logo
Немає у наявності
Артикул
Mas-8SSSMHM-1

Маска для пом'якшення волосся Masil 8 Seconds Salon Super Mild Hair Mask 200 ml

Доглянуті локони, зі здоровим блиском одразу притягують до себе погляди — і справа не в довжині, а в красі пасм, наповнених енергією та силою. Їхній плачевний стан — на жаль, став звичним для багатьох дівчат, і це псує не лише настрій, а й образ загалом. Міф, що врятувати мляве волосся може тільки ножиці розвінчав відомий люксовий бренд з Кореї і дав шанс кожній зробити тотальне перетворення за допомогою маски для пом'якшення волосся Masil 8 Seconds Salon Super Mild Hair Mask 200ml.

Special Price 499,00 ₴ Regular Price 750,00 ₴
Об’єм
200 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Дорогі салонні процедури, очікування свого запису та день Вашого втраченого часу залишились у минулому. Тепер у Вас свій салон не виходячи з ванної кімнати, а сірий флакон з дозатором - найдієвіша зброя проти посічених кінчиків, ламкості та неслухняних хвиль.

Дива на Ваших очах

Корейська маска для волосся Masil 8 Seconds Salon Super Mild Hair Mask 200ml ламає Ваші стереотипи. Навіть хрещеній феї Попелюшки знадобилося більше часу, щоб зібрати її на бал. Ваше перетворення триває 8 секунд, і це заслуга багатокомпонентного складу, створеного в колаборації косметологів, трихологів та найкращих вчених.

Пропіленгліколь в основі зв'язує молекули води, перетворюючись на легку кремову масу на кшталт філера. Головний будівельні агенти волосся кератин, проникає по всій структурі, миттєво усуваючи розриви і запаяючи кінчики, що розшаровуються. Органіка ідеально вписалася в гідролізовані добавки – білок сої, пшениці кукурудзи живить пасма, а рослинні екстракти екстреної терапії Masil 8 Seconds Salon Super Mild Hair Mask в обсязі 200ML діють комплексно, заліковуючи нанесені сушінням, фарбуваннями та витягуванням травми:

  • протеїни вівса ущільнюють структуру;
  • спіруліна зміцнює цибулину, стимулюючи зростання;
  • корінь лепехи перешкоджає випаданню, а солодки покращує опірність агресивним факторам;
  • квітки календули дарують блиск, а листя камелії силу;
  • петрушка будить сплячі фолікули;
  • лаванда та шавлія знімають статистичну напругу;
  • лимон та ківі тонізують, ментол продовжує почуття свіжості.

Кераміди та колаген в активній формулі зволожують, оживляючи кожну волосинку від сухого, неживого кінчика до коріння. Сила струмує по локонах, заповнюючи кожен сантиметр і від цього з'являється блиск, гладкість, шовковистість по всій довжині!

Не проґавте шанс!

Спробуйте один раз купити маску Masil 8 Seconds Salon Super Mild Hair Mask 200 ml в мультибрендовому магазині корейської косметики New Skin, і Ви закохаєтеся в неї назавжди. Простота оформлення, професійний консультант у режимі он-лайн та швидка доставка по всій Україні – це не все, чим ми можемо похвалитися!

Для Вас ми встановили мінімальну ціну, щоб зробити професійне догляд доступним! Відчуйте любов нашої команди!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи
Тип засобу
маска для волосся
Об'єм
200 мл.
To Top