logo
Немає у наявності
Артикул
SBM-PB5GBCC

Крем із прополісом Some By Mi Propolis B5 Glow Barrier Calming Cream

Крем із прополісом Some By Mi Propolis B5 Glow Barrier Calming Cream 1 5 5 1

Найбільша проблема, з якою стикаються жінки незалежно від віку - примхлива і чутлива шкіра, яка веде себе непередбачувано. Але найчастіше шкірні проблеми – результат неправильно підібраного догляду. Вибирайте продукцію відомих брендів, щоб не тільки убезпечити себе від алергії та погіршення ситуації, але й разюче перетворити шкіру обличчя, позбутися сухості, роздратування, зупинити вікові зміни та почуватися шикарною жінкою незалежно від віку в паспорті.

Special Price 560,00 ₴ Regular Price 760,00 ₴
Об’єм
60 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Ви здивуєтеся, але правильно підібраний склад миттєво змінить Ваше уявлення про давно відомі компоненти. Наприклад, відомий своїми цілющими властивостями прополіс в корейському кремі для обличчя Some By Mi Propolis B5 Glow Barrier Calming Cream 60 g адаптується до будь-якої дерми, хоча у звичайному вигляді часто відкидається жирною та чутливою дермою.

Медова терапія

Продукт бджільництва використовується для відновлення, загоєння та регенерації. Мікротравми швидше затягуються, шкірний покрив стає пружним, з однорідним тоном та здоровим кольором. У відновлюючому кремі-емульсії Some By Mi Propolis B5 Glow Barrier Calming Cream використовуються натуральні компоненти, його полегшена формула не "навантажує" шкіру, тим самим забиваючи пори та блокуючи доступ кисню. Навпаки, ніжна консистенція миттєво вбирається, не залишаючи слідів та стаючи надійною базою перед нанесенням тональних засобів.

Екстракт прополісу міститься в концентрації 70%, а значить будь-які запалення просто не мають шансу протистояти його антибактеріальній та протизапальній дії. У комплекс Pro-Panthenol входить провітамін B5, що заспокоює "незадоволену" поводженням з нею шкіру.

Азіатська центелла та чайне дерево вбивають шкідливі бактерії, що руйнують цілісність покриву, масло жожоба пом'якшує та зволожує, а токоферол та арганова олія стежать за молодістю та красою, роблячи Some By Mi Propolis B5 Glow Barrier Calming Cream ефектним способом.

Вперед за покупкою!

Ваша надійна команда професіоналів з інтернет-магазину корейської косметики New Skin завжди поруч і пропонує купити чудо-продукт Some By Mi Propolis B5 Glow Barrier Calming Cream від одного з найвідоміших брендів за унікальною ціною! Але тільки на момент проведення акції та за наявності товару на складі. Не втрачайте таку можливість і насолоджуйтеся повітряною текстурою, солодким, молочно-медовим ароматом і чудовим ефектом вже після першого використання крему! А наша доставка в будь-який куточок України порадує точністю та швидкістю!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Нерівний тон шкіри, Тьмяний колір обличчя, Нерівний рельєф, Акне, Відновлення захисного бар'єру, Відновлення мікробіома, Зневодненість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Запалення
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
60 мл.
Призначення
Зволоження, Поживне, Догляд обличчям, Заспокійливе, Анти-акне, Антибактеріальне, Бактерицидне
To Top