logo
Немає у наявності
Артикул
PUR-CUEC

Крем для повік з центелою та пептидами PURITO Centella Unscented Eye Cream

Крем для повік з центелою та пептидами PURITO Centella Unscented Eye Cream 1 5 5 1

Бренд, який поставив у своєму пріоритеті завдання довести світові, що шкіра може бути чистою та сяючою без використання травматичних косметологічних процедур, підтяжок та ін'єкцій представляє оновлену версію крему для повік із центелою та пептидним комплексом PURITO Centella Unscented Eye Cream 30 ml.

Special Price 574,00 ₴ Regular Price 895,00 ₴
Об’єм
30 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Цього разу у складі немає жодної ефірної олії — навіть найчутливіша шкіра прийме її прихильно і скаже "дякую". Це проявиться в її зовнішньому і внутрішньому стані - візуально шкіра навколо очей стане пружною і підтягнутою, навіть найскладніші мімічні зморшки і гусячі лапки стануть менш вираженими, а нові не з'являтимуться. Тургор ущільниться зсередини, розгладжуючи заломи, знімаючи набряклість і даруючи почуття комфорту, зволоження та свіжості на цілий день.

Розкрийте свій погляд!

В основі корейського крему під очі PURITO Centella Unscented Eye Cream вода, тому невагома консистенція миттєво поглинається, не залишаючи липких слідів. Вже через 5 хвилин Ви можете сміливо наносити консилер та тональний засіб, не переживаючи, що вони ляжуть нерівно чи скачаються. Азіатська центелла беззаперечно виконує свою місію — стежить за достатнім рівнем вологи в клітинах, живить, прибирає ненависні мішки під очима, виявляючи світові свіже обличчя.

Ніхто не здогадається про Вашу безсонну ніч, адже шкіру наповнює світлом зсередини потужний пептидний комплекс, що вміє змивати сліди стресу, максимально відновлювати колагенові волокна та уповільнювати процеси старіння на клітинному рівні. Пантенол знімає почервоніння, що виникають від частої напруги зору – це особливо актуальна проблема для тих, хто довго сидить за комп'ютером.

Олія макадамії пом'якшує, підвищує еластичність і надає гладкості дермі — Ви забудете про сухість та дискомфорт у цій чутливій зоні. Екстракт камелії покращує здатність клітин до регенерації та відновлення, за рахунок чого крем PURITO Centella Unscented Eye Cream активно бореться із ознаками старіння.

Не пропустіть спеціальну пропозицію!

За всіх часів жінки докладали максимум зусиль, щоб зберегти та примножити красу, дану природою! Магазин корейської косметики New Skin взяв цей обов'язок на себе та пропонує купити унікальний гіпоалергенний крем PURITO Centella Unscented Eye Cream за супер ціною. Це наш крок назустріч Вам, щоб Ви знали, як сильно ми любимо свою роботу та цінуємо кожного свого клієнта. Наш бонус при цьому залишається незмінним – безкоштовна доставка по всій нашій країні від 2000 гривень!

Докладніше
Вік
25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Зморшки, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння
Тип засобу
крем для шкіри навколо очей
Об'єм
30 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Заспокійливе
To Top