logo
Немає у наявності
Артикул
Mas-MHM

Маска для пом'якшення волосся Masil 8 Seconds Salon Super Mild Hair Mask 100 ml

Маска для пом'якшення волосся Masil 8 Seconds Salon Super Mild Hair Mask 100 ml 1 5 5 1

Маска з пом'якшуючим ефектом Masil 8 Seconds Salon Super Mild Hair Mask, здатна миттєво зробити м'якими і слухняними навіть найжорсткіші локони. Засіб можна використовувати на сухих, пошкоджених, ламких, стовбурчаних, схильних до зминання та зневоднених пасм.

Special Price 299,00 ₴ Regular Price 580,00 ₴
Об’єм
100 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Ефект

Косметичний продукт Masil 8 Seconds Salon Super Mild Hair Mask розроблений на основі передових технологій, завдяки чому він має універсальну дію на волосся. Багатий склад корисних речовин сприяє з'єднанню лусочок кутикули, що розшарувалися, за рахунок чого локони стають гладкими, еластичними, а їх поверхня розгладжується і набуває здорового вигляду.

Інгредієнти сприяють зволоженню волосків не лише зовні, а й зсередини, перешкоджаючи втраті вологи та випаданню. У результаті локони стають щільнішими, зникають посічені кінчики і утворюється природний блиск. Пасма наповнюються життєвою енергією, виглядають доглянутими та стають пружними, що посилює їх захист від негативного впливу факторів навколишнього середовища, механічного, термічного впливу.

Склад засобу

Пом'якшувальна маска Masil 8 Seconds Salon Super Mild Hair Mask володіє багатим складом корисних речовин, серед яких:

  • кілька видів амінокислот;
  • велика кількість протеїнів рослинного походження;
  • витяжки м'яти, евкаліпта, гамамелісу;
  • екстракти лаванди, меліси, хауттюйнії, шавлії;
  • вітамінний комплекс.

Універсальна корейська маска для волосся дозволить довго насолоджуватися свіжістю завдяки легкому охолоджуючому ефекту. Додатковою перевагою засобу є можливість усунення подразнень, почервоніння та сверблячки шкірного покриву голови.

В інтернет-магазині корейської косметики New Skin можна купити маску Masil 8 Seconds Salon Super Mild Hair Mask у Києві та Україні за вигідною ціною. Засіб зробить ваше волосся м'яким, полегшить укладання, додасть шовковистість і подарує їм діамантовий блиск!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи
Тип засобу
маска для волосся
Об'єм
100 мл.
To Top