logo
Asc

Позиції 1-12 з 126

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

Позиції 1-12 з 126

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Medi Peel – це відомий у всьому світі корейський космецевтичний бренд, який випускає лінійки професійної та домашньої доглядової косметики. Свою величезну популярність компанія отримала завдяки суперпотужним та ефективним антивіковим засобам, що допомагають боротися навіть із глибокими зморшками.

Історія бренду

Ця компанія була заснована в 2007 році. Спочатку до штату її співробітників входило 100 висококласних фахівців у галузі косметології та дерматології. Головна їхня мета, на той момент, була винайти унікальні засоби догляду за шкірою обличчя, які б максимально ефективно впливали на стан епідермісу на краще. І це їм вдалося, але працівники компанії не зупиняються на досягнутому, а постійно удосконалюють свою продукцію.

Medi Peel Cindella Multi-Antioxidant Ampoule

Найважливіше, що косметику Medi Peel купити можуть дівчата навіть із середнім рівнем статку.

Лозунг компанії – бережи здоров'я та молодість шкіри якнайдовше!

Чому варто купити medi peel

Вся лінійка цього бренду базується на ексклюзивних компонентах, які неможливо знайти в жодному іншому засобі мас-маркету, а саме:

  • Іони золота;
  • Витяжка чорної ікри;
  • Комплекс із 9 пептидів;
  • І інші.

Вся продукція проходить ряд досліджень на сумісність компонентів, перш ніж потрапити на прилавки магазинів. Крім цього, законодавство Південної Кореї чітко регламентує суворо контролювати якість товарів, які позиціонуються як anti-age. Саме тому ефективність такої продукції не викликає сумнівів.

Medi Peel Peptide 9 Hyaluron Aqua Ampoule Eye Patch

Дедалі більше жінок з усього світу обирають космецевтику Medi-Peel, ціна якої достатньо доступна, а якість завжди на висоті. Також дуже важливо те, що вся продукція бренду відповідає міжнародним стандартам якості ISO9001 та 14001.

Де засоби Меді Піл купити у нашій країні.

Medi peel купити в Україні в даний час не складає труднощів, як в онлайн, так і офлайн магазинах. Основна проблема вітчизняних представників – це асортимент, не всюди він може задовольнити запити українських дівчат.

Інтернет-магазин корейської косметики New Skin пропонує своїм клієнткам усі серії доглядової косметики цієї фірми. Тому косметику Меді Піл купити в Україні краще у нас, та й наші ціни вас приємно вразять!

Medi Peel Collagen Super 10 Sleeping Cream

Корейська доглядова косметика

У Кореї догляд за обличчям, шиєю та декольте зведений у справжній культ. Саме тому кореянки славляться ідеальною фарфоровою шкірою, яка залишається молодою та підтягнутою довгі роки. У цьому їм допомагає багатоступеневий догляд, що включає очищувальні, тонізуючі, зволожуючі та захисні корейські засоби догляду.

Корейська доглядова косметика

Чим так хороша корейська косметика для догляду?

Зараз багато українок вважають за краще купити корейську доглядову косметику замість тієї, що можна знайти на полицях мас-маркету. Таку популярність легко пояснити, дізнавшись про всі переваги даних косметичних засобів з Кореї:

  1. Натуральність

Корейська косметика доглядова насамперед славиться своїм натуральним екологічним складом. У кремах, засобах для вмивання, сироватках, масках та інших продуктах відсутні шкідливі компоненти для шкіри. Всі засоби проходять багатоетапний контроль якості та безпеки, перш ніж потрапити на ринок.

  1. Турбота про здоров'я шкіри

Однією з ключових особливостей косметики з Кореї можна назвати увагу корейських виробників здоров'ю шкірного покриву. Чим красивіша, здоровіша, чистіша та сяюча шкіра, тим менше декоративних продуктів потрібно використовувати щодня. Завдяки великій різноманітності косметичних засобів для догляду можна підібрати саме ті продукти, які будуть максимально корисні для певного типу шкіри і допоможуть вирішити безліч проблем, таких як висипання, зморшки, сухість або пігментація.

  1. Інноваційний підхід до догляду

Доглядова косметика з Кореї подарувала жінкам усього світу абсолютно новий підхід до догляду за обличчям, а саме корейську багатоступінчасту систему. Ретельний підхід до цієї справи дозволяє шкірі обличчя довгі роки залишатися красивою та молодою.

  1. Унікальний склад

Виробники з Кореї не бояться експериментів, тому додають незвичайні, але при цьому неймовірно корисні компоненти в косметику. Раніше ми навіть не чули про такі інгредієнти як муцин равлики, кінський жир, пептиди, екстракт ластівчиного гнізда – існує безліч унікальних цілющих компонентів, які можна зустріти лише в косметичних продуктах з Кореї.

Якщо вас зацікавила корейська косметика для догляду, купити оригінальну якісну продукцію за максимально вигідними цінами ви можете вже зараз, ознайомившись з пропозиціями інтернет-магазину «New-Skin».

To Top