logo
Немає у наявності
Артикул
Bot-FHGC

Крем-гель із керамідами Botanity Flavon Hydro Gel Cream

Крем-гель із керамідами Botanity Flavon Hydro Gel Cream 1 5 5 1

Неправильно підібраний догляд, як і агресивне довкілля – починаючи від екології і закінчуючи складом води, викликають сухість, створюючи "ефект маски" на обличчі, підкреслюючи недоліки шкіри та вікові зміни. Відновлюючий корейський крем для обличчя з керамідами Botanity Flavon Hydro Gel Cream посилений унікальним комплексом, створеним для чутливої дерми, що знаходиться в зоні ризику і найбільш явно реагує на перепад температур, нестачу вітамінів в організмі та стреси.

Special Price 1 040,00 ₴ Regular Price 1 240,00 ₴
Об’єм
50 мл.

Гель на водній основі швидко вбирається, буквально тане на шкірі, не забруднюючи і не залишаючи жирний блиск.

Купити Botanity Flavon Hydro Gel Cream

З Кореї – з любов'ю

Засіб Botanity Flavon Hydro Gel Cream, створеий одним з провідних брендів країни Висхідного Сонця має великий склад, всі витяжки отримані у власних лабораторіях із застосуванням передових технологій, тому на тюбику стоїть маркування "гіпоалергенно" і "схвалено дерматологами". На базі наукової програми PhytoLogix (R) отримано комплекс Uniflavon з видимим відновлюючим протизапальним ефектом для здоров'я шкіри з екстракту бамбукового листя та байкальського шоломника. Антиоксидантні властивості надає центелла і набір кислот, що очищають пори та виводять через них токсини, що накопичилися в глибоких шарах дерми. Гіалуронова кислота та алантоїн підтримують необхідний рівень вологи в клітинах, повертають пружність та цілісність волокнам епітелію. Кераміди роблять гель Botanity Flavon Hydro Gel Cream ворогом вікових змін, запечатуючи вологу та корисні речовини всередині, освітлюючи пігментацію та підвищуючи рівень ліпідів. Результат - підтягнута шкіра обличчя, що світиться від задоволення, і щаслива її володарка.

Botanity Flavon Hydro Gel Cream фото

Купуйте вигідно

Ми знаємо, як жінці важливо бути ідеальною та пропонуємо оригінальну корейську косметику в Україні з ефектом салонного догляду - невагомий коригуючий крем-гель Botanity Flavon Hydro Gel Cream доступний до замовлення за приємною ціною на час проведення акції, тому поспішайте купити зі швидкою доставкою в будь-яку точку України та Києва.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Тьмяний колір обличчя, Відновлення захисного бар'єру, Відновлення мікробіома, Зневодненість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
50 мл.
Призначення
Зволоження, Поживне, Догляд обличчям, Заспокійливе
To Top