logo
Немає у наявності
Артикул
J'sD-AD'LBC

Крем для проблемної шкіри J'sDerma Acnetrix D'Light Blending Cream

Корейський крем для обличчя J'sDerma Acnetrix D'Light Blending Cream призначений для жирного та комбінованого типів шкіри, схильних до висипань. Крем бореться із надлишками себуму, має протизапальний ефект та сприяє перешкоді появи комедонів та інших видів висипань.

Special Price 649,00 ₴ Regular Price 930,00 ₴
Об’єм
50 мл.

З цим товаром зазвичай купують

В інтернет-магазині корейської косметики New Skin можна купити J'sDerma Acnetrix D'Light Blending Cream у Києві та Україні за найнижчою ціною, з доставкою в будь-яке місто.

Склад

Крем містить велику кількість корисних речовин, серед яких:

  • велика кількість рослинних речовин, що володіють заспокійливою, протизапальною та загоювальною властивістю, що захищають від мікробів і виступають у ролі антиоксиданту;
  • за рахунок ніацинаміду засіб чудово освітлює шкіру, запобігає поширенню мікробів, завдяки чому усуває почервоніння та сприяє нормалізації вироблення підшкірного жиру;
  • софольянс відповідає за синтез себуму, перешкоджає висипанням, усуваючи запальні процеси та сприяючи загоєнню ушкоджень;
  • завдяки гліцину, екстракту коріння кориці та саркозину, уповільнюється вироблення жиру сальними залозами, значно зменшується кількість комедонів та запобігає їх подальшій появі.

J'sDerma Acnetrix D'Light Blending Cream має кремову консистенцію, при цьому легко лягає на шкіру, не утворюючи жирної плівки. Завдяки дії крему, шкірний покрив набуває здорового вигляду. Засіб сприяє не маскуванню висипу вугрів, а зникненню акне, що дозволяє досягти тривалого ефекту.

Застосування

Крем необхідно наносити після використання засобів для зняття макіяжу та тонізування шкіри. J'sDerma Acnetrix D'Light Blending Cream необхідно рівномірно розподілити по шкірі, злегка поплескуючими рухами.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Комбінована, Жирна, Проблемна
Вирішує проблему
Розширені пори, Чорні крапки, Акне, Жирний блиск, Запалення
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
50 мл.
Призначення
Анти-акне, Антибактеріальне, Бактерицидне
To Top