logo
Немає у наявності
Артикул
MP-HPTWOTCMm

Очищаюча пілінг-маска детокс Medi Peel Herbal Peel Tox Wash Off Type Cream Mask 28 г.

Очищаюча пілінг-маска детокс Medi Peel Herbal Peel Tox Wash Off Type Cream Mask 28 г. 1 5 5 1

Medi Peel Herbal Peel Tox Wash Off Type Cream Mask – косметичний засіб, здатний повністю замінити салонну процедуру глибокого пілінгу. За рахунок здатності відлущувати омертвілий шар епідермісу і видалення бруду, що накопичився, обличчя помітно омолоджується і набуває доглянутого вигляду.

Special Price 248,00 ₴ Regular Price 470,00 ₴
Об’єм
28 г.

З цим товаром зазвичай купують

Маска-пілінг є справжнім проривом у косметології, завдяки якому професійне чищення шкіри можливе не виходячи з дому. В інтернет магазині корейської косметики New Skin можна купити Medi-Peel Herbal Peel Tox Wash Off Type Cream Mask у Києві та Україні.

Активні речовини Medi-Peel Herbal Peel Tox Wash Off Type Cream Mask

До формули входить безліч активних компонентів, якими є:

  • пептиди надають пружність і синтезують колаген, що омолоджує шкіру. Завдяки цьому компоненту зменшуються навіть глибокі зморшки, шкіра перестає обвисати та з'являється невидимий захисний шар;
  • спеціальний комплекс декількох видів водоростей, що містять велику кількість мінералів, насичує шкіру корисними вітамінами та мікроелементами, покращуючи її зовнішній вигляд та загальний стан;
  • листя зеленого чаю знімають набряки, сприяють усуненню почервоніння, покращують тон;
  • Fibroblast Growth Factor та Epidermal Growth Factor сприяють запобіганню старіння, прискорюють регенерацію, роблять капілярну сіточку невидимою.

Medi Peel Herbal Peel Tox Wash Off Type Cream Mask

Medi-Peel Herbal Peel Tox Wash Off Туре Cream Mask забезпечує оновлення та покращення кровообігу. Продукт здатний видаляти навіть глибоко розташовані в порах відкладення, загоюючи запалення та зменшуючи прояви акне. Замовити корейські маски для обличчя, що мають сертифікати якості, які доводять їх ефективність можна онлайн або по телефону, за допомогою якого можна зв'язатися з менеджером магазину і отримати додаткову консультацію.

Medi-Peel Herbal Peel Tox Wash Off Type Cream Mask купити

Докладніше
Вік
25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Комбінована, Жирна, Проблемна
Вирішує проблему
Нерівний тон шкіри, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф, Акне, Жирний блиск
Тип засобу
маска для обличчя
Об'єм
28 г.
Призначення
Очищення, Відлущування
To Top