logo
Немає у наявності
Артикул
Mas-8SLHMP

Маска для об'єму та відновлення волосся Masil 8 Seconds Liquid Hair Mask Poutch 8 мл.

Маска для об'єму та відновлення волосся Masil 8 Seconds Liquid Hair Mask Poutch 8 мл. 2 5 5 1

Мініатюра маски для об'єму та відновлення локонів Masil 8 Seconds Liquid Hair Mask Poutch за лічені секунди надає неймовірний об'єм, одночасно відновлюючи епідерміс. Після застосування локони набувають сили, стають красивими, здоровими та блискучими. Пасма стають слухняними, завдяки чому процес укладання стає значно простішим, а нормалізація роботи сальних залоз шкіри голови, дозволяє надовго зберегти відчуття чистоти та свіжості.

Special Price 24,00 ₴ Regular Price 60,00 ₴
Об’єм
8 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Особливості маски

Завдяки інноваційній технології, що використовується при створенні маски Masil 8 Seconds Liquid Hair Mask Poutch, містить безліч активних речовин, що інтенсивно живлять і відновлюють кожну волосину, засіб може бути використаний як для нормального, так і для ослабленого, пошкодженого, тонкого і січеного волосся.

Корейська маска для волосся сприяє зволоженню, створюючи невидимий захист, що перешкоджає втраті вологи внаслідок несприятливих факторів, включаючи термічну обробку при сушінні феном, вплив косметичних продуктів для укладання та наслідків фарбування. В результаті запобігає перетину, і локони набувають гладкості.

Окрім сприятливої дії для волосся, засіб сприяє оздоровленню шкіри голови, відновлюючи оптимальний Ph-баланс та знижуючи вироблення підшкірного жиру.

Активні інгредієнти

Пантенол, що входить до складу маски Masil 8 Seconds Liquid Hair Mask Poutch, запускає процеси регенерації, завдяки чому утворюються нові волосяні цибулини і припиняється процес випадання волосків. Зволожує та контролює рівень вологи.

Велика кількість саліцилової кислоти, сприяє очищенню та відлущуванню ороговілих клітин.

За рахунок гідролізованого колагену та протеїнів шовку локони стають м'якими, еластичними, легко розчісуються та набувають захисту від ультрафіолетових променів.

Комплекс рослинних екстрактів та ферменти лактобактерій прискорюють ріст, перешкоджають втраті волосків, знімають роздратування, почервоніння та свербіння.

Амінокислоти відновлюють і роблять локони красивими на вигляд, надаючи їм неймовірного сяйва.

Такий коктейль активних компонентів дозволяє побачити ефект застосування вже після першого використання. В інтернет-магазині корейської косметики New Skin можна купити маску Masil 8 Seconds Liquid Hair Mask Poutch у Києві та Україні за оптимальною ціною, з урахуванням швидкої доставки додому.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи
Тип засобу
маска для волосся
Об'єм
8 мл.
To Top