logo
Немає у наявності
Артикул
Mas-12SSCL

Очищаючий лосьйон для шкіри голови Masil 12 Scalp Spa Cleansing Lotion

Очищаючий лосьйон для шкіри голови Masil 12 Scalp Spa Cleansing Lotion 1 5 5 1

Жирність волосся часто обумовлена не тільки фізіологічною схильністю, а й недостатнім доглядом - пори на голові забиваються так само, як і на обличчі, і звичайний шампунь не в змозі досконально вимити залишки забруднень із навколишнього середовища, стайлінгових засобів та вироблення підшкірних залоз. Очищаючий лосьйон для шкіри голови Masil 12 Scalp Spa Cleansing Lotion поєднує в собі властивості скрабу, пілінгу та прикореневої маски.

Special Price 73,00 ₴ Regular Price 149,00 ₴
Об’єм
15 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Якщо Ви помітили, що стали частіше мити волосся, але з ранку воно виглядає несвіжим, з'явився неприємний свербіж і лупа — то Вам необхідно прибрати відмерлі клітини, що забивають природну красу та блиск пасм.

Розумна формула

Гель-пілінг Masil 12 Scalp Spa Cleansing Lotion із заспокійливим ефектом наноситься по проділу – для цього на тюбику є спеціальний носик-накінечник, для точної та економної витрати засобу. У складі знаходиться безліч активних компонентів та допоміжних речовин для досягнення комплексного результату догляду за проблемним волоссям.

AHA-кислоти нормалізують ліпідний баланс, розчиняють скупчення себуму та відмерлих клітин, делікатно очищаючи шкіру голови, не травмуючи цибулини. Олія чайного дерева — природний антисептик, який чинить загоювальну та протизапальну дію, а прополіс усуває свербіж, заспокоює та пом'якшує сухі ділянки.

Протеїновий комплекс лосьйону Masil 12 Scalp Spa Cleansing Lotion відновлює структуру волосся, зміцнюючи коріння і перешкоджаючи випаданню. Органічні екстракти лаванди, виноградних кісточок, авокадо надають об'єму, зволожують, живлять вітамінами, що бракують, і дарують здоровий блиск. Використовують засіб у міру потреби.

Чому ми?

Наш магазин New Skin користується бездоганною репутацією і цінує її – у нас представлені виключно оригінали, і корейський лосьйон з охолодним ефектом Masil 12 Scalp Spa Cleansing Lotion – не виняток. А щоб кожна покупка Вас радувала – у нас найнижчі ціни на корейську косметику для волосся, доставка по всіх областях України та акції, для ще більшої вигоди та економії Вашого бюджету не на шкоду якості!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи
Тип засобу
пілінг для шкіри голови
Об'єм
15 мл.
To Top