logo
Немає у наявності
Артикул
RB-CCF

Кремова пінка для вмивання Real Barrier Cream Cleansing Foam

Кремова пінка для вмивання Real Barrier Cream Cleansing Foam 2 5 5 1

Умивання водою — складне випробування для сприйнятливої до агресивного середовища шкіри, і щоб подарувати їй комфорт, використовуйте як очищувальний і доглядаючий засіб кремову пінку Real Barrier Cream Cleansing Foam. Її невагома текстура не обтяжує дерму і не викликає подразнень, а м'яко огортає захисною вуаллю, не даючи руйнувати верхній шар.

Special Price 762,00 ₴ Regular Price 1 030,00 ₴
Об’єм
220 мл.

З цим товаром зазвичай купують

При цьому почуття свіжості та чистоти здається можна відчути тактильно, настільки ефективно склад відлущує непотрібні частинки, що заважають дихати шкірі, і розчиняє забруднення.

Ви не відчуєте стягнутості та сухості, як після використання мила, але відразу помітите як змінитися зовнішній вигляд — доглянута сяюча шкіра, з непомітними порами та рівним, оксамитовим відтінком.

Ідеально і зранку, і перед сном

Такий дивовижний результат пінки Real Barrier Cream Cleansing Foam досягається за рахунок нової технології MLE — ідентична кожному покриву, вона розходиться шарами, відновлюючи бар'єр між дермою та навколишнім світом.

Такий захист зберігає сприятливу мікрофлору та оптимальний рівень ph, підходить для будь-якого типу — навіть комбінованого. Алергіки оцінять повністю натуральний склад без силіконів, сульфатів, барвників, хімічних аналогів та природний аромат без віддушок.

Спіруліна та протеїни пшениці зволожують, попереджають виникнення запальних процесів у тканинах та омолоджують. Екстракти цитрусів тонізують фіброволокно, підтягуючи овал і справляючись з такими віковими проявами, як в'ялість та провисання. Мигдальне масло і алантоїн зволожують і пом'якшують, екстракт лаванди заспокоює шкіру, що пережила стрес, а броколі — матує.

Ніжні масажні рухи з нанесеною пінкою-гелем Real Barrier Cream Cleansing Foam делікатно відшліфовують нерівні ділянки, немов дорога салонна процедура.

Все для улюблених клієнтів!

Зараз ми рушимо міфи про те, що професійні засоби догляду за шкірою недоступні багатьом через ціну — оригінальну корейську пінку для вмивання з екстрактами водоростей Real Barrier Cream Cleansing Foam можна купити в New Skin за акцією, але тільки поки не закінчилася наявність! Оформляйте замовлення і ми відправимо його того ж дня до будь-якої точки України, щоб Ви швидше насолодилися результатом!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Тьмяний колір обличчя, Відновлення захисного бар'єру, Зневодненість
Тип засобу
пінка для вмивання
Об'єм
220 мл.
Призначення
Очищення
To Top