logo
Немає у наявності
Артикул
Mas-6SHPO

Масло для відновлення та захисту волосся Masil 6 Salon Hair Perfume Oil

Масло для відновлення та захисту волосся Masil 6 Salon Hair Perfume Oil 1 5 5 1

Волосся чутливе до зовнішніх агресивних факторів і стресів — нестача вітамінів і нерви впливають на них також згубно, як плойки, праски та фен. В результаті локони набувають катастрофічного вигляду і вимагають екстреного порятунку - це місія корейської олії для відновлення та захисту волосся Masil 6 Salon Hair Perfume Oil. У засобі унікально поєднуються властивості, що підходять для всіх типів волосся.

Special Price 430,00 ₴ Regular Price 690,00 ₴
Об’єм
60 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Розумний склад самостійно виявляє проблему та діє цілеспрямовано, дозволяючи повернути красу та блиск за лічені секунди, а при регулярному використанні повністю ліквідувати проблему.

У чому його секрет?

Ретельно підібраний склад корейської косметики для волосся, пройшов дерматологічну перевірку і тестування ідеально підходить як фарбованим, ослабленим волоссям, так і жорстким неслухняним, справляючись і з посіченими кінчиками, і з неслухняними завитками. Декілька крапель масла Masil 6 Salon Hair Perfume Oil, нанесеної на вологі пасма захищають від втрати вологи і запаюють кінці, роблячи їх гладкими та однорідними. Екстракти оливи, жожоба, льону та соняшнику насичують кожну волосинку, вирівнюючи зсередини, згладжують відстаючі лусочки, створюючи ідеально рівне волосся, що струмує, як у рекламі.

При цьому засіб для sos-відновлення Masil 6 Salon Hair Perfume Oil не обтяжує локони, забираючи при цьому об'єм - Ви отримуєте невагоме термозахисне покриття, посилене бето-кератином для запобігання вигоранню при інтенсивному впливі ультрафіолетових променів.

Ще один приємний момент — приємний аромат, що довго зберігається на волоссі з високою дифузністю та привабливим для протилежної статі шлейфом.

Ми знаємо, де купити!

Інтернет-магазин доглядової корейської косметики New Skinпрацює лише з перевіреними постачальниками, особисто перевіряючи оригінальність кожної позиції перед відправкою. Ви оціните ефект від масла для волосся Masil 6 Salon Hair Perfume Oil і якість нашого сервісу – доступну ціну, швидкість відправлення замовлення та доставку по всій Україні.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи
Тип засобу
маска для волосся
Об'єм
60 мл.
To Top