logo
Немає у наявності
Артикул
SBM-YN30DMBSM

Нічна освітлювальна маска Some By Mi Yuja Niacin 30 Days Miracle Brightening Sleeping Mask 15g

Нічна освітлювальна маска Some By Mi Yuja Niacin 30 Days Miracle Brightening Sleeping Mask 15g 1 5 5 1
Special Price 140,00 ₴ Regular Price 240,00 ₴
Об’єм
15 мл.

Міський ритм життя часто не залишає часу для повноцінного догляду за собою — спочатку шкіра протримається на своїх внутрішніх резервах, але потім заявить свої права на турботу різким погіршенням стану. Сухість, млявість, болючий сірий тон, лущення та почервоніння викличуть у відповідь дискомфорт! Але, азіатський бренд підготував особливий продукт для лінивих і зайнятих – освітлююча маска-антипігмент Some By Mi Yuja Niacin Miracle Brightening Sleeping Mask 15 g у дорожньому форматі. Цього пробного варіанта в міні об'ємі вистачить на 3-4 рази використання, щоб оцінити ефект. Хоча Ви гарантовано закохаєтеся у неї після першого застосування!

Чудо за 30 днів

Так, цей бренд на вітер слів не кидає і створює топові засоби, що не сходять зі сторінок блогерів, але доступні кожній жінці, яка бажає стати кращою версією себе. Відбілююча маска-крем на ніч Some By Mi Yuja Niacin Miracle Brightening Sleeping Mask 30 Days має особливу поживну структуру і працює комплексно, поки організм міцно спить. Жодних слідів на постільній білизні, а вранці приголомшливий результат без зусиль з Вашого боку! Але якщо Ви затримаєтеся на пару хвилин біля дзеркала, то помітите як шкіра, що зголодніла за вітамінами і вологи, вбирає в себе маску як губка. Екстракт юдзу (китайського лимона) у концентрації 70,5% насичує клітини аскарбіновою кислотою — джерелом сили, енергії та бадьорості навіть для вікової дерми.

Ніацинамід (5%) знімає почервоніння, прояви куперозу, усуває всі ознаки проблемної шкіри – запалення, чорні крапки, блиск. Делікатно освітлює пігментовані ділянки як гормонального плану, так і набутого. Масло жожоба омолоджує, підтримує еластичність та щільність фіброволокон. Перечна м'ята тонізує, прибирає набряклість та охолоджує.

Ефектний і нешкідливий "плямовивідник" арбутин вирівнює показник меланіну, що відповідає за білизну дерми, а ось токоферол у складі корейської нічної маски для обличчя Yuja Niacin 30 Days Miracle Brightening Sleeping Mask Some By Mi позбавляє від вугрової висипки, судинних дефектів, сальності, блокує шкоду ультрафіолетових променів і активує режим "молодість без перешкод".

Вперед, за красою!

Це не просто слова – ми готові довести Вам, що пишатися своєю шкірою можна та потрібно! Тільки зараз Ви зможете купити тревел-версію Some By Mi Yuja Niacin 30 Days Miracle Brightening Sleeping Mask у брендовому магазині New Skin за акційною ціною з доставкою по всій країні! Поспішайте, адже товар дуже швидко закінчується!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна
Вирішує проблему
Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя
Тип засобу
маска для обличчя
Об'єм
15 мл.
Призначення
Відбілювання
To Top