logo
Немає у наявності
Артикул
Neog-RCMCF

Міцелярна пінка для вмивання з центелою Neogen Real Cica Micellar Cleansing Foam

Міцелярна пінка для вмивання з центелою Neogen Real Cica Micellar Cleansing Foam 1 5 5 1
Багато хто помилково думає, що умивання за допомогою пінки — це просто модний тренд і хитрий маркетинговий хід виробників. Насправді - це порятунок шкіри від хлорованої жорсткої води, додаткове зволоження та дбайливе атравматичне відчуття, яке за ефективністю не поступається пілінгам і скрабам, але за впливом - більш ефективне та функціональне.

Special Price 465,00 ₴ Regular Price 665,00 ₴
Об’єм
200 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Міцелярна пінка Neogen Real Cica Micellar Cleansing Foam не просто пом'якшує і зводить нанівець вплив агресивних навколишніх факторів, але й повністю видаляє з поверхні шкіри накопичені забруднення, виводить токсини з глибоких шарів дерми, які уповільнюють природний процес оновлення клітин та псують зовнішній вигляд.

Neogen Real Cica Micellar Cleansing Foam

Унікальний комплекс із Кореї

Головна перевага пінки-скатки Neogen Real Cica Micellar Cleansing Foam - комбінація екстрактів Centella Asiatica и Madecassoside, що отримала кодову запатентовану назву Cica. Це активна формула для зняття запалень різного характеру — від алергічних до травматичних, а також через забиті пори і скупчення себуму.

Олія бергамота знижує ймовірність появи камедонів та вугрової висипки, а при перших проявах - гасить вогнище скупчення бактерій та дезінфікує ділянку. Алантоїн незамінний для пружності та еластичності тканин, а керамідна база виступає захисним бар'єром.

Не забули додати в корейську пінку для вмивання Neogen Real Cica Micellar Cleansing Foam кілька видів гіалуронової кислоти, щоб забезпечити цілодобове зволоження навіть під шаром тональних засобів.

Пантенол прискорює загоєння, заспокоює та покращує колір обличчя, роблячи його рівномірним та матовим.

Neogen Real Cica Micellar Cleansing Foam

Супер-очищувальний засіб чекає на Вас!

Якщо Ви вирішили докорінно змінити догляд за своєю шкірою, включивши в нього новий етап, що очищає - то ми з радістю пропонуємо зробити вдалу покупку. Вже зараз на пінку-трансформер Neogen Real Cica Micellar Cleansing Foam діє акційна ціна, нижче за яку Вам не знайти! А як комплімент від нашого магазину корейської косметики New Skin даруємо безкоштовну доставку від 2000 гривень по всій території України!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Тьмяний колір обличчя, Акне, Жирний блиск, Відновлення захисного бар'єру, Відновлення мікробіома, Зневодненість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Запалення
Тип засобу
пінка для вмивання
Об'єм
200 мл.
Призначення
Очищення, Відлущування, Заспокійливе
To Top