми співпрацюємо тільки з перевіреними постачальниками, тому у нас представлена лише оригінальна продукція.

Botanity Flavon Hydro Gel Cream

Корейська доглядова косметика

У Кореї догляд за обличчям, шиєю та декольте зведений у справжній культ. Саме тому кореянки славляться ідеальною фарфоровою шкірою, яка залишається молодою та підтягнутою довгі роки. У цьому їм допомагає багатоступеневий догляд, що включає очищувальні, тонізуючі, зволожуючі та захисні корейські засоби догляду.

Корейська доглядова косметика

Чим так хороша корейська косметика для догляду?

Зараз багато українок вважають за краще купити корейську доглядову косметику замість тієї, що можна знайти на полицях мас-маркету. Таку популярність легко пояснити, дізнавшись про всі переваги даних косметичних засобів з Кореї:

  1. Натуральність

Корейська косметика доглядова насамперед славиться своїм натуральним екологічним складом. У кремах, засобах для вмивання, сироватках, масках та інших продуктах відсутні шкідливі компоненти для шкіри. Всі засоби проходять багатоетапний контроль якості та безпеки, перш ніж потрапити на ринок.

  1. Турбота про здоров'я шкіри

Однією з ключових особливостей косметики з Кореї можна назвати увагу корейських виробників здоров'ю шкірного покриву. Чим красивіша, здоровіша, чистіша та сяюча шкіра, тим менше декоративних продуктів потрібно використовувати щодня. Завдяки великій різноманітності косметичних засобів для догляду можна підібрати саме ті продукти, які будуть максимально корисні для певного типу шкіри і допоможуть вирішити безліч проблем, таких як висипання, зморшки, сухість або пігментація.

  1. Інноваційний підхід до догляду

Доглядова косметика з Кореї подарувала жінкам усього світу абсолютно новий підхід до догляду за обличчям, а саме корейську багатоступінчасту систему. Ретельний підхід до цієї справи дозволяє шкірі обличчя довгі роки залишатися красивою та молодою.

  1. Унікальний склад

Виробники з Кореї не бояться експериментів, тому додають незвичайні, але при цьому неймовірно корисні компоненти в косметику. Раніше ми навіть не чули про такі інгредієнти як муцин равлики, кінський жир, пептиди, екстракт ластівчиного гнізда – існує безліч унікальних цілющих компонентів, які можна зустріти лише в косметичних продуктах з Кореї.

Якщо вас зацікавила корейська косметика для догляду, купити оригінальну якісну продукцію за максимально вигідними цінами ви можете вже зараз, ознайомившись з пропозиціями інтернет-магазину «New-Skin».

To Top