logo
Немає у наявності
Артикул
Isnt-CSAHAE-1

Есенція з AHA-кислотами Isntree Clear Skin 8% AHA Essence 20 мл.

Есенція з AHA-кислотами Isntree Clear Skin 8% AHA Essence 20 мл. 2 5 5 1

Якщо Ви тільки починаєте знайомство з популярною корейською косметикою або сумніваєтеся в заявленому результаті саме на Вашій шкірі, то чудовий варіант познайомитися з брендом – мініатюра есенції для обличчя з AHA-кислотами Isntree Clear Skin 8% AHA Essence. У флаконі з матового прозорого пластику знаходиться 20 мл засобу, якого достатньо для того, щоб оцінити вау-ефект, який з кожним разом ставатиме все відчутнішим.

Special Price 129,00 ₴ Regular Price 199,00 ₴
Об’єм
20 мл.

З цим товаром зазвичай купують

А ще таку тревел-версію зручно брати із собою в дорогу, адже виглядати на всі 100% дівчата хочуть цілодобово – у відпустці, відрядженні чи подорожі.

Максимум користі у міні-версії

Боротися з недосконалістю шкіри, особливо віковими, пов'язаними з зайвою пігментацією та сухістю зовсім не складно, якщо на поличці у ванній кімнаті стоїть корейська сироватка-есенція з AHA-кислотами Isntree Clear Skin AHA Essence 8%.

Вони виконують важливу роль — дають зневодненій і втомленій дермі дихати, поступово наповнюючи силами, бракуючою вологою та колагеном.

Концентрат молочної та гліколевої кислоти служать нешкідливими "відбілювачами" висвітлюючи ластовиння, пігментні плями та сліди акне. Судинна стінка на витончених ділянках пропадає за рахунок зміцнення стін капілярів зсередини. Рослинна частина комплексу представлена ​​екстрактами огірка для тонусу, листя гінкго білоба — для виведення зайвої рідини та токсинів, алое віра — для регенерації та загоєння.

Щоб шкіра виглядала свіжою та підтягнутою у складі Isntree Clear Skin 8% AHA Essence присутній алантоїн та гіалурон, сприяючи самостійному виробленню колагену та максимально зволожуючи дерму.

Корейська есенція для обличчя не містить силіконів та сульфатів, миттєво вбирається в шкіру та зорово вирівнює рельєф, матуючи та покращуючи тон.

Замовте у 2 кліки!

Щоб улюблені клієнти отримали замовлення швидше, наш інтернет-магазин брендової корейскої косметики відправляє їх щодня по всій Україні, а від 2000 гривень ми даруємо безкоштовну доставку! Ви можете придбати пробну есенцію Isntree Clear Skin 8% AHA Essence з комплексом кислот за супер-ціною, поки не закінчилася акція або товар!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф, Жирний блиск
Тип засобу
есенція для обличчя
Об'єм
20 мл.
Призначення
Антивікове, Відлущування, Відбілювання
To Top