logo
В наявності
Тільки 15 залишилося
Артикул
MP-DTMM

Матуючий міст із чайним деревом Medi-Peel Dutch Tea Mattifying Mist

Матуючий міст із чайним деревом Medi-Peel Dutch Tea Mattifying Mist 2 3 5 1

Від спеки, нестачі кисню та нестабільних погодних умов найбільше страждає шкіра — подібно до губки вона вбирає в тебе забруднення, частинки пилу, залишки косметики, і звичайне умивання не завжди приносить бажаний ефект. Підтримати дерму, мінімально знизивши агресивні фактори та створивши комфортним мікроклімат на її поверхні допоможе матуючий міст для обличчя з екстрактом чайного дерева Medi Peel Dutch Tea Mattifying Mist.

Special Price 658,00 ₴ Regular Price 1 199,00 ₴
Об’єм
100 мл.

З цим товаром зазвичай купують

На його прозорому флаконі є наклейка "vegan" - це означає, що продукт повністю натуральний, не тестувався на тваринах і не має у складі ароматизаторів, барвників та полімерів. Сила природи зосереджена у кожному розпорошенні, осідаючи живильними бризками на шкіру та відроджуючи до життя.

Чарівність для шкіри

Екстракт чайного дерева обраний основним діючим компонентом місту Меді Піл Dutch Tea Mattifying Mist — він діє у кількох напрямах: захищає, відновлює та оздоровлює дерму. Він не просто зупиняє запальний процес, а й пригнічує бактерії, що стали причиною його появи. Покращує здатність до регенерації та прискорює загоєння мікротравм, пошкоджень, слідів акне. Витяжка азіатської центелли "стирає" зовнішні недосконалості - почервоніння, набряклість, лущення, а саліцилова кислота надає матовості і прибирає жирний блиск.

Medi-Peel Dutch Tea Mattifying Mist купити

Унікальний комплекс Evermat регулює роботу сальних залоз та ліпідний обмін, щоб зберегти чистоту пор та зробити їх менш помітними. Гіалуронова кислота та алантоїн зволожують, пом'якшують і доглядають чутливу шкіру.

Засіб Medi-Peel Dutch Tea Mattifying Mist можна використовувати протягом усього дня навіть поверх макіяжу, щоб освіжити та підтримати рівень ph.

Покваптесь із замовленням!

Бьюті-продукт чекає на Вас у нашому магазині оригінальної корейської косметики і стане справжньою паличкою-виручалочкою в спекотні дні - невагома вуаль подарує почуття чистоти та прохолоди, ставши порятунком для сухої, зневодненої шкіри. Ви можете купити корейський міст Medi-Peel Dutch Tea Mattifying Mist прямо зараз за вигідною ціною, а доставку в будь-яку точку України ми гарантуємо у найкоротший термін!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Жирний блиск, Подразнення, Запалення
Тип засобу
міст для обличчя
Об'єм
100 мл.
Призначення
Догляд обличчям, Заспокійливе, Анти-акне, Антибактеріальне, Бактерицидне
To Top