logo
Немає у наявності
Артикул
Arom-NCCO-1

Гідрофільне масло Aromatica Natural Coconut Cleansing Oil 20 мл.

Гідрофільне масло Aromatica Natural Coconut Cleansing Oil 20 мл. 1 5 5 1

Втомилися викидати гроші на вітер та збирати колекцію непотрібних Вам доглядових засобів? Мрієте знайти "те саме", яке миттєво вирішить проблеми шкіри, яка страждають на подразнення і сухість, особливо після контакту з водою? Тоді зустрічайте трирівневу гідрофільну олію Aromatica Natural Coconut Cleansing Oil у міні-версії 20 мл, щоб перевірити, переконатися і потім купити повний об'єм!

Special Price 110,00 ₴ Regular Price 149,00 ₴
Об’єм
20 мл.

Унікальне поєднання компонентів перетворює масляну структуру на легку, невагому емульсію, що видаляє навіть складні забруднення, що глибоко засіли в порах і отруюють тканини токсинами. Дбайливе ставлення до дерми, без агресивних кислот, твердих частинок, що скрабують, і алергенних ароматів ідеально вписується в оздоровлююче меню для власниць чутливого типу.

Все під контролем!

Саме з такою впевненістю потрібно починати очищення шкіри, відкривши мініатюру Aromatica Natural Coconut Cleansing Oil — і Ви одразу відчуєте різницю, коли м'яка консистенція почне забирати залишки косметики, накопичений за день у порах бруд та себум. Більше ніякого тертя, травмування покриву та некрасивих червоних плям, що завдають дискомфорту. Ідеальна навіть при близькому розгляді дерма виглядає так само, як і почувається – наповненою життям, зволоженою та тотально чистою. Це активна дія органічного комплексу з масел кокосового горіха, насіння соняшника, гіркого мигдалю і кісточок абрикоса — вони мають антибактеріальну, загоювальну, омолоджуючу та тонізуючу дію.

Витяжка з плодів апельсинового та лимонного дерев прискорює метаболізм у структурі клітин, дозволяючи потоку вітамінів потрапити до середини епітелію та заповнити порожнечі зв'язками колагену та еластину. Щоб шкіра отримала релакс творці формули Aromatica Natural Coconut Cleansing Oil додали лаванду — її заспокійлива дія вирівнює тон, усуває жирність та надає оксамитової текстури.

Бажаєте? Купуйте!

Дізнавшись про корисні властивості та гарантований брендом результат, Ви вже загорілися його спробувати і правильно зробили! Залишилось купити гідрофільне масло з Кореї Aromatica Natural Coconut Cleansing Oil у міні-форматі! Інтернет-магазин New Skin не дасть Вам передумати — від такої солодкої ціни неможливо відмовитись, а безкоштовна доставка від 2000 гривень у будь-який географічний куточок України та по всьому Києву без обмежень остаточно переконає у правильності вибору!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Розширені пори, Чорні крапки
Тип засобу
гідрофільне масло
Об'єм
20 мл.
Призначення
Демакіяж
To Top