logo
В наявності
Тільки 8 залишилося
Артикул
MP-NC01

Крем для шиї та декольте з пептидами Medi-Peel Naite Thread Neck Cream

Крем для шиї та декольте з пептидами Medi-Peel Naite Thread Neck Cream 4 5 5 1
Приділяючи всю увагу доглянутій і підтягнутій шкірі обличчя, зовсім забувається про інше – зони декольте та шиї розкажуть про вік набагато сильніше, ніж "гусячі лапки". Інноваційно розроблений крем-маска Medi-Peel Naite Thread Neck Cream ідеально доглядає ці делікатні місця.
Special Price 657,00 ₴ Regular Price 980,00 ₴
Об’єм
100 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Неправильна постава, незручна поза за комп'ютером, голова, що постійно опущена в гаджети, поступово формують кільця Венери на шиї, викликають провисання, появу другого підборіддя. І в один момент — паніку, коли в дзеркалі на тлі обличчя, що світиться здоров'ям, виділяється в'яла, в павутинці зморшок присутністю пігментації шия. Цей дефект потрібно та можна виправити!

Досконалість – вона у всьому!

Гормональні та вікові зміни зачіпають все тіло, тому особливо уважними треба бути до ділянок, де дерма тонша, без ліпідного прошарку та м'язів. Корейський крем для шиї та зони декольте Medi-Peel Naite Thread Neck Cream має унікальну здатність ущільнити покрив, заповнити заломи та розгладити тургор. Підвищуючи еластичність мантії, засіб гальмує старіння самих клітин і виконує роль скульптора. Важливу роль у ліфтинг-кремі Medi-Peel Naite Thread Neck Cream грає багатопрофільна добірка пептидів — підтягує, виробляє покроково епітеліально-дермальний імунітет, омолоджує та запускає регенерацію у посиленому режимі.

Колаген стежить за молодістю дерми, заповнюючи брак власного, зволожує та розгладжує заломи. Ніацинамід працює з проблемою пігментації, яка поступово розширює локацію та стає темнішою. Олії камелії та солодкого мигдалю пом'якшують і заспокоюють, а зелений чай – антиоксидант та тонізуючий агент.

Ми – за красу!

Під цим девізом наша команда вибудувала свою роботу з клієнтами, тому кожен продукт проходить ретельний відбір, тестування і лише потім ми пропонуємо його Вам. Найлегший спосіб перевірити — купити крем із Кореї Medi-Peel Naite Thread Neck Cream в інтернет-магазині New Skin з доставкою по Києву та Україні! Ми впевнені в успіху – не сумнівайтеся і Ви!

Докладніше
Вік
25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна
Вирішує проблему
Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Друге підборіддя
Тип засобу
крем для шиї та декольте
Об'єм
100 мл.
Призначення
Антивікове, Поживне, Догляд обличчям
To Top