logo
Немає у наявності
Артикул
Isnt-MWCW

Міцелярна вода для зняття макіяжу Isntree Micellar Washing Cleansing Water

Міцелярна вода для зняття макіяжу Isntree Micellar Washing Cleansing Water 2 5 5 1

Корейська міцелярна вода для видалення макіяжу Isntree Micellar Washing Cleansing Water ніжно очищає шкіру, видаляючи косметичні засоби та не викликаючи роздратування. Завдяки оптимальному pH регулюється вироблення себуму, нормалізується робота жирових залоз. Основні речовини створюють невидимий шар захисту та активно зволожують шкірний покрив, насичуючи його вітамінами та мінералами.

Special Price 579,00 ₴ Regular Price 979,00 ₴
Об’єм
300 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Рідина для видалення макіяжу Isntree Micellar Washing Cleansing Water створена на основі легкої, майже невагомої формули, тому ідеально підходить для всіх типів шкіри, включаючи надчутливу, проблемну і схильну до висипань. Засіб не містить у складі ароматів і спирту, тому відмінно підходить для сухої, злущеної і зневодненої шкіри, що потребує глибокого зволоження.

Ефект застосування

При використанні засобу для видалення макіяжу та інших забруднень Isntree Micellar Washing Cleansing Water вдається домогтися:

  • глибокого очищення від усіх видів забруднень та залишків косметичних засобів;
  • інтенсивного зволоження;
  • підготовки шкіри до подальшого догляду;
  • тривалого відчуття свіжості;
  • нормалізація рівня pH та роботи сальних залоз.

У складі засобу містяться міцели, що є мікрочастинками, що притягують жирові відкладення в порах і розщеплюють їх, після чого всі забруднення легко видаляться зі шкіри за допомогою ватного диска.

Велика кількість кленового цукру в міцелярній воді сприяє збагаченню шкіри корисними речовинами, зміцненню та відновленню. Це антиоксидант природного походження, що відповідає за виведення токсинів і вільних радикалів, що покращує кровообіг і наповнює шкіру енергією, надаючи їй еластичність і прискорюючи природний процес вироблення колагену.

В інтернет магазині корейської косметики New Skin можна купити Isntree Micellar Washing Cleansing Water у Києві та Україні за вигідною ціною. Замовлення можна зробити онлайн або зателефонувавши, скориставшись швидкою доставкою додому.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Тип засобу
міцелярна вода
Об'єм
300 мл.
Призначення
Очищення, Демакіяж
To Top