logo
Немає у наявності
Артикул
MP-MXC

Крем проти пігментації Medi-Peel Melanon X Cream

Крем проти пігментації Medi-Peel Melanon X Cream 1 5 5 1
Special Price 639,00 ₴ Regular Price 1 030,00 ₴
Об’єм
30 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Чудо-відбілювання з Кореї

Ті, хто зіткнувся з проблемою гіперпігментації, знає, як складно не лише висвітлити вже наявні плями, а й не допустити розширення зони їхньої локалізації або появи нових плям. Подолати проблему, що часто супроводжує зрілу шкіру, відомий бренд доглядової косметики представляє новий засіб — корейський відбілюючий крем Medi-Peel Melanon X Cream. Регулярне використання матиме видимий ефект, усунувши комплексно наявні проблеми з дермою - сухість, в'ялість, жирний блиск, запальні процеси, лущення та неоднорідність мікрорельєфу. Зменшиться сприйнятливість до змін у навколишньому середовищі, таких як перепади температури, холод та прямі сонячні промені. Шкіра бере на себе удар, вбираючи токсини та втрачаючи здоровий зовнішній вигляд та захисні властивості – але у Ваших силах все змінити.

Активний склад

Дія антипігментаційного крему Medi Peel Melanon X Cream засноване на високій концентрації взаємодіючих компонентів, посилених рослинним комплексом з антиоксидантною та регенеруючою функцією. Освітлення ластовиння та пігментованих ділянок відбувається за рахунок регулювання вироблення меланіну та формування місцевого імунітету для його правильного синтезу.

Medi-Peel Melanon X Cream купити

Вітамінний коктейль запобігає втраті пружності, підтягуючи волокна і надаючи відчутний ліфтинг-ефект. Вітамін Е активно зволожує та пом'якшує шкіру, тоді як вітамін С тонізує, знімає почервоніння та покращує метаболізм у клітинах.

Унікальні комплекси Botaniceutical Plus-10 та RESMELIN H з натуральних екстрактів та витяжок зберігають молодість епідермісу, перешкоджаю фотостарінню та появі перших вікових змін — в'ялості, зневодненості та тьмяного кольору.

Як купити Medi-Peel Melanon X Cream?

У нашому інтернет-магазині тільки оригінальна корейська косметика, і ми впевнені в її якості та ефективності, оскільки цінуємо свою репутацію і кожного клієнта. Пропонуємо позбутися пігментації та відродити свою шкіру до життя та купити відбілюючий крем Medi-Peel Melanon X Cream з доставкою по всіх містах України та Києва.

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Нерівний рельєф, Жирний блиск, Почервоніння
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Відбілювання
To Top