logo
В наявності
Тільки 2 залишилося
Артикул
MP-CAC04

Лікувальний крем для вікової шкіри Medi-Peel Cica Antio Cream

Лікувальний крем для вікової шкіри Medi-Peel Cica Antio Cream 3 5 5 1

Перестань мріяти про ідеальну шкіру, а зроби її такою разом із посиленою формулою крему Medi-Peel Cica Antio Cream. У цій на вигляд непомітній і дуже схожій на аптечний засіб тубі знаходиться квінтесенція від безлічі дерматологічних проблем.

Special Price 531,00 ₴ Regular Price 875,00 ₴
Об’єм
30 мл.

Будь-який дефект має конкретну основу — гормональна перебудова, авітаміноз, неправильно підібрані креми та відсутність систематичного догляду, спадкова схильність до висипань, а також вроджена реактивність матриксу. Головне не опускати руки і вчасно підключити один із найдієвіших космецевтичних бестселерів цього бренду.

Разом все вийде!

Досконала, без жодної вади шкіра в більшості випадків — заслуга фільтрів, фотошопу та професійного мейк-апу. Але наблизити до ідеалу можливо навіть проблемну, зі слідами акне або постакне, в'янучу і "сіру" дерму. І то справа не одного дня, але помітивши явні зміни, Ви не захочете зупинятися і зробите підсумковий результат феноменальним. В корейському кремі для обличчя Medi-Peel Cica Antio Cream домінують веганські компоненти – це великий бонус для чутливих ділянок. Особливо, якщо напередодні були зроблені чищення, кислотний пілінг або карбокситерапія.

Набряклість, почервоніння, внутрішні запальні процеси в тканинах знімають пророщені пшеничні паростки та центелла. Будь-які бактерії, що сприяють розвитку запалень, утворенню підшкірних комедонів та болючих прищів вбиває витяжка з дерева ним, вона ж слідом і знезаражує, повністю очищуючи шкірний покрив.

Ніацинамід підвищує щільність, щоб шкіра могла власними силами чинити опір з агресією навколишнього середовища. Аденозин - активний реконструктор, що загоює мікротравми і стежить за своєчасним оновленням клітин, тоді як алантоїн стягує пори, вирівнює тон і заспокоює. В складі Medi-Peel Cica Antio Cream присутній екстракт баклажана – органічного "відбілювача", що ефективно бореться з пігментацією, куперозом, слідами від висипу вугрів. 9 пептидів працюють комплексно, оздоровлюючи клітини всередині, а матрикс зовні вони зволожують, живлять, підтримують "гормон молодості", стежать за тонусом і еластичністю.

Покупка, якої бути!

Саме так вважає кожна наша клієнтка, яка встигла оцінити цей супер засіб і виділити його в особливі "улюбленці". Є тільки один спосіб перевірити — не чекати на диво, а купити лідер наших продажів крем Medi-Peel Cica Antio Cream в інтернет магазині New Skin. Ми порадуємо Вас ціною, оригінальною якістю та доставкою по Києву та всій Україні без затримок та переплат!

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Тьмяний колір обличчя, Акне, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Купероз, Розацеа, Запалення
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Заспокійливе, Анти-акне, Антиоксидантне, Антибактеріальне, Бактерицидне
To Top